Napisano 2 Kwiecień 200915 l Autodesk z dniem dzisiejszym wydał nową wersje 3ds max oznaczoną numerem 2010. ... dla subskrybentów :)
Napisano 2 Kwiecień 200915 l Żaden prima aprilis, pobrałem wczoraj z oficjalnej strony i działa. Trzeba było wcześnie wstać ;)
Napisano 3 Kwiecień 200915 l Widzac jaki syty update i ile zmian w maxie 2010 pozostaje mi z niecierpliwoscia oczekiwac co pokarza w przypadku Maya 2010 i kolejnym Mudboxie, ktory ma szanse ukazac sie jeszcze przed ZB3.5 jesli Pixologic nadal bedzie milczal (wlasnie zawalili termin... podania terminu. To juz na prawde monumentalny FAIL...)
Napisano 3 Kwiecień 200915 l mam takie techniczne pytanko. Czy rozszerzenie z 2009 do 2010 zawiera sie w kosztach wykupionej subskrycji czy wiaze sie to z dodatkowa oplata?
Napisano 3 Kwiecień 200915 l Z tego co mi wiadomo, jeśli masz aktualną subskrypcję to dostajesz wszystko co jest (upgrade'y, extension packi etc).
Napisano 3 Kwiecień 200915 l nie ma opłaty- wszystko przyjdzie do Ciebie w dniu premiery w naszym kraju kurierem. A ja nie mam subskrybcji już od dawna.... buuu
Napisano 3 Kwiecień 200915 l Można zaciągnąć logując się do strony subskrypcji. Jest tam wszystko co możesz pobrać, nowy max figuruje nie w wykazie, tylko jako adnotacja, że jest dostępny upgrade. Klikasz i ssasz. Dodam, że do nowego maxa jest już dostępny hotfix:D