Łukasz Jaskólski Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 (edytowane) Tawerna, oberża, knajpa, pub, speluna, kafeteria itp. itd. Gdziekolwiek i kiedykolwiek. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 25.08.2009 (wtorek) godz. 23:59. SONDA: od 26.08 do 28.08 (3 dni) Edytowane 19 Sierpień 2009 przez Łukasz Jaskólski nobo
Łukasz Jaskólski Napisano 19 Sierpień 2009 Autor Napisano 19 Sierpień 2009 (edytowane) racja, juz zmieniam Łukasz: fajne kolorki Edytowane 19 Sierpień 2009 przez Łukasz Jaskólski
okuligowski Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 to ma być wnętrze knajpy czy można z zewnątrz?
leander Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 to ma być wnętrze knajpy czy można z zewnątrz?O ile wiem moze byc tylko z wewnatrz, widok z zachodniego naroznika, perspektywa żabia. A serio, to chyba jeszcze nigdy zadna praca nie zostala zdyskwalifikowana za niezgodnosc z tematem. Najwyzej oceniajacy uznaja, ze to jakis odpal z innej półki. Ale nie wydaje mi sie zeby Twoja propozycja odbiegala od tematu.
Łukasz Jaskólski Napisano 19 Sierpień 2009 Autor Napisano 19 Sierpień 2009 (edytowane) to ma być wnętrze knajpy czy można z zewnątrz? wedle uznania, byle by kojarzyło się z tematem edit:nie dość ,że leander mnie ubiegł to jeszcze dał odpowiedź z nutką ironii Edytowane 19 Sierpień 2009 przez Łukasz Jaskólski bo przez leandera
SBT77 Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 SBT77 zjada własny tablet śmiejąc się przy tym histerycznie...
-hpx- Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 no i co tu pisać jak znowu Łukasz pozamiatał :D
Joel Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 Kurde łukasz super xD. Bardzo zabawny jesteś, daj szanse przedszkolakom ;D Jak wrócę do domu to coś wrzucę.
emmilius Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 No i nie pozostaje nic innego jak iść do tawerny (Łukasza ofkorz) i utopić smutki w kuflach piwa korzennego...
Łukasz Jaskólski Napisano 19 Sierpień 2009 Autor Napisano 19 Sierpień 2009 ej no Ziomale przestańcie słyszałem z pewnych źródeł, że praca zgubi mi sie przed głosowaniem wiec noł stress :P nie żebym zakładał wygraną oczywiście , nic z tych rzeczy
leander Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 Spokojna glowa, nic sie nie zgubi, zapisalem na dysku :)
EthicallyChallenged Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 Hmmm... nie za szybko się poddajecie? Trochę wiary w siebie.
Łukasz Jaskólski Napisano 19 Sierpień 2009 Autor Napisano 19 Sierpień 2009 Spokojna glowa, nic sie nie zgubi, zapisalem na dysku :) karramba, pokrzyżowałeś mi plany ale jeszcze tu wróce z jakąś wymówką
JakóbM Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 Wymyślił temat i na samym początku ustawił nas pod ścianą :D Pozdrawiam . Świetna praca Łukasz.
SBT77 Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 Hmmm... nie za szybko się poddajecie? Trochę wiary w siebie. Ja się nie poddaję ! Zjadłem tablet bo głodny byłem, no ! Ale co mi tam, mogę malować myszką, wielkiej różnicy nie będzie :D BTW - to takie żarty tylko, przecież nie zawsze liczy się zwycięstwo ale sam udział i dobra zabawa...
Łukasz Jaskólski Napisano 19 Sierpień 2009 Autor Napisano 19 Sierpień 2009 o właśnie dyskwalifikuje się bo znałem wcześniej temat :P pozdro
leander Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 Łukasz nie uscislil w regulaminie, ze ze wzgledu na temat praca musi byc robiona po pijaku. Łukasz dal z siebie wszystko, ale powoli trzezwieje, co widac na jego avatarze.
atheg Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 Lubię jak na forum powieje humorem :) Łukasz świetny rysun. Pierwszy raz bodajże przegrałem z Tobą chyba w CHC - Generał Mag i tak się teraz ciągnie co wystartujesz gdzieś to ja wiem, że nie podskoczę :) Ale jak uda mi się teraz coś namalować to się chętnie spróbuję... co tam :)
Łukasz Jaskólski Napisano 19 Sierpień 2009 Autor Napisano 19 Sierpień 2009 Łukasz nie uscislil w regulaminie, ze ze wzgledu na temat praca musi byc robiona po pijaku. Łukasz dal z siebie wszystko, ale powoli trzezwieje, co widac na jego avatarze. nie no co Ty to stare nagranie jest, jeszcze przed tym ja mi sie przyłbica w kasku zatrzasnęła od tego kiwania (w 2007) i padłem z odwodnienia atheg: ee przeciez ja nie traktuje tych speedpaintow jako zawody, liczy sie dobra zabawa co nie ( no może oprócz tych kilku które zrobiłem czysto pod publikę, stosując tanie chwyty by zyskac przychylnosc wyborców i dostać fronta) Urbanboogie: Rysowanie jest dla dziewczyn. Dlatego tutaj sie maluje :D Dobra koniec tych pogaduszek, niech poleją sie piksele !!!111
atheg Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 Nie no zabawa, zabawa Łukasz :) Podstawa. Ale ja tu się dzięki konkurowaniu z ludżmi takimi jak Ty naprawdę sporo nauczyłem. Pozdroszacun.
Urbanboogie Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 Urbanboogie: Rysowanie jest dla dziewczyn. Dlatego tutaj sie maluje :D Powiedz to dziewczynom z forum :P Dobra koniec tych pogaduszek, niech poleją sie piksele !!!111 Racja! Dosc juz tej dobrej zabawy! ;D
pabulo Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 Eee chłopaki od razu widac że to ściema. Narysowanie czgokolwiek w poltorej godziny jest fizycznie niemożliwe. Ja tam kwalifikuje do speedów to co daje rade narysowac poniżej tygodnia:) Za kare znów wam nic nie narysuje a już prawie miałem narysować, juz kredki brałem..
miriam Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 ogólnie rzecz ujmując to chciałbym zauważyć, że ten temat to nomalnie pod klub AA powinien podpaść ;).
shi Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 słyszałem ze łukasz rysuje razem z mamą więc można go bez problemu zdyskwalifikować ;)
Uriel Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 (edytowane) Nie wiem pewnie to normalne że jak widzę te wystawione prace to łapie dołka ale, przegrana także czegoś uczy, wiec tu coś mojego. Edytowane 21 Sierpień 2009 przez Uriel
IN Flaamess Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 słyszałem ze łukasz rysuje razem z mamą więc można go bez problemu zdyskwalifikować ;) A mi mama mowila ze nie ladnie podkladac komus swinie i kablowac :D ...heehe PS. choc dyskwalifikacje mozna by rozwazyc :D hehehehe
maax Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 słyszałem ze łukasz rysuje razem z mamą więc można go bez problemu zdyskwalifikować ;) poważne oskarżenie :D Moja tawerna. Zapewniam, że nikt mi nie pomagał :)
ICE Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 (edytowane) Szkoda , ze taka pusta bez zycia ,a jesli chcialbys dac efekt opuszczonej; tumany kurzu i pajeczyny po katach byly by swietne, aczkolwiek calkiem zgrabna pracka, milo sie oglada. Edytowane 21 Sierpień 2009 przez ICE
maax Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 dzięki icecold. Czas mi nie pozwolił dopicować pracki. Swoją drogą puste półki w tawernie to bluźnierstwo z mojej strony :)
lordbiernac Napisano 22 Sierpień 2009 Napisano 22 Sierpień 2009 To i ja dorzuce... Jakos tak mi Mister Hilter zaczal wychodzic, wiec zostal ;)
Nezumi Napisano 22 Sierpień 2009 Napisano 22 Sierpień 2009 Ladny poziom :O Mozna 3 pierwsze miejsca w tym tygodniu?
ColHerbal Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 jak dla mnie lordbiernac wymiótł wszystkich :P na razie ;)
SBT77 Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 ColHerbal, masz rację, ale jest jeszcze trochę czasu i parę osób tutaj które, gdyby chciały, mogłyby popróbować wejść na podobny poziom, albo mu zagrozić. Pytanie czy zechcą... Prawdę mówiąc od dawna tęskniłem za taką "walką gigantów" i ją mam. Jest na co popatrzeć. Co do pracy Lordabiernaca - jakoś kojarzy mi się ze stylistyką filmów PI... Spokojnie mogłoby chodzić jako podmalowany kadr... No i nie da się ukryć - jest świetna.
ColHerbal Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 SBT77 dlatego dodałam, że na razie lordbiernac wygrywa :D jak sam napisałeś jest jeszcze trochę czasu do końca :)
Piskor Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 Może mniej oceniania, komentowania, a więcej własnej inwencji w postaci speedów?
_Clavius_ Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 Mniej speedów bo temat ciężki, chodź jak widać "giganci" właśnie takie lubią ;] A to moja marna próba doskoczenia im do pięt. Jak zwykle zbyt mało czasuu "Johhny a teraz pójdziesz ze mną" "tylko dopije drinka..."
RaVirr Napisano 24 Sierpień 2009 Napisano 24 Sierpień 2009 Godzinka. Może później coś bardziej ambitnego zmaluję;)
Rekomendowane odpowiedzi