Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Pokazywałem już kiedyś... jednak ostatnio postanowiłem trochę zmienić charakter samej pracy... Więc wrzucam takiego odkurzonego starocia :)

cehaujot.jpg

Pozdrawiam

Edytowane przez MF

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no MF, pamiętam pierwszę wersję i teraz prezentuje się to o wiele lepiej :) Świetny motyw z kosmosem.

Napisano

dla mnie rowniez poprzednia byla fajniejsza,szkoda, ze rozmiar obrazka dosc maly bo jest co ogladac:) ,pozdro

Napisano

o kurde daje kopa max gwiazd

fajny pomysl, niezle technicznie no i ogolnikowo masakra

Napisano

Trochę Yerka przychodzi na myśl, ale i tak bardzo ciekawe, chyba poza tylko

tym, że jak dla mnie troche za blado, jak na tego rodzaju wyobraźnie.

Pozdrawiam

Napisano

Naprawdę fajna sprawa. Wszystko jest 3D? Bo chocby ten zawór w prawym dolnym rogu prezentuje się dośc cartoonowo :)

PS: Nie natrafiłem w wątkach MF na poprzednią wersję tej pracy. Mógłby ktoś podlinkowiac, jeżeli istnieje jeszcze gdzieś?

Napisano

Na bardzo fajnie jest. Dobry przerywnik od samochodów i wizek :) Ja bym się pozbył tej zblurowanej ramki tylko.

Możesz tylko przypomnieć poprzednią wersję ? Bo coś mi świta ale nie do końca pamiętam.

Pozdrawiam

V.

Napisano

ładne, tylko ciężko mi złapać całokształt, bo kolory ujednolicone i zlewa mi się ;)

a teraz wytłumacz własnymi słowami, o co w tym wszystkim chodzi :DDD

Napisano

Hej

Widziałem tą prackę już wcześniej na Twoim portfolio zanim wrzuciłeś na forum.

Świetny zamysł, i wykonanie - chyba rozumiem przekaz, ale to tylko "chyba" ;).

Pozdrawiam

Napisano

Lepsze kolorki niż na poprzedniej wersji. Jakoś bardziej mi pasuje.

Napisano

czy drewniana podloga tego "budyneczku" jest pozioma ? bo jesli tak to cos mi zbiegi nie pasuja - mz powinny sie stykac w jednym punkcie na horyzoncie = perspektywa do jednego punktu zbiegu

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności