March 10, 201015 yr Goro Fujita na swoim profilu w serwisie Vimeo zamieścił krótki film animowany zatytułowany "Descendants", który z grupą innych osób przez ostatnie 3 lata tworzył. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1061
March 10, 201015 yr Animacja wyglada miescami wrecz fantastycznie (czegolnie bialego kwiatuszka) ale fabula jakas taka... niby cos ma w sobie ale chyba mozna bylo to lepiej opowiedziec.
March 10, 201015 yr Mi z kolei animacja bardzo przypadła do gustu, zarówno od strony technicznej jak i fabuły. Niby 14 minut - długo - jednak mimo to nie zdążyłem się znudzić. Ciekawe ile się im wszystkie sss'y renderowały :)
March 10, 201015 yr wygląda jakby zapomnieli o animatiku, ujęcia i czas to taka duża improwizacja, wiele mi się podoba, ale jako całość średnio :)
March 10, 201015 yr Dla mnie bomba. Na prawdę, animacja lux, a i strona fabularna mi nie odstawała. Hubi dobrze mówi, na ten film 14 min. to ani za krótko, ani za długo.
March 11, 201015 yr Bardzo dobra ścieżka dźwiękowa i głosy postaci; sama historia również niezła, nie odnoszę wrażenia improwizacji. Jest OK.
March 11, 201015 yr Nie wzruszyłem się. Jakoś mnie nie chwytają za serducho dylematy kwiatka. Może jak bym był florystą albo veganem. Animacyjnie świetnie, tylko nudne i przegadane, i co to za sarenka - dinozaur ?
March 11, 201015 yr Po wszystkim wzruszyłem ramionami. I co z tego ? Bardzo fajna miejscami, h&f na dinozaurołani totalnie do bani:) Co do fabuły to niema co pisac.