Zbychowaty Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 (edytowane) Jeszcze w zielone gramy.... ;) . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edytowane 5 Październik 2009 przez Zbychowaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Widze duzo podobienstw do projektu kolegi sensserifa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Fajne. Najbardziej podoba mi się sypialnia i druga łazienka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Bardzo ładnie wygląda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 nono zbychu, elegancko, wyrabiasz sie z kazdym projektem ;] a poka rzucik wszystkiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaswielgus Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Całość - jako projekt bardzo mi się podoba. Super rendery!!! Trochę mało czytelny jest render jadalni gdzie stół, krzesła i dywanik zlewają się w plamę. Co do mebelków to te krzesełka moooi w jadalnie bez narzuty to straszne badziewie - stosunek cena/jakość nie idą wybitnie w parze. Nie pamiętam jak się nazywają te krzesła w korytarzu (stalowa siatka), ale chyba nie powinny występować w parach. To raczej powinien być akcent całego pomieszczenia. Ten Poly Chair trochę smutno wygląda w pojedynkę. W łazience gościnnej kamień pod prysznic nie powinien być taki chropowaty bo grzyby będą. Ten prysznic kolo kibelka to niby zamiast bidetu, ale jako gość lub lokator, brzydziłbym się używać go po kimś obcym. Pytania: 1. Czy możesz podzielić się teksturką kamienia za kanapą lub dać jakiś namiar na nią 2. Jakich silników renderujących używasz i ile świateł jest np. w sypialni? 3. Co to za falujący materiał za łóżkiem w sypialni? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 eeh. świetne rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 póki każdy ma swój styl, jednym się podoba bardziej jednym mniej, ale jakoś się idzie obronić/odróżnić. Gdy wszyscy zaczynają robić to samo zaczyna być to niesmaczne. świetne rendery ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojpajek Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Jak się wykonuje taką umywalkę obudowaną drewnem ? Rozumiem, że do takiego mebla potrzebny jest jakiś specjalny rodzaj umywalki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Śledzę Twoje publikacje i szczerze pod względem wizek no i w sumie projektowo - ten jest najlepszy! Dywan w salonie rewelacyjny :-) (zdradź tajemnicę zrobienia owego dywanika) Każdy obrazek jest fajny, pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Z uwag merytorycznych co mi sie rzucilo to: 1. Chyba przesadziles z wielkoscia kanapy w salonie - ona jest chyba dla 15 osob 2. Stolik przy kanapie niefunkcjonalny. Trzeba wstawac i siadac i dochodzic do stolika zeby cos postawic i odstawic. To co mi sie podoba to: 1. Bardzo ladne i czyste randery - chcialbym tak umiec:) 2. Ciekawe ustawienie kranow w lazience Pytania: 1.Skad bierzesz tekstury drewna, kamienia? - o ile mozesz zdradzic:) 2. Czy mozna zobaczyc rzut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godzio Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 czy zasłonki to 2sidedmaterial? rendery super, fajnie że bez światła dziennego można taki efekt uzyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 9 Październik 2009 Autor Share Napisano 9 Październik 2009 Dzięki! textury (mapki reflekt i glossa nie ma 100, poza tym to lwf ) : http://rapidshare.com/files/286071971/text.rar.html Dywan robiony klasycznie dispem i particles...ale akurat te całe particles to mogłem wyłączyć. Textury z http://www.cgtextures.com obrobione w psie. Zasłonki materiał zwykły z anisotropy, reflektem, glossem w typie ward. Rzut...hmmm no coś moge pokazać choć salon i bzykalnia były renderowane osobno z uwagi na całośc sceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Zbychowaty>> Dziekowac Pokaz rzut:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 Rzut pokaże ale jak odpale drugiego kompa. Wrzuce jeszcze pierwsza wersje ktora mi sie podobala ale nie we wszystkich ujęciach więc sukałem dalej..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Przyjemne renderki. Białe krzesło wygląda jakby było z papieru. Sypialnia wymiata. Materiały świetnie dobrane, jesteś dekoratorem wnętrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 ta pierwsza wersja jak dla mnie lepsza, ciekawsza, wiecej sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 17 Październik 2009 Autor Share Napisano 17 Październik 2009 Dzięki:) Adam - no coś w tym stylu ;) Gonzo - dzięki, o rzucie ciągle pamiętam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 ladne renderki, co wy robicie ze macie sufity idelnie bialo jasne ? dajecie jakiegos vraylight ktory swieci na sufit z opcja include czy jak ?Same Iesy tago go raczej nie oswietla. Liczysz IRR+LQ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1084 Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 Jabłka w misce dla psa mnie rozwaliły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 27 Październik 2009 Autor Share Napisano 27 Październik 2009 ladne renderki, co wy robicie ze macie sufity idelnie bialo jasne ? dajecie jakiegos vraylight ktory swieci na sufit z opcja include czy jak ?Same Iesy tago go raczej nie oswietla. Liczysz IRR+LQ? W diffie jest mapka prawie biała wielkości 4 k na 4k. W psie wyciągam selective colors/whites ale nie ma to jakiegoś strasznego wpływu. Silniki Irr + Lc. Nie mam czasu ani cierpliwości na dmc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Podoba mi się. Jak się robi takie fałdy na pościeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 29 Październik 2009 Autor Share Napisano 29 Październik 2009 Podoba mi się. Jak się robi takie fałdy na pościeli? Zassałem ze strony z modelami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 Zbychu jak bedzie sie poruszac szyba przy prysznicu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 3 Listopad 2009 Autor Share Napisano 3 Listopad 2009 przesuwa się, może na renderze wszystkich detali nie ma ale na wykonawczych rysunkach juz by było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 za pstrokato ;) trzeba trochę saturacji ściągnąć :D BTW - Grejt renders ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godzio Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Jak długo liczy się taki renderek salonu i w jakiej rozdzielczości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Listopad 2009 Autor Share Napisano 14 Listopad 2009 Jak długo liczy się taki renderek salonu i w jakiej rozdzielczości? hmm jak dobrze pamietam to okolo 3 h 2000 pix dluzszego boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kch Napisano 15 Sierpień 2010 Share Napisano 15 Sierpień 2010 Witaj. Fantastyczne pomysły i wizualki. Możesz powiedzieć jak tworzysz oświetlenie w takich wnętrzach, aby były wystarczająco doświetlone i jakich uzywasz świateł aby uzyskać taki efekt jak na 5 renderze w prawym górnym rogu przy prysznicu?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Sierpień 2010 Share Napisano 15 Sierpień 2010 wizualnie piękne, koncepcyjnie straszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEkoy Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 swietne rendery, nie ma sie do czego przyczepic tak na prawde. Dobrze ze mnie takie prace motywują, inaczej dawno bym wywalil kompa za okno :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizart Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 wszystko ładnie wygląda pod względem wykończenia wnętrz, rendery spoko ale dla mnie za smutne to mieszkanie...wiem że krytykować umie każdy ale... co to za białe kółka na suficie? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenas Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 eee... oprawy sufitowe :rolleyes: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__marcel__ Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 Zassałem ze strony z modelami:) a można wiedzieć z jakiej strony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obi jeden Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Witam. Naprawdę przyjemna dla oka wizualizacja. Zresztą tak jak większość które tu zamieszczasz Ale ( a jakże ;) ) idee / koncepty masz dosyć...specyficzne. Do tego stopnia , że aż czasem psują całokształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kandi Napisano 10 Luty 2011 Share Napisano 10 Luty 2011 witam. od dawna podziwiam twoje prace i zielenieje zzzzzazdrosci;p ale mam konkretne pytanie: jaki jest producent i model opraw punktowych w suficie? bede wdzieczna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi