Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tawerna, oberża, knajpa, pub, speluna, kafeteria itp. itd.

Gdziekolwiek i kiedykolwiek.

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 25.08.2009 (wtorek) godz. 23:59.

SONDA: od 26.08 do 28.08 (3 dni)

Edytowane przez Łukasz Jaskólski
nobo

• Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 8,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  okuligowski napisał:
to ma być wnętrze knajpy czy można z zewnątrz?
O ile wiem moze byc tylko z wewnatrz, widok z zachodniego naroznika, perspektywa żabia.

A serio, to chyba jeszcze nigdy zadna praca nie zostala zdyskwalifikowana za niezgodnosc z tematem. Najwyzej oceniajacy uznaja, ze to jakis odpal z innej półki. Ale nie wydaje mi sie zeby Twoja propozycja odbiegala od tematu.

Napisano
  • Autor
  okuligowski napisał:
to ma być wnętrze knajpy czy można z zewnątrz?

wedle uznania, byle by kojarzyło się z tematem

edit:nie dość ,że leander mnie ubiegł to jeszcze dał odpowiedź z nutką ironii

Edytowane przez Łukasz Jaskólski
bo przez leandera

Napisano

SBT77 zjada własny tablet śmiejąc się przy tym histerycznie...

Napisano

Kurde łukasz super xD. Bardzo zabawny jesteś, daj szanse przedszkolakom ;D

Jak wrócę do domu to coś wrzucę.

Napisano

No i nie pozostaje nic innego jak iść do tawerny (Łukasza ofkorz) i utopić smutki w kuflach piwa korzennego...

Napisano
  • Autor

ej no Ziomale przestańcie

słyszałem z pewnych źródeł, że praca zgubi mi sie przed głosowaniem

wiec noł stress :P

nie żebym zakładał wygraną oczywiście , nic z tych rzeczy

Napisano

Wymyślił temat i na samym początku ustawił nas pod ścianą :D Pozdrawiam .

Świetna praca Łukasz.

Napisano
  EthicallyChallenged napisał:
Hmmm... nie za szybko się poddajecie? Trochę wiary w siebie.

Ja się nie poddaję ! Zjadłem tablet bo głodny byłem, no !

Ale co mi tam, mogę malować myszką, wielkiej różnicy nie będzie :D

BTW - to takie żarty tylko, przecież nie zawsze liczy się zwycięstwo ale sam udział i dobra zabawa...

Napisano

Łukasz nie uscislil w regulaminie, ze ze wzgledu na temat praca musi byc robiona po pijaku. Łukasz dal z siebie wszystko, ale powoli trzezwieje, co widac na jego avatarze.

Napisano

Lubię jak na forum powieje humorem :) Łukasz świetny rysun. Pierwszy raz bodajże przegrałem z Tobą chyba w CHC - Generał Mag i tak się teraz ciągnie co wystartujesz gdzieś to ja wiem, że nie podskoczę :) Ale jak uda mi się teraz coś namalować to się chętnie spróbuję... co tam :)

Napisano
  • Autor
  leander napisał:
Łukasz nie uscislil w regulaminie, ze ze wzgledu na temat praca musi byc robiona po pijaku. Łukasz dal z siebie wszystko, ale powoli trzezwieje, co widac na jego avatarze.

nie no co Ty

to stare nagranie jest, jeszcze przed tym ja mi sie przyłbica w kasku zatrzasnęła od tego kiwania (w 2007) i padłem z odwodnienia

atheg: ee przeciez ja nie traktuje tych speedpaintow jako zawody, liczy sie dobra zabawa co nie ( no może oprócz tych kilku które zrobiłem czysto pod publikę, stosując tanie chwyty by zyskac przychylnosc wyborców i dostać fronta)

Urbanboogie: Rysowanie jest dla dziewczyn. Dlatego tutaj sie maluje :D

Dobra koniec tych pogaduszek, niech poleją sie piksele !!!111

Napisano

Nie no zabawa, zabawa Łukasz :) Podstawa. Ale ja tu się dzięki konkurowaniu z ludżmi takimi jak Ty naprawdę sporo nauczyłem. Pozdroszacun.

Napisano
  Łukasz Jaskólski napisał:
Urbanboogie: Rysowanie jest dla dziewczyn. Dlatego tutaj sie maluje :D

Powiedz to dziewczynom z forum :P

Łukasz Jaskólski napisał:
Dobra koniec tych pogaduszek, niech poleją sie piksele !!!111

Racja! Dosc juz tej dobrej zabawy! ;D

Napisano

Eee chłopaki od razu widac że to ściema. Narysowanie czgokolwiek w poltorej godziny jest fizycznie niemożliwe. Ja tam kwalifikuje do speedów to co daje rade narysowac poniżej tygodnia:)

Za kare znów wam nic nie narysuje a już prawie miałem narysować, juz kredki brałem..

Napisano

ogólnie rzecz ujmując to chciałbym zauważyć, że ten temat to nomalnie pod klub AA powinien podpaść ;).

Napisano

słyszałem ze łukasz rysuje razem z mamą więc można go bez problemu zdyskwalifikować ;)

Napisano
attachment.php?attachmentid=65473&d=1250851796Nie wiem pewnie to normalne że jak widzę te wystawione prace to łapie dołka ale, przegrana także czegoś uczy, wiec tu coś mojego.

Edytowane przez Uriel

Napisano
  shi napisał:
słyszałem ze łukasz rysuje razem z mamą więc można go bez problemu zdyskwalifikować ;)

A mi mama mowila ze nie ladnie podkladac komus swinie i kablowac :D ...heehe

PS. choc dyskwalifikacje mozna by rozwazyc :D hehehehe

Napisano
  Cytat
poważne oskarżenie :D

Moja tawerna. Zapewniam, że nikt mi nie pomagał :)

tawerna11.jpg

Napisano

Szkoda , ze taka pusta bez zycia ,a jesli chcialbys dac efekt opuszczonej; tumany kurzu i pajeczyny po katach byly by swietne, aczkolwiek calkiem zgrabna pracka, milo sie oglada.

Edytowane przez ICE

Napisano

dzięki icecold. Czas mi nie pozwolił dopicować pracki.

Swoją drogą puste półki w tawernie to bluźnierstwo z mojej strony :)

Napisano

ColHerbal, masz rację, ale jest jeszcze trochę czasu i parę osób tutaj które, gdyby chciały, mogłyby popróbować wejść na podobny poziom, albo mu zagrozić. Pytanie czy zechcą...

Prawdę mówiąc od dawna tęskniłem za taką "walką gigantów" i ją mam.

Jest na co popatrzeć.

Co do pracy Lordabiernaca - jakoś kojarzy mi się ze stylistyką filmów PI... Spokojnie mogłoby chodzić jako podmalowany kadr... No i nie da się ukryć - jest świetna.

Napisano

SBT77 dlatego dodałam, że na razie lordbiernac wygrywa :D jak sam napisałeś jest jeszcze trochę czasu do końca :)

Napisano

Może mniej oceniania, komentowania, a więcej własnej inwencji w postaci speedów?

Napisano

Mniej speedów bo temat ciężki, chodź jak widać "giganci" właśnie takie lubią ;]

A to moja marna próba doskoczenia im do pięt. Jak zwykle zbyt mało czasuu

"Johhny a teraz pójdziesz ze mną"

"tylko dopije drinka..."

8401b230e61ccab8med.jpg