Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Przykro mi, pomimo szczerych chęci... wypisuję się.

Prawda jest taka że po przeczytaniu tytułu wątku, po prostu lękam się.

• Odpowiedzi 73
  • Wyświetleń 6,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

brunek sprzatacz watkow ....

no a ten , intoxicate zatwierdzil obecnosc + kilku jeszcze ziomkow od niego, cool

ktora knajpa ?

mózg ?

Edytowane przez ofca

Napisano

mi tam knajpa kazda w sumie pasuje, zeby tylko byl klimat jakis spoko zeby pogadac mozna bylo, a nie jakies Łubudubu:)

Napisano
  • Autor

Myslalem o Elljazz - maja tam sporo miejsca i muza nie rzucajaca sie na mozg. Z vividu kto bedzie? Rem, Mavey?

Napisano

chamy jak by bylo w watku ogolnym to bym nie zobaczyl i nie mial czego zalowac! wywalac mi to z game artowego dzialu ale to juz! a gdzie ten bydgoszcz gdzies na polnocnych rubiezach chyba co? zrobcie drugie w okolicach lata to sie wybiore:D

Edytowane przez Hatred
spelling

Napisano

do bydzi z Wawy masz 3h Krzychu, możesz wziąć Klicka pod pachę i przyjechać - spać gdzie jest. Krężel był ostatnio i nie żałuje potańcówy po pijaku :>

byście się wyrwali z centrum w końcu

Edytowane przez intoxicate

Napisano
do bydzi z Wawy masz 3h Krzychu, możesz wziąć Klicka pod pachę i przyjechać - spać gdzie jest. Krężel był ostatnio i nie żałuje potańcówy po pijaku :>

byście się wyrwali z centrum w końcu

Jakie centrum, Wawa to daleki wschód :D

Hatred, przyjeżdżaj, dasz radę ;)

Napisano

26 u mnie odpada niestety, ale seryjnie jak bedzie trochu cieplej to spoko mozna podbic i zebrac kto bedzie chcial

Napisano

oj cos czarne chmury zawisly dzisiaj nad moim przybyciem 26go:/ biednemu to zawsze wiatr w oczy i siekiera w plecy :/ psia jego mać:/

Napisano

Dobra panowie....

kiedy, gdzie, o której ? ;)

pozdro

Napisano
  • Autor

26 luty, zbiorka 17:30 (mozna przychodzic wczesniej sadze ze bede kolo 17) w Eljazz.

Mozliwa pozniejsza migracja, ale imho to miejsce oferujace najwiecej sensownej przestrzeni.

Napisano

Kurde bele, niestety nie znajde 4h na dojazd w jedną mańkę w tym terminie, acz żałuję bardzo...

Przy okazji, cały gameart siedzi w Bydgoszczy czy co..?

Co Was się tam tyle najechało, muszą nieźle płacić:D

Napisano

kols wez ty sie naucz na sswojej stronie obracac obrazki lepiej bo to lamersko wyglada :D

a co do krk jestem tam non toper co weekend, organizujcie cos to jesli to jeszcze zgramy z dniem kiedy moja laska konczy prace pozno w nocy to nawet wiecej niz na 100% sie zjawie!

Napisano

kols wez ty sie naucz na sswojej stronie obracac obrazki lepiej bo to lamersko wyglada :D

moge lamic tylko w mojej piaskownicy wiec to robie ;]

Napisano

to co poziomki bydgoskie, dzisiaj po 17 w Eljazz...si? ja na momencik tylko bede, ale to zawsze cos :)