Bro Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) No to ja już wstępnie zgłoszę udział, ale zacznę dopiero po weekendzie. Od dawna chodziła mi po głowie jakaś armata. Teraz mam wyjazd wiec będę miał czas na wybranie którejś, dam znać w poniedziałek ;) Pozdro aaaa... i czemu taki mały limit tri? ;) ------------------------------------------------------- Dobra decyzja padła na Feldhaubitze 105mm Edytowane 20 Marzec 2010 przez Bro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 limit maly zeby to zwyciestwo nie było dla Ciebie zbyt proste :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 14 Marzec 2010 Autor Share Napisano 14 Marzec 2010 pierwszy zarys: narazie 754 tris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 15 Marzec 2010 Autor Share Napisano 15 Marzec 2010 Dobra model powiedzmy ze zrobiony - przy teksturowaniu jeszcze dodam i odejmę kilka trójkątów, narazie 987 Uv juz rozlozona wiec czas na najlepsza zabawę. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Przyszedł, pozamiata i sobie pójdzie :) Niezła armata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 16 Marzec 2010 Autor Share Napisano 16 Marzec 2010 Wstepny zarys detali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Mocne! Podoba się bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 "synek!! synek!! Niema takiego modelowania!!" :D Na razie wygląda kozacko :) to finalna textura? czy chwilowo używasz większej rozdziałki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 pozwol ze wkleje ci cos co napisalem u siebie w watku: Bro, ty wiesz ze mamy plan, zeby cie zbanowac na 2 tygodnie?Tylko po to zeby dac innym szanse na wygranie tej minibitwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 16 Marzec 2010 Autor Share Napisano 16 Marzec 2010 ;)) Co do texturki to jade na 1024 - jak wyjdzie spoko moze sie znajdzie w folio ;) ale na zdjęciu wyżej jest narzucona zmniejszona do 512 i zszarpowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 poki co wyglada spoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Nooo bardzo przekonywujący detal ;] btw dobry pomysł z tym 1024, sam dopiero co kończę uv i chyba też tak zacznę textury a finalnie je zmniejszę na 512 (zawsze się do czegoś może przydać XD). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 20 Marzec 2010 Autor Share Napisano 20 Marzec 2010 update normali - na mapie 1024 jeszcze to jakos wygladalo, po zmnioejszeniu niestety juz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 olej normale, dobrze sie zapowiadalo w wersji z difem a tutaj juz wiele gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 no modelik bardzo fajnie sie prezenutuje czekam na texy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 20 Marzec 2010 Autor Share Napisano 20 Marzec 2010 Dobra ja też dziś kończe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 Brawo, rewelka. 'and the winner is..' ;) Jednego się przyczepię. Dlaczego zacieki na lufie są wzdłuż lufy, a nie zgodnie z grawitacją? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 no i bardzo ladnie:) cholera, neistety :) Bro, czy moglbys podpisac sie na obrazku?! bo w sondzie moge sie pomylic...albo co. A, i wrzuc finalny obrazek do 1go posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedaith Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 O kurczę, rewelka! Świetny model i tekstury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 swietne........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 masakra niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 stary no mogles z tym poczekac do poniedzialku wieczor, jaka ja mam teraz motywacje zeby sie brac dalej za moj temat? :D wyglada swietnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 Bardzo fajne działo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkkA Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 wypas, jedynie swiatlo na kole dziwnie by wygladalo podczas obracania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 extra !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 świetnie Bro, już masz mój głos :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 Mnie nie podoba sie tylko oświetlenie diff felgi od góry, wygląda sztucznie w porównaniu z mniej oświetloną resztą modelu. Reszta jestem na tak, ale głosu mojego nie dostaniesz :P :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 22 Marzec 2010 Autor Share Napisano 22 Marzec 2010 Dzieki chłopaki Jednego się przyczepię. Dlaczego zacieki na lufie są wzdłuż lufy, a nie zgodnie z grawitacją? ;) Faktycznie - nie zwróciłem na to uwagi głosu mojego nie dostaniesz :P :* I co ja teraz zrobię, nie dostanę tak ważnego głosu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 z chłopakami tak doszlismy do wniosku ze armata to nie jest pojazd :P:P:P ;););) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 Dzieki chłopaki Faktycznie - nie zwróciłem na to uwagi :D a moze zacieki powstaly wtedy jak lufa stala na bacznosc ?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 22 Marzec 2010 Autor Share Napisano 22 Marzec 2010 z chłopakami tak doszlismy do wniosku ze armata to nie jest pojazd :P:P:P ;););) Macie racje ;) po sprawdzeniu w wikipedii pojazdem nazywamy urządzenie do transportu ludzi lub towarów, w różnych środowiskach: na kołach, gąsienicach, płozach, w przestrzeni kosmicznej (wynoszony rakietą nośną), w głębinach morskich. Pojazd może być napędzany własnym źródłem napędu (zasilanym z własnego lub zewnętrznego źródła energii), ciągnięty lub pchany" Więc nie pozostaje mi nic jak podać się do dymisji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 damy ci szanse:) wrzucimy cie do ankiety:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczuro Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 jak się zastanowić, to jest ciągnięte, ma koła i służy do "transportu" pocisków na teren wroga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 Bro robiles pierw wersje czarnobiala a pozniej kolor? czesto tak robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 22 Marzec 2010 Autor Share Napisano 22 Marzec 2010 rzadko ale tym razem tak - zalezy jakimi fotkami dysponuje w danym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi