Napisano 13 Październik 200915 l Witam, Pokazywałem już kiedyś... jednak ostatnio postanowiłem trochę zmienić charakter samej pracy... Więc wrzucam takiego odkurzonego starocia :) Pozdrawiam Edytowane 13 Październik 200915 l przez MF
Napisano 13 Październik 200915 l no MF, pamiętam pierwszę wersję i teraz prezentuje się to o wiele lepiej :) Świetny motyw z kosmosem.
Napisano 13 Październik 200915 l dla mnie rowniez poprzednia byla fajniejsza,szkoda, ze rozmiar obrazka dosc maly bo jest co ogladac:) ,pozdro
Napisano 13 Październik 200915 l o kurde daje kopa max gwiazd fajny pomysl, niezle technicznie no i ogolnikowo masakra
Napisano 13 Październik 200915 l Trochę Yerka przychodzi na myśl, ale i tak bardzo ciekawe, chyba poza tylko tym, że jak dla mnie troche za blado, jak na tego rodzaju wyobraźnie. Pozdrawiam
Napisano 13 Październik 200915 l Naprawdę fajna sprawa. Wszystko jest 3D? Bo chocby ten zawór w prawym dolnym rogu prezentuje się dośc cartoonowo :) PS: Nie natrafiłem w wątkach MF na poprzednią wersję tej pracy. Mógłby ktoś podlinkowiac, jeżeli istnieje jeszcze gdzieś?
Napisano 13 Październik 200915 l Na bardzo fajnie jest. Dobry przerywnik od samochodów i wizek :) Ja bym się pozbył tej zblurowanej ramki tylko. Możesz tylko przypomnieć poprzednią wersję ? Bo coś mi świta ale nie do końca pamiętam. Pozdrawiam V.
Napisano 14 Październik 200915 l ładne, tylko ciężko mi złapać całokształt, bo kolory ujednolicone i zlewa mi się ;) a teraz wytłumacz własnymi słowami, o co w tym wszystkim chodzi :DDD
Napisano 14 Październik 200915 l Hej Widziałem tą prackę już wcześniej na Twoim portfolio zanim wrzuciłeś na forum. Świetny zamysł, i wykonanie - chyba rozumiem przekaz, ale to tylko "chyba" ;). Pozdrawiam
Napisano 15 Październik 200915 l czy drewniana podloga tego "budyneczku" jest pozioma ? bo jesli tak to cos mi zbiegi nie pasuja - mz powinny sie stykac w jednym punkcie na horyzoncie = perspektywa do jednego punktu zbiegu
Napisano 19 Październik 200915 l Autor Dzieki panowie za komentarze! Niechetnie chce pokazywac poprzednia wersje... ale skoro kilka osob o to prosilo, nie bede burakiem :P http://features.cgsociety.org/newgallerycrits/g23/294723/294723_1248394623_large.jpg