dr Ug Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Poproszono mnie, zeby przekazac wszystkim najnowszego mega-newsa:) Na zachodzie bardzo znane sa polskie prace i zostalismy wyroznieni, jako najlepsze nie-anglojezyczne forum! Dzieki temu od przyszlego tygodnia max3d staje sie czescia cgtalk.com! Fizycznie serwis stanie na serwerach CGTalk, dzieki czemu nie bedzie juz takich awarii. Dodatkowo administratorzy cgtalk (a wiadomo, ze to gwiazdy wsrod grafikow) obiecuja organizowac nagrody na konkursy max3d, zblizone do tych ktore sa nagrodami na cgtalk! Za chwile powinny pojawic sie newsy na cgtalk i 3dtotal o tym wydarzeniu. We rule!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 !!!:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 O żesz w morde:D Gratulacje (dla wszystkich, a w szczegolnosci dla Adka:))!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 A-LE SUPER !!! Dzięki za newsa DruG :-) http://www.max3d.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 A mi cos to pachnie PRIMA APRILIS-em he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Mario z tym Prima Aprilis to chyba trafiłeś... nie chce należeć do niedowiarków ale gdybyscie dodali że każdy member tego forum dostaje od CG TALK na dzień dobry pełnego Maxa 6 i jakis Wacom A4 to może bym uwieżył:D ...hahaha (jesli to prawda to na gratulacje przyjdzie jeszcze czas!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 a ten obrazek na max3d.pl to Drug robil ?? (znajac jego angielszczyzne z squirta to pewnie tak :) Vortal pisze sie przez v a nie w. i teraz nikt sie nie nabierze :D :p Zarcik przedni :D A jak nie to pogratuluje jutro :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 dziękujemy za żart ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 To jak wkońcu to jest, bo się pogubiłem. Żart, czy nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 wortal...hehehhehehe...a mialo być tak pięknie... =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 hehe czy to żart czy nie max3D ma i tak najlepsze forum na ŚWIECIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 dobre sobie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Hello I\'m CG talk user from many many years, and I would like to wish all the best for max.3d users. I would like confirm your happy news. I heard a lot of rumours about that, here in sweden Good luck!! for all of you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shahow Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Gdy by nie to, że dziś 1 kwietnia to bym uwierzył :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Hehe, a kto teraz robi sobie jaja ?? :D Przyznam...mimo wielu żartów z jakimi dzisiaj się spotkałem, ten był najlepszy i na dodatek dałem się nabrać...:P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 szkoda, ze to sciema...a moglo byc tak pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Heheh, dobry żart, dałem się zwieść na manowce :P :D W necie nie ma ani wzmianki o jakiejś \"fuzji\" max3d.pl i cgtlak.com, GRATULACJE!!!.....ale dla pomysłodawcy kawału :D pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Brawo brawo, też się dałem nabrać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Jak nie teraz to może kiedyś, wszystko przed nami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Haha :> Zupelnie zapomnialem ze dzis 1:> Ano żart niezly ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. White Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 SZkoda że to nie prawda :( Ale napoczątku dałem się nabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuka Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Ale dałem się nabrać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 I mnie też w konia zrobili :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Przepraszam :> Leander: hyh, fajnie, ze podchwyciles. Wyszlo lepiej, niz myslalem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 no w sumie troche szkoda, dziwny jest ten pierwszy kwietnia :| no ale cóż, i tak We Rule!! :P :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Dopiero mam dostep do netu od zamieszczenia newsa i faktycznie wyszlo swietnie :)) DruG, podchwycilem bo sam sie dalem nabrac. Nie ma co, pomysl miales wyjatkowy :) Aha, graficzke wrzucalem w afekcie i nie zauwazylem bugu z \"w\"ortalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Nie no...ja sie nabralem :))) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 hehe :) super zart najlepszy jaki mialem wczoraj ale faktycznie niezle by bylo gdyby cgtalk wzielo NAS pod swoje skrzydla wielkie brawa za pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 15 Grudzień 2004 Share Napisano 15 Grudzień 2004 też się dałem nabrać, mimo iż dzisiaj mamy 15 grudnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 15 Grudzień 2004 Share Napisano 15 Grudzień 2004 heh twoj intelekt i szybkosc umyslu mnie powala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Grudzień 2004 Share Napisano 15 Grudzień 2004 Buehehehhehee o lol. Kolegaalek n/c stary hehe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Grudzień 2004 Share Napisano 15 Grudzień 2004 zostawcie ten watek ;] kiepski kawaU ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi