sicksicksick Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2011 szybcieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 No batman fajny tylko zastanawia mnie to zielone i niebieskie na tym drugim rysunku co to jest ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 Pierwszy speed jest super ,ale na batmanie przydałoby się jakieś światło.Drugi też jest ekstra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 Batman z plasteliny a te trzy rury obok tylko rozpraszaja klimat natomiast calkiem fajny ten drugi jest sick niestety w zlym tego slowa znaczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2011 troche z kolorem ..heeh sick w złym znaczeniu dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 Odnosnie caloksztaltu, nie podoba mi sie glownie jakie wybierasz kadry, bo pomimo malych potkniec tu i tam wiekszosc prac masz na wysokim poziomie. Osobiscie polecal bym ci robienie stop klatek ciekawych ujec z filmow; tak jak zrobiles to niedawno. Na celu popracowania nad kompozycja i lepszymi kadrami. Ciao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 ICE ma rację. Przede wszystkim kadr i jego kompozycja. Polecam, baaardzo prostą, ale cholernie efektywną książkę o kompozycji: klik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 to http://i207.photobucket.com/albums/bb218/3nasty/wew.jpg fajnie zrobione :D wiecej takich! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 20 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 fajny walor w tym ostatnim. fajne kolory. w poprzednim chyba kompozycyjnie sie trochę sypneło, ale fajny klimat. a sick, bo ja zajrzałam do Ciebie na blogspota i zobaczyłam że robiłeś tam prace do Mystery of Albesila. Ja coś pamietam ten projekt jak przez mgłę, ale nigdy nie dowiedziałam się co sie z nim stało że tak po prostu "przestał istnieć". Wiesz coś może na ten temat? Bo zawsze mnie to ciekawiło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denae Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 telthona - wydaje mi sie, że Mariusz - koordynator projektu dał sobie z tym spokój. Też mnie ciekawił ten projekt. sick - fajna od pasa w górę, ale w dół już gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 Denae: no właśnie tak to wyglądało, że dał sobie spokój... tak po cichu i po prostu bez żadnej wiadomości na blogu czy stronce, wiesz bez żadnego echa. Było było było, jacyś fani sie nawet znaleźli i nagle PUF projektu nie ma nikt nic nie wie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 22 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2011 niewiem nic o MoA ale mam na Fboku Mariusza ejkejej Designboot to moge zapytać co tym projektem... zaczołem sie bawic troche z postefektem ..szkic 10minut[dorwałem brushe SANSAN'a nic niby nowego a jakoś mnie leżą ostatnio na plus] 5min post efek = robal [jeden z paru nastu :p all i pszop] ...w przerwach walki z zbrushem ..dynamesh rlz!!!^________^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 wypasik... bym jebnou kolorowym akcentem po jego grzbiecie, może jakiś odcień oranżu lub czerwieni... pozdro, pokaż w takim razie pozsotałe parenaście ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 ładne robaczyszko-krótko treściwie i na temat! Wesołych Św! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 22 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2011 thx walka z czymś kolejnym heh chyba kompozycją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 27 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 27 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 Szczęśliwego Nowego Roku ! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 poprzednia strona bardzo spoko, szczególnie robaczeg fajny i dwa poniżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2012 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 Fajnie eksperymentujesz z postprodukcją :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 nie eksperymentuje ,specjalnie :/ tylko ta chromatyczna aberracja i jakis zakrzywki .. bardziej "foto" wyglada wtedy nawet prosty szkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denae Napisano 17 Styczeń 2012 Share Napisano 17 Styczeń 2012 no maszynki klasa - świetny set Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 17 Styczeń 2012 Share Napisano 17 Styczeń 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 25 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2012 thxxx lubię ten kawałek :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 tez go lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinokio Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 Kawałka nie znam, ale dał bym "lubię to" za ostatni obraz. Fajną techniką ogarniasz ten malun, szacunek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 ok.. to cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 fajnie ci te techniczne rzeczy wychodzą, tak sobie pooglądałem i zauwazyłem, ze w większości dziwnie skręcasz lewą ręke i nogę jakby w zupełnie innej płaszczyźnie były położone, taki szczegół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 broń nawet fajna, ale nie bardzo widzę za co się ją ma trzymać. i z której strony strzela. ale nie patrz na mnie, zdanie baby sie nie liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 17 Luty 2012 Autor Share Napisano 17 Luty 2012 (edytowane) zb charakterek z własnej poronionej koncepcij ..ktoorą gdzieś sie chyba tu nawet przewineła ..pierwszy w sumie Edytowane 4 Marzec 2012 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Marzec 2012 Autor Share Napisano 14 Marzec 2012 doodle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 14 Marzec 2012 Share Napisano 14 Marzec 2012 w końcu z powrotem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 Ostatnie dwa upy bardzo kozackie. Podobają mi się te czyste kolorki, bryła. Zastanawia mnie jak przebiega proces twórczy. Na samym początku jest szkic czy po prostu zabierasz się od razu do budowania bryły "plamą" ? Wrzeźbiony potworek też świetny. Czekam na więcej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 :O no kazackie to masz kozackie a kałbojka najlepsza :D sliczne oczy ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 yeah, powrócił miszcz bryły i koślawych nóg... szkoda że tak ciulowo zestawiłeś, pieska prawie nie widać i blabla blabla... fajnie różnicujesz skórę, materiał, zwłaszcza na obcym, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinokio Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 Nie no mistrzu, chwytam inspirację ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2012 thx.. no to krzywych troche wiecej :p..relax poza robotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 wickddddddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 ten z prawej mega i krzywych nóg zbytnio nie ma xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 16 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2012 doodlessy ,rozkmina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 16 Kwiecień 2012 Share Napisano 16 Kwiecień 2012 fajne! wyszło troche surrealistycznie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 23 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2012 mroowaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Fajna organika! Doodlesy przednie! Fajny klimat osiągasz tymi niebieskościami/zieleniami. Lubię tu zaglądać - mało gadania, więcej robienia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Ja tez lubie ta Teke Bo zawsze zaskakuje czyms nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myjkolada Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Super progress! aż miło popatrzeć :) Oby tak dalej... Najbardziej podobają mi się projekty broni i potwory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Trochę mnie to nie pokoi ale bardzo podoba mi się sutek tego "ufoka" Świetne pracki ogólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi