Milena Mlynarska Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 (edytowane) Ilustracja na okładkę do trzeciego tomu ksiażki Olgi Gromyko pt. "Zawód:Wiedźma" wykonana dla Fabryki Słów. Link do portfolio. Edytowane 3 Luty 2010 przez Milena Mlynarska
mant-raz Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 Okładeczka może być, ale na stronce smakowitsze rzeczy.
emmilius Napisano 3 Luty 2010 Napisano 3 Luty 2010 Na dole niepotrzebnie użyłaś 100% czarnego i się dziury porobiły. A tak to przyjemne. Odnoszę wrażenie że to taka nowoczesna wiedźma. Pzdr
OmeN2501 Napisano 3 Luty 2010 Napisano 3 Luty 2010 Pewnie przez kolorki ale jakos Torturem zalecialo ;] Fajne
artursadlos Napisano 3 Luty 2010 Napisano 3 Luty 2010 Omen - trafnie. Mila przejęła po mnie ten projekt, gdy już wstępny szkic był zaakceptowany. Widać ostatnio modne są przejęcia ;]
ptaszek Napisano 3 Luty 2010 Napisano 3 Luty 2010 Ano w portfolio prace odreczne swietne, ale to CG mi sie nie podoba niestety. Fragmentami bardzo fajnie, fragmentami jak z tutoriali PSD, a fragmentami bardzo slabo. Elf mi sie np. nie podoba, twarz babeczki, wlosy>tlo, rekaw, iskierki i pare innych drobiazgow. Ale moja opinia sie nie przejmuj, bo ja na 2d sie nie znam :P
Rotcore Napisano 3 Luty 2010 Napisano 3 Luty 2010 Całość przyzwoicie się prezentuje... jej twarz nie przekonuje, mało wymowna, tylko moje odczucie... fajnie, miło widzieć takie obrazki w wykonaniu kobiety
ciastuch Napisano 4 Luty 2010 Napisano 4 Luty 2010 Pozdrawiam;) Miło i tu widzieć i podziwiać;) Mega!
WWWoj Napisano 4 Luty 2010 Napisano 4 Luty 2010 Podoba mi sie to co sie koło ręki dzieje, ale włosy przez to nie daja rady tego zrównoważyc i wydaje mi sie ze mogłyby byc troche bardziej dopracowane albo zaburzone czy cos w tym rodzaju. Ogolnie daje radę :)
yarosh Napisano 5 Luty 2010 Napisano 5 Luty 2010 jak dla mnie trochę proporcja twarzy w stosunku do poprzednich okładek się zgubiła przydałoby się troszkę wydłużyć i delikatniejszą szyję zrobić troszkę - ja się nie znam wypowiadam się jako fan W. Rednej bo tak to daje radę choć troszkę różne elementy odstają od siebie jak już ktoś wcześniej zauważył
Rekomendowane odpowiedzi