sly Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Przykro mi, pomimo szczerych chęci... wypisuję się. Prawda jest taka że po przeczytaniu tytułu wątku, po prostu lękam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Sly, spokojnie, będzie fajnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 sesesesese ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 (edytowane) brunek sprzatacz watkow .... no a ten , intoxicate zatwierdzil obecnosc + kilku jeszcze ziomkow od niego, cool ktora knajpa ? mózg ? Edytowane 17 Luty 2010 przez ofca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 mi tam knajpa kazda w sumie pasuje, zeby tylko byl klimat jakis spoko zeby pogadac mozna bylo, a nie jakies Łubudubu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 17 Luty 2010 Autor Share Napisano 17 Luty 2010 Myslalem o Elljazz - maja tam sporo miejsca i muza nie rzucajaca sie na mozg. Z vividu kto bedzie? Rem, Mavey? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 (edytowane) chamy jak by bylo w watku ogolnym to bym nie zobaczyl i nie mial czego zalowac! wywalac mi to z game artowego dzialu ale to juz! a gdzie ten bydgoszcz gdzies na polnocnych rubiezach chyba co? zrobcie drugie w okolicach lata to sie wybiore:D Edytowane 17 Luty 2010 przez Hatred spelling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 (edytowane) do bydzi z Wawy masz 3h Krzychu, możesz wziąć Klicka pod pachę i przyjechać - spać gdzie jest. Krężel był ostatnio i nie żałuje potańcówy po pijaku :> byście się wyrwali z centrum w końcu Edytowane 17 Luty 2010 przez intoxicate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Jeśli będę w okolicy to wpadnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 do bydzi z Wawy masz 3h Krzychu, możesz wziąć Klicka pod pachę i przyjechać - spać gdzie jest. Krężel był ostatnio i nie żałuje potańcówy po pijaku :> byście się wyrwali z centrum w końcu Jakie centrum, Wawa to daleki wschód :D Hatred, przyjeżdżaj, dasz radę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 26 u mnie odpada niestety, ale seryjnie jak bedzie trochu cieplej to spoko mozna podbic i zebrac kto bedzie chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Raczej będę ;) Może wezmę ze sobą kilka ludków z Fronta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 oj cos czarne chmury zawisly dzisiaj nad moim przybyciem 26go:/ biednemu to zawsze wiatr w oczy i siekiera w plecy :/ psia jego mać:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 Dobra panowie.... kiedy, gdzie, o której ? ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 22 Luty 2010 Autor Share Napisano 22 Luty 2010 26 luty, zbiorka 17:30 (mozna przychodzic wczesniej sadze ze bede kolo 17) w Eljazz. Mozliwa pozniejsza migracja, ale imho to miejsce oferujace najwiecej sensownej przestrzeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 My pewnie parę minut po 17 będziemy, kwestia dojścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 ja pewnie po 20 dopiero - kwestia uśpienia dziecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 Kurde bele, niestety nie znajde 4h na dojazd w jedną mańkę w tym terminie, acz żałuję bardzo... Przy okazji, cały gameart siedzi w Bydgoszczy czy co..? Co Was się tam tyle najechało, muszą nieźle płacić:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 eee trza bylo sprawdzac opisy gg dzis 2 polowa gameartowego swiatka chlala w waie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 eee trza bylo sprawdzac opisy gg dzis 2 polowa gameartowego swiatka chlala w waie gejartowy świadek może byś odwiedził smoka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 W sobote ide do roboty z rana, ale postaram się przyjść z jakąś ekipą... Hardcorowy tydzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 kols wez ty sie naucz na sswojej stronie obracac obrazki lepiej bo to lamersko wyglada :D a co do krk jestem tam non toper co weekend, organizujcie cos to jesli to jeszcze zgramy z dniem kiedy moja laska konczy prace pozno w nocy to nawet wiecej niz na 100% sie zjawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 26 Luty 2010 Share Napisano 26 Luty 2010 kols wez ty sie naucz na sswojej stronie obracac obrazki lepiej bo to lamersko wyglada :D moge lamic tylko w mojej piaskownicy wiec to robie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 26 Luty 2010 Share Napisano 26 Luty 2010 to co poziomki bydgoskie, dzisiaj po 17 w Eljazz...si? ja na momencik tylko bede, ale to zawsze cos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi