CzAk1 713 Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 (edited) Zrobiło się tu bardzo aktywnie ostatnio. Widać, że zaczął się okres zlotowo-meetowy. Do spotkania szykuje się stolica i Białystok. Warto więc by użytkownicy z Wrocławia tez mogli spotkać się i nagadać. Już od jakiegoś czasu nosiłem się z tym zamiarem. Zainspirował mnie do tego pomysłu Adek, który napisał kiedyś iż chętnie by taki zlot zrobił. Użytkowników we Wro i w okolicach jest sporo, tak więc myślę, że zainteresowanie tematem będzie spore tak samo jak ewentualna frekwencja. Wpisujcie więc jaki jest wasz stosunek do tego pomysłu, wasze propozycje i oczywiście terminy, które nadały by się na datę spotkania. _______________________________ **************************** Tak więc idąc za propozycją Kanuu lista zadeklarowanych i chętnych... Jeśli kogos pominę, albo wpiszę choć niepowinienem dajcie znać. Lista chętnych na spotkanie 29. sierpnia... !Ewert Adek (?) breja Cornelius Scipio CzAk1 d00b Fargate kanuu uncle Plastique Super_Oko (?) Tasiek (?) Valery voyager Loki _______________________________ **************************** Lista chętnych na 12. września: Xiz0r peter_f soska pionix JunioR hcpiter Proponowane miejsca: Pracoffnia Mleczarnia Graciarania Altana Pozdrawiam CzAki. Edited August 27, 2009 by CzAk1 1 Link to post Share on other sites
artursadlos 303 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Z chęcią. Byle nie w terminie MFKiG w Łodzi. Link to post Share on other sites
!Ewert 212 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Jak tylko będę we Wro wtedy to będę :) Link to post Share on other sites
Milena Mlynarska 32 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Popieram - super pomysł! :) Link to post Share on other sites
voyager 272 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Melduje się. Co do terminu, to pasuje mi każdy dzień w tygodniu, albo najbliższe dwa weekendy (terminy późniejsze do ustalenia ;) ) Link to post Share on other sites
CzAk1 713 Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 MFKiG?? WhaTheHellIsThaa? Dobrze by było by zloty w innych miastach nie kolidowały ze soba. Niektórzy mają wplanach parkę obskoczyć...:) Chyba najlepszy pomysł to jakiś piątek...lepiej sobota. hmm? Link to post Share on other sites
kannu 257 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 serwus :) a kiedy to spotkanko we wrocku ? ja chetnie . Tylko doswiadczenia z poprzednich spotkan pokazuja , ze albo spotkanie musi byc w jakims miejscu bez glosnej muzy - zeby mozna gadac o grafie :). Jak cos to lapcie mnie na gg. pozdrawiam i zycze podwozenia :) Link to post Share on other sites
piksar 406 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Ja bym nie wpadł ? Link to post Share on other sites
SUPER_OkO 575 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Jak sie zjawie jak sie zbierze ekipka i termin bedzie odpowiedni. Pzdr. 1 Link to post Share on other sites
Fargate 116 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Ja tez się pisze, na razie pasuje mi każdy termin :) Link to post Share on other sites
CzAk1 713 Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 No i bajera...ekipa Rośnie. Terminy...? Moja propozycja... Sobota 29., 5.? Hmm? Link to post Share on other sites
!Ewert 212 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 co tak późno? 21-22 proponuje :) no chyba że chcecie w tygodniu, przecież nikt nie pracuje :) Link to post Share on other sites
CzAk1 713 Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 Zbyt szybko tez nie może być. Trzeba czasu by wszystko rozreklamować i zorganizować. Niektórzy tez potrzebują wpisać sobie w kalendarzyk i zarezerwować czas...by sie nie okazało, że na czas zlotu zaplanowali sobie dziesiątki innych rzeczy, których nie mogą przełożyć. Link to post Share on other sites
kannu 257 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 serwus :) i tak potem polowa osob nie przychodzi. wlasnie nie wiem czy nie prosciej zrobic w miedzyczasie , takie kontrolne spotkanie na szybko - moze tez byc w tygodniu. W koncu wiekszosc mieszka we wrocku lub okolicach - i chyba zaden problem podjechac w okolice rynku jktoregos wieczorka :D . pozdrawiam i ycze pawodzenia :) Link to post Share on other sites
polka dot 608 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 cześć, jeśli będę na miejscu, chętnie wpadnę:) Link to post Share on other sites
Drakula 108 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 jak wyzej ;] Link to post Share on other sites
hcpiter 438 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Ja tak ale pozniejsze terminy 29 lub 5 prawdopodobnie byly by okej. Link to post Share on other sites
CzAk1 713 Posted August 7, 2009 Author Share Posted August 7, 2009 Pomysł by zrobić spotkanie w tygodniu nie jest gupi XD Przy okazji będzie łatwiej złapac jakąś knajpe z wolnymi siedziskami dla bandy takiej jak nasza. W Soboty jest już gorzej z tym. Wolne miejsca w knajpach są towarem deficytowym... Link to post Share on other sites
!Ewert 212 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Ale idziemy do bary nie do klubu, ewentualnie potem do klubu jak za dużo wypijemy. Proponuję do pracowni na podwórko, bo tam piwo jest tańsze. Nie wiem czy częto siedzicie na rynku ale piwo w takim PRL - u kosztuje już 9,50zł - mówię o zwykłym żywcu 0,5. Link to post Share on other sites
CzAk1 713 Posted August 7, 2009 Author Share Posted August 7, 2009 Kluby nie wchodzą wgrę (przynajmniej na początkiu :P- później jeśli taka będzie decyzja...). W klubach nie da się spokojnie pogadać. Link to post Share on other sites
JohnZi 351 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Do Pruderii:D Link to post Share on other sites
!Ewert 212 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Nooooo! A jak zapomnimy zapłacić to nam po prostują kości! :D A swoją drogą ktoś tam był? Ile takie coś kosztuje? Czarny przyznaj się a nic nie powiem Ewelinie :D Link to post Share on other sites
JohnZi 351 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 wjazd 30 zl, lap dance 100 zl, platne z gory:P No ale towary pierwszy klasa:D Ewelina wie:P kawalerski byl ostatnio kolegi:) Link to post Share on other sites
pressenter 326 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 A do Wro to przyznam, że i ja bym się wybrał, także wstępnie count me in. Link to post Share on other sites
CzAk1 713 Posted August 7, 2009 Author Share Posted August 7, 2009 Press...tylko nie wiem czy ludzie bendą§ chcieli czekać do października o_O Link to post Share on other sites
Recommended Posts