comander_barnik Napisano 23 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Irytujące - pierwsze zrobiłem w 10 min i wygląda dla mnie lepiej niż to zrobione w 3h xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Zapomniales mrużyc oczy przy tej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 23 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Mów konkretniej Ice, mrużyc oczy można z różnych powodów ^^ Teraz to chęci jakieś się kołaczą ale skill jeszcze nie ten co trzeba x/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Go, go Commander, jak będziesz trzaskał takie postaci jak widoczki, to będziesz total commander :D. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 24 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2010 dzięki ale jakoś nie moge sie zebrać do PSa jak nie gadam o tym codziennie z zajaranymi digital paintingiem ludźmi. Przeklinam tą moją gównianą determinację bo pomysłów do realizacji to od groma mam x/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 28 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2010 next, WIP, jeszcze dużo dłubania bedzie jutro closeup na bardzien wykończony (ale nie skończony)fragment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 4 Maj 2010 Autor Share Napisano 4 Maj 2010 WIP pracy do szkoły na struktury wizualne. Temat "przestrzeń miejska - przestrzeń malarska" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 update mały - niestety nie mam narazie czasu na malowanie normalnych rzeczy przez rush końcowo roczny. Wszelkie sugestie i komentarze dotyczace dalszych działań mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Masz stary czasem takie przeblyski ze az mi sie cieplo robi ;] Bardzo udane to ostatnie. W sumie bym tak zakonczyl ta prace, moze jeszcze zasugerowac jakies ksztalty czy swiatelka w tej ciemnje plamie, ale jakos subtelnie tylko i starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjówka Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Miło było zobaczyć na żywo pracki 100 na 70 ;) Prezentują się znacznie lepiej niż na monitorze ;) Podziwiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 Omen: jej dzięki, jakbym malował tyle co Ice to bym miał tych przebłysków nieco więcej ^^ Ryjówka: też masz pecha będąc na ASP, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjówka Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Taaa... pech jak pech, papierek się przyda, a popatrzeć od czasu do czasu na naprawdę dobre prace tam jak Twoje to istna przyjemność :) jak światełko w tunelu ;P Tak sobie akurat siedziałam na ławce przed waszą pracownią i podziwiałam. Fotografia i wrzucenie do komputera dużo ujmuje tym pracom. Na żywo są genialne. Ta głębia jak leci ten statek. Tak siedziałam patrzyłam i nie mogłam wzroku oderwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 Haha, nie żartuj sobie :D Jestem jednym z nielicznych na tyle walniętych (albo i jedynym) żeby zamiast modeli rysować takie rzeczy. Odskocznia bardzo miła na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjówka Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Nooo! :D Podziwiam za odwagę :D mnie kiedyś profesor namówił na pokazanie paru nie akademiowych rysunków hehe tez było śmiesznie. Ale nie są to takie formaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 Wiesz ja też pierwszy raz na takim wielkim formacie rysuje s-f. Zazwyczaj a4 nie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 12 Maj 2010 Autor Share Napisano 12 Maj 2010 (edytowane) 100x70 węgiel + biały pastel zastąpiłem wipka bo nie było aż tak dżo do kończenia - chyba poporstu straciłem cierpliwość ^^ Edytowane 13 Maj 2010 przez comander_barnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 23 Maj 2010 Autor Share Napisano 23 Maj 2010 (edytowane) WIP Zobacze co sie da z tej techniki wyciągnąć. Skończone: Edytowane 23 Maj 2010 przez comander_barnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 Coś się tam dzieje tylko nie widać za bardzo co :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Kornatka Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Całkiem fajne. Można by coś jeszcze przy tym pokombinować (zmienić niebo, dodać parę górek w tle, domalować parę stateczków) i wyciągnąć z tego jakiś budynek S/F albo zamek fantasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 (edytowane) WIP pracki na 91 TSP sugestie co do kolorystyki światła i wogóle mile widziane :) i next... trochę za mocno z tymi curvsami chyba? Edytowane 30 Maj 2010 przez comander_barnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Ja bym sugerował ukazanie gruntu, tudzież tego, co go pokrywa :). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 5 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Zacząłem od niechcenia, potem mi się nawet kolorystyka spodobała... WIP oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 O zesz w morde, niezle troszku balansu dodal by bardziej panoramiczny aspekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 5 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2010 (edytowane) dobra tam jak spid to spid. Nie no przyznaje że kompozycja teraz zupełnie poszła a balans poleciał na pysk. Zostaje przy poprzednim. Następnego strzele w błękitach dla odmiany, as you suggest Ice Edytowane 5 Czerwiec 2010 przez comander_barnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Kurde świetne to to. Ty to robisz ot tak, z głowy? ;p pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 5 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2010 (edytowane) No z głowy Edytowane 14 Czerwiec 2010 przez comander_barnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 19 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2010 Sea of Hatered One - brzmi cool Speed poranny - rady i poprawki zawsze mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 Swietny spid Komandorze! Nie jestem fanem takich rozmyc, wole styl z poprzedniego speeda, ale cala reszta super :) Ja bym jeszcze widzial jakies akcenty w innych kolorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2010 Gyah, 2 tygodnie w lublinie bez malowania - pióka się zapomniało wziąć - czas coś maznąć na rozgrzewkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 No to moja rada jest taka: oby tak dalej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 19 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2010 Speed godzinny (może troche mniej), kolory okrutnie zbledły po wstawieniu na shacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 Miałem to, może są lepsze metody, ale u mnie zadziałało zapisanie w bmp. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 Miałem to, może są lepsze metody, ale u mnie zadziałało zapisanie w bmp. pozdrawiam Mi sie wydaje, ze Rafal po prostu za malo jablek namalowal i to dlatego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 Ale się mnie ludzie ostatnio czepiają xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 19 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2010 Nie no ewidentnie w szopie inaczej wyglądalo, jakoś tak żywiej i to nie była bynajmniej kwestia czarnego tła dookoła. No ale Ice ma racje za dużo z natury to ja nie maluje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 Nie no ewidentnie w szopie inaczej wyglądalo, jakoś tak żywiej i to nie była bynajmniej kwestia czarnego tła dookoła. No ale Ice ma racje za dużo z natury to ja nie maluje :/ Profile kolorów Ci się nie zgadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 A jak z akustyką takiej sali, bo wyglada jakby wygłuszałan a nie podbijała dźwięki. Oczywiscie ma to swoje zalety - delikatne chrapnięcie nie rozejdzie się po całej sali ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 4 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2010 (edytowane) Ok taki lajtowy envir, skatowany na amen, może potem dodam kolor :/ Edytowane 4 Sierpień 2010 przez comander_barnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 5 Październik 2010 Autor Share Napisano 5 Październik 2010 (edytowane) Dawno nic na PS nie robiłęm prócz textur do 3d więc oto jestem... luźny storyboard/komiks o bliżej nie określonym przeznaczeniu. W powijakach ale będą updaty a polecam w niektórych miejscach zoom out bo trudno sie połapać jak sie nie malowało tego, sorki Edytowane 9 Październik 2010 przez comander_barnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 wow, nie wiem jak to sie stało ze nie widziałem jeszcze tego wątku wypasione prace i duuzo fajnych pomysłów mas!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 9 Październik 2010 Autor Share Napisano 9 Październik 2010 (edytowane) Update poprzedniego setu i zaczątek nowego... Edytowane 11 Listopad 2010 przez comander_barnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 21 Październik 2010 Autor Share Napisano 21 Październik 2010 (edytowane) Z racji ozpoczęcia nowego roku akad. wrzucam jedną z pierwszych prac. Tym razem postaram sie skucesywnie robić updaty bo potem jak się nagromadzi... Mech z Neuroshimy - węgiel 100x70 Żeby nie było - pomysł NIE jest mój ale ekipy Neuroshimy - praca nie była robiona dla komercji żadnej ale dla czystej przyjemności i z respektu dla tych ludzi L-: Edytowane 21 Październik 2010 przez comander_barnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 Podziwiam, ze ty to weglem trzaskasz Rafal.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 26 Październik 2010 Autor Share Napisano 26 Październik 2010 (edytowane) A dzięki Ice, postaram sie 2 z tego roku jeszcze wrzucić.. A swoją drogą... A z tego to nawet jestem zadowolony Edytowane 26 Październik 2010 przez comander_barnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 28 Październik 2010 Autor Share Napisano 28 Październik 2010 No i gangsta nyga z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 2 Listopad 2010 Autor Share Napisano 2 Listopad 2010 Next... wpadam w taki szablon ale niedługo się zabore za bardziej "gładkie" postacie, if ya know what i mean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 4 Listopad 2010 Autor Share Napisano 4 Listopad 2010 Next... Urwało temu panu nogi to sie czołga. Z początku chciałem mu też ta bliższą łapę wypracować i potem dorzucić rozmycie od ruchu ale w sumie taka pół szkicowa forma mi się podoba, żałuje że nie dodałem tekstu krótkiego do tej pracy, takie typograficzne zagrania ostatnio mi całkiem wychodzą, taka niezobowiązująca plama szarości wersów, która nie musi grać koniecznie z walorem pracy... dobra co ja pieprze, węgiel 100x70cm i tyle Przebaczcie jakość - zdjecie z komórki bo nie mam aparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 łaa jak dla mnie bardzo git, bardzo ladnie siedzi glowa, czuc glebie, szkoda ze niedokonczone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 lepiej by sie niektóre partie upa czytało, gdybyś wgrywał mniejsze te szkice - wiesz, one nie mają miliona detali, i nie są mega dokładne, więc można chyba czasem pomysleć o skompresowaniu niektórych rzeczy do mniejszych rozmiarów :) Ale kilka rzeczy fajnych jest, te roboty węglem szczególnie mi przypadły do gustu. dobrze działasz gestem! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 6 Listopad 2010 Autor Share Napisano 6 Listopad 2010 Dzięki, wiesz już z rozpędu wgrywam podobnych rozmiarów co reszta ale to co mówisz ma sens wiec pewnie spróbuje nastepnym razem. Tymczasem... Czasu już mi zbrakło bo babsko uciekło z zajęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi