Napisano 19 Sierpień 200915 l Tawerna, oberża, knajpa, pub, speluna, kafeteria itp. itd. Gdziekolwiek i kiedykolwiek. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 25.08.2009 (wtorek) godz. 23:59. SONDA: od 26.08 do 28.08 (3 dni) Edytowane 19 Sierpień 200915 l przez Łukasz Jaskólski nobo
Napisano 19 Sierpień 200915 l Autor racja, juz zmieniam Łukasz: fajne kolorki Edytowane 19 Sierpień 200915 l przez Łukasz Jaskólski
Napisano 19 Sierpień 200915 l to ma być wnętrze knajpy czy można z zewnątrz?O ile wiem moze byc tylko z wewnatrz, widok z zachodniego naroznika, perspektywa żabia. A serio, to chyba jeszcze nigdy zadna praca nie zostala zdyskwalifikowana za niezgodnosc z tematem. Najwyzej oceniajacy uznaja, ze to jakis odpal z innej półki. Ale nie wydaje mi sie zeby Twoja propozycja odbiegala od tematu.
Napisano 19 Sierpień 200915 l Autor to ma być wnętrze knajpy czy można z zewnątrz? wedle uznania, byle by kojarzyło się z tematem edit:nie dość ,że leander mnie ubiegł to jeszcze dał odpowiedź z nutką ironii Edytowane 19 Sierpień 200915 l przez Łukasz Jaskólski bo przez leandera
Napisano 19 Sierpień 200915 l Kurde łukasz super xD. Bardzo zabawny jesteś, daj szanse przedszkolakom ;D Jak wrócę do domu to coś wrzucę.
Napisano 19 Sierpień 200915 l No i nie pozostaje nic innego jak iść do tawerny (Łukasza ofkorz) i utopić smutki w kuflach piwa korzennego...
Napisano 19 Sierpień 200915 l Autor ej no Ziomale przestańcie słyszałem z pewnych źródeł, że praca zgubi mi sie przed głosowaniem wiec noł stress :P nie żebym zakładał wygraną oczywiście , nic z tych rzeczy
Napisano 19 Sierpień 200915 l Autor Spokojna glowa, nic sie nie zgubi, zapisalem na dysku :) karramba, pokrzyżowałeś mi plany ale jeszcze tu wróce z jakąś wymówką
Napisano 19 Sierpień 200915 l Wymyślił temat i na samym początku ustawił nas pod ścianą :D Pozdrawiam . Świetna praca Łukasz.
Napisano 19 Sierpień 200915 l Hmmm... nie za szybko się poddajecie? Trochę wiary w siebie. Ja się nie poddaję ! Zjadłem tablet bo głodny byłem, no ! Ale co mi tam, mogę malować myszką, wielkiej różnicy nie będzie :D BTW - to takie żarty tylko, przecież nie zawsze liczy się zwycięstwo ale sam udział i dobra zabawa...
Napisano 19 Sierpień 200915 l Łukasz nie uscislil w regulaminie, ze ze wzgledu na temat praca musi byc robiona po pijaku. Łukasz dal z siebie wszystko, ale powoli trzezwieje, co widac na jego avatarze.
Napisano 19 Sierpień 200915 l Lubię jak na forum powieje humorem :) Łukasz świetny rysun. Pierwszy raz bodajże przegrałem z Tobą chyba w CHC - Generał Mag i tak się teraz ciągnie co wystartujesz gdzieś to ja wiem, że nie podskoczę :) Ale jak uda mi się teraz coś namalować to się chętnie spróbuję... co tam :)
Napisano 19 Sierpień 200915 l Autor Łukasz nie uscislil w regulaminie, ze ze wzgledu na temat praca musi byc robiona po pijaku. Łukasz dal z siebie wszystko, ale powoli trzezwieje, co widac na jego avatarze. nie no co Ty to stare nagranie jest, jeszcze przed tym ja mi sie przyłbica w kasku zatrzasnęła od tego kiwania (w 2007) i padłem z odwodnienia atheg: ee przeciez ja nie traktuje tych speedpaintow jako zawody, liczy sie dobra zabawa co nie ( no może oprócz tych kilku które zrobiłem czysto pod publikę, stosując tanie chwyty by zyskac przychylnosc wyborców i dostać fronta) Urbanboogie: Rysowanie jest dla dziewczyn. Dlatego tutaj sie maluje :D Dobra koniec tych pogaduszek, niech poleją sie piksele !!!111
Napisano 19 Sierpień 200915 l Nie no zabawa, zabawa Łukasz :) Podstawa. Ale ja tu się dzięki konkurowaniu z ludżmi takimi jak Ty naprawdę sporo nauczyłem. Pozdroszacun.
Napisano 20 Sierpień 200915 l Urbanboogie: Rysowanie jest dla dziewczyn. Dlatego tutaj sie maluje :D Powiedz to dziewczynom z forum :P Dobra koniec tych pogaduszek, niech poleją sie piksele !!!111 Racja! Dosc juz tej dobrej zabawy! ;D
Napisano 20 Sierpień 200915 l Eee chłopaki od razu widac że to ściema. Narysowanie czgokolwiek w poltorej godziny jest fizycznie niemożliwe. Ja tam kwalifikuje do speedów to co daje rade narysowac poniżej tygodnia:) Za kare znów wam nic nie narysuje a już prawie miałem narysować, juz kredki brałem..
Napisano 20 Sierpień 200915 l ogólnie rzecz ujmując to chciałbym zauważyć, że ten temat to nomalnie pod klub AA powinien podpaść ;).
Napisano 21 Sierpień 200915 l słyszałem ze łukasz rysuje razem z mamą więc można go bez problemu zdyskwalifikować ;)
Napisano 21 Sierpień 200915 l Nie wiem pewnie to normalne że jak widzę te wystawione prace to łapie dołka ale, przegrana także czegoś uczy, wiec tu coś mojego. Edytowane 21 Sierpień 200915 l przez Uriel
Napisano 21 Sierpień 200915 l słyszałem ze łukasz rysuje razem z mamą więc można go bez problemu zdyskwalifikować ;) A mi mama mowila ze nie ladnie podkladac komus swinie i kablowac :D ...heehe PS. choc dyskwalifikacje mozna by rozwazyc :D hehehehe
Napisano 21 Sierpień 200915 l słyszałem ze łukasz rysuje razem z mamą więc można go bez problemu zdyskwalifikować ;) poważne oskarżenie :D Moja tawerna. Zapewniam, że nikt mi nie pomagał :)
Napisano 21 Sierpień 200915 l Szkoda , ze taka pusta bez zycia ,a jesli chcialbys dac efekt opuszczonej; tumany kurzu i pajeczyny po katach byly by swietne, aczkolwiek calkiem zgrabna pracka, milo sie oglada. Edytowane 21 Sierpień 200915 l przez ICE
Napisano 21 Sierpień 200915 l dzięki icecold. Czas mi nie pozwolił dopicować pracki. Swoją drogą puste półki w tawernie to bluźnierstwo z mojej strony :)
Napisano 22 Sierpień 200915 l To i ja dorzuce... Jakos tak mi Mister Hilter zaczal wychodzic, wiec zostal ;)
Napisano 23 Sierpień 200915 l ColHerbal, masz rację, ale jest jeszcze trochę czasu i parę osób tutaj które, gdyby chciały, mogłyby popróbować wejść na podobny poziom, albo mu zagrozić. Pytanie czy zechcą... Prawdę mówiąc od dawna tęskniłem za taką "walką gigantów" i ją mam. Jest na co popatrzeć. Co do pracy Lordabiernaca - jakoś kojarzy mi się ze stylistyką filmów PI... Spokojnie mogłoby chodzić jako podmalowany kadr... No i nie da się ukryć - jest świetna.
Napisano 23 Sierpień 200915 l SBT77 dlatego dodałam, że na razie lordbiernac wygrywa :D jak sam napisałeś jest jeszcze trochę czasu do końca :)
Napisano 23 Sierpień 200915 l Może mniej oceniania, komentowania, a więcej własnej inwencji w postaci speedów?
Napisano 23 Sierpień 200915 l Mniej speedów bo temat ciężki, chodź jak widać "giganci" właśnie takie lubią ;] A to moja marna próba doskoczenia im do pięt. Jak zwykle zbyt mało czasuu "Johhny a teraz pójdziesz ze mną" "tylko dopije drinka..."