Napisano 17 Luty 201015 l Przykro mi, pomimo szczerych chęci... wypisuję się. Prawda jest taka że po przeczytaniu tytułu wątku, po prostu lękam się.
Napisano 17 Luty 201015 l brunek sprzatacz watkow .... no a ten , intoxicate zatwierdzil obecnosc + kilku jeszcze ziomkow od niego, cool ktora knajpa ? mózg ? Edytowane 17 Luty 201015 l przez ofca
Napisano 17 Luty 201015 l mi tam knajpa kazda w sumie pasuje, zeby tylko byl klimat jakis spoko zeby pogadac mozna bylo, a nie jakies Łubudubu:)
Napisano 17 Luty 201015 l Autor Myslalem o Elljazz - maja tam sporo miejsca i muza nie rzucajaca sie na mozg. Z vividu kto bedzie? Rem, Mavey?
Napisano 17 Luty 201015 l chamy jak by bylo w watku ogolnym to bym nie zobaczyl i nie mial czego zalowac! wywalac mi to z game artowego dzialu ale to juz! a gdzie ten bydgoszcz gdzies na polnocnych rubiezach chyba co? zrobcie drugie w okolicach lata to sie wybiore:D Edytowane 17 Luty 201015 l przez Hatred spelling
Napisano 17 Luty 201015 l do bydzi z Wawy masz 3h Krzychu, możesz wziąć Klicka pod pachę i przyjechać - spać gdzie jest. Krężel był ostatnio i nie żałuje potańcówy po pijaku :> byście się wyrwali z centrum w końcu Edytowane 17 Luty 201015 l przez intoxicate
Napisano 17 Luty 201015 l do bydzi z Wawy masz 3h Krzychu, możesz wziąć Klicka pod pachę i przyjechać - spać gdzie jest. Krężel był ostatnio i nie żałuje potańcówy po pijaku :> byście się wyrwali z centrum w końcu Jakie centrum, Wawa to daleki wschód :D Hatred, przyjeżdżaj, dasz radę ;)
Napisano 17 Luty 201015 l 26 u mnie odpada niestety, ale seryjnie jak bedzie trochu cieplej to spoko mozna podbic i zebrac kto bedzie chcial
Napisano 18 Luty 201015 l oj cos czarne chmury zawisly dzisiaj nad moim przybyciem 26go:/ biednemu to zawsze wiatr w oczy i siekiera w plecy :/ psia jego mać:/
Napisano 22 Luty 201015 l Autor 26 luty, zbiorka 17:30 (mozna przychodzic wczesniej sadze ze bede kolo 17) w Eljazz. Mozliwa pozniejsza migracja, ale imho to miejsce oferujace najwiecej sensownej przestrzeni.
Napisano 25 Luty 201015 l Kurde bele, niestety nie znajde 4h na dojazd w jedną mańkę w tym terminie, acz żałuję bardzo... Przy okazji, cały gameart siedzi w Bydgoszczy czy co..? Co Was się tam tyle najechało, muszą nieźle płacić:D
Napisano 25 Luty 201015 l eee trza bylo sprawdzac opisy gg dzis 2 polowa gameartowego swiatka chlala w waie
Napisano 25 Luty 201015 l eee trza bylo sprawdzac opisy gg dzis 2 polowa gameartowego swiatka chlala w waie gejartowy świadek może byś odwiedził smoka ?
Napisano 25 Luty 201015 l W sobote ide do roboty z rana, ale postaram się przyjść z jakąś ekipą... Hardcorowy tydzień...
Napisano 25 Luty 201015 l kols wez ty sie naucz na sswojej stronie obracac obrazki lepiej bo to lamersko wyglada :D a co do krk jestem tam non toper co weekend, organizujcie cos to jesli to jeszcze zgramy z dniem kiedy moja laska konczy prace pozno w nocy to nawet wiecej niz na 100% sie zjawie!
Napisano 26 Luty 201015 l kols wez ty sie naucz na sswojej stronie obracac obrazki lepiej bo to lamersko wyglada :D moge lamic tylko w mojej piaskownicy wiec to robie ;]
Napisano 26 Luty 201015 l to co poziomki bydgoskie, dzisiaj po 17 w Eljazz...si? ja na momencik tylko bede, ale to zawsze cos :)