Napisano 7 Październik 200915 l witam! i od razu na wstępie pozdrowienie dla wszystkich Maryś ;) Coś z zupełnie innej beczki! Zapraszam do obejrzenia nowego klipu grupy KULT. http://www.youtube.com/watch?v=kwBfbJYxv4Y pozdrawiam, Paweł - Hesus Edytowane 7 Październik 200915 l przez pawel
Napisano 7 Październik 200915 l Kazik zafascynował się Włatcami móch? Klip niezbyt ciekawy ale dobrze wykonany. To oficjalny klip czy jakiś fanart? Piosenki nie oceniam bo zaniżyłaby tę ocenę:) Thx: Z tymi włatcami to tylko sposób animacji. Jak chodzi o poziom to nie mam zastrzeżeń. Edytowane 7 Październik 200915 l przez Lucek
Napisano 7 Październik 200915 l ale jak pieknie poprowadzony pomysł, a władcy móch konfrontuj sobie ale z South parkiem. "móchy" to niziny amerykańskiego pomyślunku
Napisano 7 Październik 200915 l Naprawdę niezła robota. Mi się całość podoba. Cieszy mnie fakt, że poziom polskich klipów muzycznych idzie w górę. Ani przez moment nie skojarzyło mi się to z "włatcami móch". Gratulacje!
Napisano 7 Październik 200915 l ale jak pieknie poprowadzony pomysł, a władcy móch konfrontuj sobie ale z South parkiem. "móchy" to niziny amerykańskiego pomyślunku Mnie też się podoba, pomysł, ale nie wiem czemu ciągle wiele osób czepia się włatców i twierdzi że to jest kopia south parku. Moim zdaniem wynika to chyba tylko z tego,że jest to pierwszy polski tego typu serial. Gdyby kapitan bomba był pierwszy to może jemu by się za to oberwało.
Napisano 7 Październik 200915 l Kazik, Kult - wciaz daja rade chlopaki. Nawet jesli osluchaly mi sie juz te rubaszne teksty (slucham ich badz co badz dluzej, niz niektorzy odwiedzajacy to forum maja lat :D) - cenie ich za to ze piosenki sa o czyms.
Napisano 7 Październik 200915 l ja tam się cieszę, że tak głęboko dotarliśmy do świadomości ludzi .... niezależnie z której strony ;) Brawo Paweł :) nie przepadam za Kultem, ale teledysk z ciekawości obejrzałem. Gratki również dla reżyserów. Szkoda tylko że nikt nie odrywa nóg od ziemi ;) ucieka przez to sporo dynamiki:)
Napisano 8 Październik 200915 l fajne. Czasami tylko wystawil bym dlonie kazika przed twarz, ale wszystko miesci sie w stylistyce, mozna uznac ze to zamierzony efekt. Pozdrawiam.
Napisano 8 Październik 200915 l Klip rewelacyjny:)) belzebub troche ma racje, te dlonie Kazika czasem rzucaja sie w oczy. No ale ogolnie imo wyszlo super.
Napisano 8 Październik 200915 l Świetny teledysk !!!!!! Śmiałem się oglądając. Jedno mnie razi. Juz była o tym mowa, o wysuniecie dłoni Kazika przed twarz. gryzło się w jednym momencie.
Napisano 9 Październik 200915 l Autor dzięki za wszystkie opinie. Jeśli chodzi o ręce przy twarzy to no... Większość członków zespołu to ludzie hmm bardzo żywiołowi ;) i no bardzo trudno było wyegzekwować od nich ograniczenie ruchów:) a niestety czas realizacji był bardzo krótki i nie było czasu na maskowanie rąk. ale ciesze się, że cześć z Was się śmiała. pozdrawiam
Napisano 10 Październik 200915 l świetna stylistyka !!!, bardzo oryginalna. a z jakiej paki władcy much tutaj, to nie rozumiem :(
Napisano 18 Październik 200915 l Kurcze Sorry za tych Włatcuf, ale jestem już trochę przewrażliwiony i jak widzę 2d montowane ze zdjęć i małych ludków to robię się czerwony i zabijam:) Ale dalej twierdzę że muzyka psuje odbiór klipu. EDIT: Nie bierzcie poważnie tego co tu piszę - O gustach się nie dyskutuje:) Edytowane 19 Październik 200915 l przez Lucek
Napisano 21 Październik 200915 l Autor Czemu nie, mogę zrobić mały making off. Tylko dajcie mi chwile czasu na to;)
Napisano 21 Październik 200915 l serwus :) Pawel - tak , jak Ci mowielm - bardzo spoko, a pisze dopiero teraz, bo sie od trzech tygodni tu nie logowałem. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 6 Listopad 200915 l Teledysk bardzo fajny :) a z władcami mi się nie skojarzyło, z south parkiem rownież nie, a typ animacji polegający na wycinaniu zdjęć i poruszaniu nimi to już monthy python miał :) nie mówiąc o Lenicy (koledzy jak sadzę, wiedzą o czym mówie ;) )
Napisano 6 Listopad 200915 l serwus :) nie mówiąc o Lenicy (koledzy jak sadzę, wiedzą o czym mówie ;) ) wiemy :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)