Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

kilkanascie godzin przesuwania wertexow :) Stan mocno poczatkowy, stad krzywizny prawdopodobnie beda usuniete:) Nie moglem sie powtrzymac, co by siateczki z przodu nie zrobic :)

504df5083c47ba04m.jpg

Edytowane przez SereCk
  • Odpowiedzi 47
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kwadraty kwadratami, ale przerzedź ten dach! :D A w ogóle to wypas, jestem pod wielkim wrażeniem, że właściwie tylko w przeciągu roku zrobiłeś takie postępy w modelowaniu, rządzisz :)

Pozdrawiam.

Napisano

Kurczaki, jak na moje oko wyglada elegancko i nie ma sie do czego przyczepic. Jestem Ciekaw co powiedza nasi mistrzowie :) Czekam na wiecej.

Pozdrawiam,

xaoo

Napisano

jezeli chodzi ci o to co tam jest pod nadkolem, to ide o zaklad ze tam jest tył modelu:P ja tam bagów nei widze...widze bardzo dobry model! zastanawia mnie tylko co to jest na masce te dwie czarne krechy...ale moze to byc hdri, lub costam

Napisano

qrde blade, mam problem... mianowicie nigdzie nie moge znalesc w necie referek do przedniego swiatla... tak, co by bylo widac co sie dzieje w srodku... wiec narazie tylko tyle... jak by ktos cos widzial, bede wdzieczny

438223c8ae774b47m.jpg

Napisano

Świetny model. Mam słabość do tego volkswagena, tym bardziej cieszy tak dobre wykonanie. :)

Ostatni render jest super.

Napisano

Witam,

gratulacje, naprawde fajnie wyszedl. Nie moge sie doczekac wersji w studio a pozniej jakiejs scenki. Zycze powodzenia.

Pozdrawiam,

xaoo

Napisano

Moze to glupie i banalne ale sprawdź czy nie masz w zakładce MS zaznaczone ze w renderingu ma mieć wartość 0, ja raz miałem w maxie normalnie na 2 i mi sie zaznaczyło ze w renderingu na 0 i sie zastanawiałem czemu na renderze nie ma ms'a. Jeśli to nie to, to mozesz zresetować smoothgroup, usunąć ms'a, nałożyć TS'a (ew. usunąć Ts'a i znów dać Ms'a ) Jeśli to nie daje efektów, to zimprotuj maske z pliku maxa gdzie smoothing działał. Więcej pomysłów nie mam, moze ktoś inny coś wie więcej na ten temat.

Napisano

Często mam takie błędy, radze sobie w ten sposób że editable poly konwertuje do editable mesh, a potem znowu do poly nakładam MS i zawsze mi działa.

Napisano

hmmm, no wiec jako ze pierweszy raz robie tkai render, idzie dosyc ciezko, masa testow, zabwy, dlubania

na dzien dzisiejszy tak to wyglada

ggghhhcopycopygi4.th.jpg

Napisano

bardzo mi się podoba. serio. Tylko trochę jakiś lekki się ten samochód wydaje. Postaw go bardziej na oponach :) materiały mi się podobają jak i sama scenka

Napisano

no coś z tą kamerą nie gra ... a reszta uhhhh już wcześniej pisałem ucz mnie mistrzu :D bardzo mi sie podoba ,render i shadery very nice , powiedz coś o nich :D