deshu Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 (edytowane) Witam. Postanowiłem pokazać model przycisku do papieru, który wymodelowałem w zbrushu. Warto było - sporo się nauczyłem nowego. Zostawiam go już - nie będę więcej zmieniał na razie. Może jak odpocznę. Finalny obrazek ma 5000x3550px. KLIKNIJ ABY POWIEKSZYĆ KLIKNIJ ABY POWIEKSZYĆ Edytowane 30 Październik 2009 przez deshu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 klikam i sie nie powieksza:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 proste a fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 o juz widze, abrdzo przyjemnie wyglada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 fajne, niezly detal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Podoba mi się fajny klimat. Coś jakby Inkowie itp, a trochę Laponia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Super detaliki. Sowa jak żywa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Bardzo fajna sowka, w sam raz do jakiejs wizki na biurko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 Świetna robota, doskonały detal i shader! To Twój projekt? Troszkę mi przypomina sowę z filmu "Clash of the Titans". Może dorób scenkę w naturalnym otoczeniu. Klimatyczny render z kawałkiem biurka czy coś. W każdym razie - SUPER! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 2 Listopad 2009 Autor Share Napisano 2 Listopad 2009 Nie, projekt nie jest mój. Taka kilkucentymetrowa figurka stoi na moim biurku:) Bardzo przyjemnie było pobawić się zbrushem. Shader - jestem z niego dumny;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 model teksturki, super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Sowa na wypasie:), szkoda tylko że żadnej scenerii nie zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Ale fajna sowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi