Skocz do zawartości

Propozycje daty spotkania- zlotu 3DMaxowego Wrocław'09  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Propozycje daty spotkania- zlotu 3DMaxowego Wrocław'09

• 27. sierpnia (czwartek)
    • 28. sierpnia (piątek)
    • 29. sierpnia (sobota)
    • 3. września (czwartek)
    • 4. września (piątek)
    • 5. września (sobota)
    • 12. września (sobota)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Najlepiej spotkać się w rynku gdzieś...

Przeważnie to się ludzie spotykają przy fontannie, albo pręgieżu...ale tam też łatwo się pogubić...

Równie dobrze może być przy tylnym wyjściu od empiku :P w tej uliczce...

Tak sobie myślę...o_O

Napisano

ja nie wiem gdzie ortopedia :)

może - 23.01 sobota, 18.00 pod pręgierzem na rynku (każdy wie gdzie jest,) jak się zbierze ekipa to można gdzieś razem iść .

hm?

Napisano (edytowane)

NO to mistrzzz....

Podsumowując:

Ja, mpta, !Ewert, Valery, Loki (?), Marshall (?), krzyhhh, slizgi, tasiek, Super_OKO, Uncle, kannu, voyager...

Zgadza się?

Edytowane przez CzAk1
Napisano

ja będe, tylko gdzie się w końcu spotykamy?

musze wiedziec dzisiaj do godziny 17.00 bo puzniej ani dzis ani jutro nie bede miał neta

tel. 785299470

Napisano

Przepraszam Panowie ale to nie moja wina - PKP dało dupy ( w sumie mogłem się spodziewać ). 20 min spóźnienia + postoje.

A zły jestem na siebie bo nie zapisałem sobie numeru Valerego, więc nie wiedziałem gdzie siedzicie.

ehh..

Napisano

No ja melduje, że już żyję.

Bardzo fajnie było! a foty.. hm . jakieś są z komórek, ale jakością nie grzeszą no i trochę trzeba by ta było porozmazywać to co na stole stało .. żeby Adka nie denerwować

pozdrawiam ;)

Napisano

siema. ogólnie ostro się pochorowałem. za młody jestem. niech ktoś wrzuci zdjęcia.

jeśli mam wobec kogoś "długi wdzięczności", bo nie pamiętam jak się wydostałem z tej kanjpy zawieszonej w chmurach, zapraszam na PM. grypa dopiero wczoraj mnie puściła. ah te mrozy -15 :|

Napisano
siema. ogólnie ostro się pochorowałem. za młody jestem. niech ktoś wrzuci zdjęcia.

jeśli mam wobec kogoś "długi wdzięczności", bo nie pamiętam jak się wydostałem z tej kanjpy zawieszonej w chmurach, zapraszam na PM. grypa dopiero wczoraj mnie puściła. ah te mrozy -15 :|

w moim wieku jesteś więc całkiem już niemłody :P

fajnie było trzeba powtórzyć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności