pawel Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 (edytowane) witam! i od razu na wstępie pozdrowienie dla wszystkich Maryś ;) Coś z zupełnie innej beczki! Zapraszam do obejrzenia nowego klipu grupy KULT. http://www.youtube.com/watch?v=kwBfbJYxv4Y pozdrawiam, Paweł - Hesus Edytowane 7 Październik 2009 przez pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 (edytowane) Kazik zafascynował się Włatcami móch? Klip niezbyt ciekawy ale dobrze wykonany. To oficjalny klip czy jakiś fanart? Piosenki nie oceniam bo zaniżyłaby tę ocenę:) Thx: Z tymi włatcami to tylko sposób animacji. Jak chodzi o poziom to nie mam zastrzeżeń. Edytowane 7 Październik 2009 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 ale jak pieknie poprowadzony pomysł, a władcy móch konfrontuj sobie ale z South parkiem. "móchy" to niziny amerykańskiego pomyślunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 daje radę :) są słabsze elementy, ale ogólnie naprawdę mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 Naprawdę niezła robota. Mi się całość podoba. Cieszy mnie fakt, że poziom polskich klipów muzycznych idzie w górę. Ani przez moment nie skojarzyło mi się to z "włatcami móch". Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiler Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 ale jak pieknie poprowadzony pomysł, a władcy móch konfrontuj sobie ale z South parkiem. "móchy" to niziny amerykańskiego pomyślunku Mnie też się podoba, pomysł, ale nie wiem czemu ciągle wiele osób czepia się włatców i twierdzi że to jest kopia south parku. Moim zdaniem wynika to chyba tylko z tego,że jest to pierwszy polski tego typu serial. Gdyby kapitan bomba był pierwszy to może jemu by się za to oberwało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 Kazik, Kult - wciaz daja rade chlopaki. Nawet jesli osluchaly mi sie juz te rubaszne teksty (slucham ich badz co badz dluzej, niz niektorzy odwiedzajacy to forum maja lat :D) - cenie ich za to ze piosenki sa o czyms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 ja tam się cieszę, że tak głęboko dotarliśmy do świadomości ludzi .... niezależnie z której strony ;) Brawo Paweł :) nie przepadam za Kultem, ale teledysk z ciekawości obejrzałem. Gratki również dla reżyserów. Szkoda tylko że nikt nie odrywa nóg od ziemi ;) ucieka przez to sporo dynamiki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 8 Październik 2009 Share Napisano 8 Październik 2009 fajne. Czasami tylko wystawil bym dlonie kazika przed twarz, ale wszystko miesci sie w stylistyce, mozna uznac ze to zamierzony efekt. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 8 Październik 2009 Share Napisano 8 Październik 2009 Klip rewelacyjny:)) belzebub troche ma racje, te dlonie Kazika czasem rzucaja sie w oczy. No ale ogolnie imo wyszlo super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 8 Październik 2009 Share Napisano 8 Październik 2009 Świetny teledysk !!!!!! Śmiałem się oglądając. Jedno mnie razi. Juz była o tym mowa, o wysuniecie dłoni Kazika przed twarz. gryzło się w jednym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 9 Październik 2009 Autor Share Napisano 9 Październik 2009 dzięki za wszystkie opinie. Jeśli chodzi o ręce przy twarzy to no... Większość członków zespołu to ludzie hmm bardzo żywiołowi ;) i no bardzo trudno było wyegzekwować od nich ograniczenie ruchów:) a niestety czas realizacji był bardzo krótki i nie było czasu na maskowanie rąk. ale ciesze się, że cześć z Was się śmiała. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 świetna stylistyka !!!, bardzo oryginalna. a z jakiej paki władcy much tutaj, to nie rozumiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Czy jest szansa na udostępnienie jakiegoś małego making-of? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 (edytowane) Kurcze Sorry za tych Włatcuf, ale jestem już trochę przewrażliwiony i jak widzę 2d montowane ze zdjęć i małych ludków to robię się czerwony i zabijam:) Ale dalej twierdzę że muzyka psuje odbiór klipu. EDIT: Nie bierzcie poważnie tego co tu piszę - O gustach się nie dyskutuje:) Edytowane 19 Październik 2009 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 21 Październik 2009 Autor Share Napisano 21 Październik 2009 Czemu nie, mogę zrobić mały making off. Tylko dajcie mi chwile czasu na to;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 serwus :) Pawel - tak , jak Ci mowielm - bardzo spoko, a pisze dopiero teraz, bo sie od trzech tygodni tu nie logowałem. pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silmariena Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Teledysk bardzo fajny :) a z władcami mi się nie skojarzyło, z south parkiem rownież nie, a typ animacji polegający na wycinaniu zdjęć i poruszaniu nimi to już monthy python miał :) nie mówiąc o Lenicy (koledzy jak sadzę, wiedzą o czym mówie ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Bardzo fajny klip i do fajnej muzyki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 serwus :) nie mówiąc o Lenicy (koledzy jak sadzę, wiedzą o czym mówie ;) ) wiemy :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi