SWRSC Napisano 2 Kwiecień 2009 Napisano 2 Kwiecień 2009 Autodesk z dniem dzisiejszym wydał nową wersje 3ds max oznaczoną numerem 2010. ... dla subskrybentów :)
mrkrzysiek Napisano 2 Kwiecień 2009 Napisano 2 Kwiecień 2009 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=58063 to chyba to samo:)
SWRSC Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Napisano 2 Kwiecień 2009 ale tam to był jakiś trial. A ja mówię o oficjalnej full wersji.
shosiu Napisano 2 Kwiecień 2009 Napisano 2 Kwiecień 2009 Nowy max od rana dostępny na torrentach. To tak jako ciekawostka...
Double_G Napisano 2 Kwiecień 2009 Napisano 2 Kwiecień 2009 Żaden prima aprilis, pobrałem wczoraj z oficjalnej strony i działa. Trzeba było wcześnie wstać ;)
Nezumi Napisano 3 Kwiecień 2009 Napisano 3 Kwiecień 2009 Widzac jaki syty update i ile zmian w maxie 2010 pozostaje mi z niecierpliwoscia oczekiwac co pokarza w przypadku Maya 2010 i kolejnym Mudboxie, ktory ma szanse ukazac sie jeszcze przed ZB3.5 jesli Pixologic nadal bedzie milczal (wlasnie zawalili termin... podania terminu. To juz na prawde monumentalny FAIL...)
jacenty Napisano 3 Kwiecień 2009 Napisano 3 Kwiecień 2009 Patrzyl ktos juz na ten niby cudowne narzedzia do modelowania?
KoMic Napisano 3 Kwiecień 2009 Napisano 3 Kwiecień 2009 mam takie techniczne pytanko. Czy rozszerzenie z 2009 do 2010 zawiera sie w kosztach wykupionej subskrycji czy wiaze sie to z dodatkowa oplata?
mokramyszka666 Napisano 3 Kwiecień 2009 Napisano 3 Kwiecień 2009 Z tego co mi wiadomo, jeśli masz aktualną subskrypcję to dostajesz wszystko co jest (upgrade'y, extension packi etc).
Tomek Kosiorek Napisano 3 Kwiecień 2009 Napisano 3 Kwiecień 2009 nie ma opłaty- wszystko przyjdzie do Ciebie w dniu premiery w naszym kraju kurierem. A ja nie mam subskrybcji już od dawna.... buuu
Levus Napisano 3 Kwiecień 2009 Napisano 3 Kwiecień 2009 Można zaciągnąć logując się do strony subskrypcji. Jest tam wszystko co możesz pobrać, nowy max figuruje nie w wykazie, tylko jako adnotacja, że jest dostępny upgrade. Klikasz i ssasz. Dodam, że do nowego maxa jest już dostępny hotfix:D
Rekomendowane odpowiedzi