HummFred Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 (edytowane) Witam Przyszedł w końcu czas aby zaprezentować mój kolejny model (był w WIP'ie). Planowałem zrobienie w nim kompletnego silinika, jednak nie mam już na to sił oraz chęci. Narazie skoromnie, bo tylko 3 rendery (dodam w przyszłości jeszcze kilka). Zapraszam do oglądania i komentowania. Kolejne ujęcia (będzie więcej): Edytowane 9 Maj 2009 przez HummFred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Nice, bardzo fajne rendery i sama praca. Tylko może, mogłeś coś z tłem zrobić, bo tak trochę się zlewa samochód z otoczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 tuning mogłeś sobie podarować :D same autko wydaje się fajnie zrobione ;) zapodasz siateczką? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Ładnia praca, ale z tego co pamiętam z Wipa to tu jest dużo więcej do pokazania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 ładnie, ładnie, lampy modelowane czy textura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Bardzo ladne autko tylko szkoda ze akurat biale na bialym tle, to raczej kiepski pomysl. Nie wiem jak calosc lam ale kierunki to chyba tekstura co ?. Zrobiles najlepsze tarcze hamulcowe jakie do tej pory zdazylo mi sie ogladac (shader) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 Klasyczny japonski tuning!Swietna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forestt Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 Bardzo fajna praca, podoba mi się. Plus też za to że zrobiłeś model mniej popularny:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 Wiecej renderow, przeciez tu jest co pokazywac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_SAN Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 Dla mnie "mundaba" ;) Faktycznie przydałoby sie wiecej renderow bo najlepsze jest dopiero do pokazania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HummFred Napisano 9 Maj 2009 Autor Share Napisano 9 Maj 2009 Eddy__ - jaki tuning? Samochód jest poskładany wyłącznie z fabrycznych elementów :) zgred - lampki są w pełni 3D, teksturowane są tylko klosze Pawelkos - co do białego koloru samochodu, no cóż wiem, że troche się zlewa z tłem, ale nie mogłem się powstrzymać, poprostu lubie japońskie auta w białym kolorze :) W pierwszym poście dodałem nowe rendery (a bedzie tego więcej), zapraszam do komentowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 O kurcze. Nie sledziłem wipa, więc jestem pozytywnie zaskoczony :) Edit. Gdybym wiedział, dałbym 5* a tak dałem 4*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 Ooooooo mamoo ! Genialna robota. Powiedz mi jak ty modelujesz te elementy, których normalnie nie widać. Jakieś fotki powypadkowe, masz jakieś plany czy jak? No bo skąd wiesz, jak to wszystko wygląda pod blachą ? :) Nie wiem jak to robisz ale efekt jest świetny. ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_SAN Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 No stary, to mnie wgniotłeś! Mogłes od razu zasunąć takimi renderami :D Ja bym to ciapnął na fronta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 ode mnie ***** czasami warto czekać, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 no i powaliło mnie teraz na kolana... szacun!! wygląda to extra! :D odemnie 5! ja jestem za frontem! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 hehe dobre to :D pewnie masz takiego wlasnie na warsztacie w garazu ze udalo ci sie tak wiernie odwzorowac wypraski, teraz jak na to patrze to wydaje mi sie ze opony trocha za mocno odbijaja, ale i tak daje 5*, dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Przy taki rozmachu niema co się czepiać detali :) praca zajefajna! 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HummFred Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 Pawelkos - jak pisałem w WIPie mam taki samochód, ale pomocne były ogłoszenia typu "sprzedam ćwiare" o raz instrukcja serwisowa - oponki faktycznie zbyt się świecą Niedługo będzie kolejny up z nowymi renderami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowicz Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Omg, nie mam pytan, genialna praca! Tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_SAN Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Czemu to jeszcze nie jest na froncie ja sie pytam? ;) Będą kolejne rendery? Bo jak tak patrze, to pewnie nawet srubki maja wymodelowany gwint :D. Jak dla mnie istne "masta" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 mmmiiiiaaazggaaa :) Też mam takie pytanie co mr_san. A więc? masz piątala ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 bardzo ładnie przedstawiłeś model ,się podoba;) 4 bo nie ma silnika ! :P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi