Napisano 10 Marzec 201015 l No to ja już wstępnie zgłoszę udział, ale zacznę dopiero po weekendzie. Od dawna chodziła mi po głowie jakaś armata. Teraz mam wyjazd wiec będę miał czas na wybranie którejś, dam znać w poniedziałek ;) Pozdro aaaa... i czemu taki mały limit tri? ;) ------------------------------------------------------- Dobra decyzja padła na Feldhaubitze 105mm Edytowane 20 Marzec 201015 l przez Bro
Napisano 15 Marzec 201015 l Autor Dobra model powiedzmy ze zrobiony - przy teksturowaniu jeszcze dodam i odejmę kilka trójkątów, narazie 987 Uv juz rozlozona wiec czas na najlepsza zabawę. Pozdro
Napisano 16 Marzec 201015 l "synek!! synek!! Niema takiego modelowania!!" :D Na razie wygląda kozacko :) to finalna textura? czy chwilowo używasz większej rozdziałki?
Napisano 16 Marzec 201015 l pozwol ze wkleje ci cos co napisalem u siebie w watku: Bro, ty wiesz ze mamy plan, zeby cie zbanowac na 2 tygodnie?Tylko po to zeby dac innym szanse na wygranie tej minibitwy
Napisano 16 Marzec 201015 l Autor ;)) Co do texturki to jade na 1024 - jak wyjdzie spoko moze sie znajdzie w folio ;) ale na zdjęciu wyżej jest narzucona zmniejszona do 512 i zszarpowana.
Napisano 16 Marzec 201015 l Nooo bardzo przekonywujący detal ;] btw dobry pomysł z tym 1024, sam dopiero co kończę uv i chyba też tak zacznę textury a finalnie je zmniejszę na 512 (zawsze się do czegoś może przydać XD).
Napisano 20 Marzec 201015 l Autor update normali - na mapie 1024 jeszcze to jakos wygladalo, po zmnioejszeniu niestety juz nie.
Napisano 20 Marzec 201015 l olej normale, dobrze sie zapowiadalo w wersji z difem a tutaj juz wiele gorzej
Napisano 20 Marzec 201015 l Brawo, rewelka. 'and the winner is..' ;) Jednego się przyczepię. Dlaczego zacieki na lufie są wzdłuż lufy, a nie zgodnie z grawitacją? ;)
Napisano 20 Marzec 201015 l no i bardzo ladnie:) cholera, neistety :) Bro, czy moglbys podpisac sie na obrazku?! bo w sondzie moge sie pomylic...albo co. A, i wrzuc finalny obrazek do 1go posta
Napisano 20 Marzec 201015 l stary no mogles z tym poczekac do poniedzialku wieczor, jaka ja mam teraz motywacje zeby sie brac dalej za moj temat? :D wyglada swietnie xD
Napisano 22 Marzec 201015 l Mnie nie podoba sie tylko oświetlenie diff felgi od góry, wygląda sztucznie w porównaniu z mniej oświetloną resztą modelu. Reszta jestem na tak, ale głosu mojego nie dostaniesz :P :*
Napisano 22 Marzec 201015 l Autor Dzieki chłopaki Jednego się przyczepię. Dlaczego zacieki na lufie są wzdłuż lufy, a nie zgodnie z grawitacją? ;) Faktycznie - nie zwróciłem na to uwagi głosu mojego nie dostaniesz :P :* I co ja teraz zrobię, nie dostanę tak ważnego głosu :D
Napisano 22 Marzec 201015 l z chłopakami tak doszlismy do wniosku ze armata to nie jest pojazd :P:P:P ;););)
Napisano 22 Marzec 201015 l Dzieki chłopaki Faktycznie - nie zwróciłem na to uwagi :D a moze zacieki powstaly wtedy jak lufa stala na bacznosc ?:P
Napisano 22 Marzec 201015 l Autor z chłopakami tak doszlismy do wniosku ze armata to nie jest pojazd :P:P:P ;););) Macie racje ;) po sprawdzeniu w wikipedii pojazdem nazywamy urządzenie do transportu ludzi lub towarów, w różnych środowiskach: na kołach, gąsienicach, płozach, w przestrzeni kosmicznej (wynoszony rakietą nośną), w głębinach morskich. Pojazd może być napędzany własnym źródłem napędu (zasilanym z własnego lub zewnętrznego źródła energii), ciągnięty lub pchany" Więc nie pozostaje mi nic jak podać się do dymisji ;)
Napisano 22 Marzec 201015 l jak się zastanowić, to jest ciągnięte, ma koła i służy do "transportu" pocisków na teren wroga :)
Napisano 22 Marzec 201015 l Autor rzadko ale tym razem tak - zalezy jakimi fotkami dysponuje w danym momencie