adek Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 Goro Fujita na swoim profilu w serwisie Vimeo zamieścił krótki film animowany zatytułowany "Descendants", który z grupą innych osób przez ostatnie 3 lata tworzył. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1061 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 Animacja wyglada miescami wrecz fantastycznie (czegolnie bialego kwiatuszka) ale fabula jakas taka... niby cos ma w sobie ale chyba mozna bylo to lepiej opowiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 Mi z kolei animacja bardzo przypadła do gustu, zarówno od strony technicznej jak i fabuły. Niby 14 minut - długo - jednak mimo to nie zdążyłem się znudzić. Ciekawe ile się im wszystkie sss'y renderowały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matizlob Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 wygląda jakby zapomnieli o animatiku, ujęcia i czas to taka duża improwizacja, wiele mi się podoba, ale jako całość średnio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 Dla mnie bomba. Na prawdę, animacja lux, a i strona fabularna mi nie odstawała. Hubi dobrze mówi, na ten film 14 min. to ani za krótko, ani za długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 Mnie się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 zmiażdzyło mnie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 Co się stało z czerwonym kwiatem? Czemu zatruł kruliko-sarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 duff: revenge! :D he,he "for my little friends.." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 Bardzo dobra ścieżka dźwiękowa i głosy postaci; sama historia również niezła, nie odnoszę wrażenia improwizacji. Jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 Od strony technicznej fajne - ale przydługawe lekko... momentami usypiające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 Nie wzruszyłem się. Jakoś mnie nie chwytają za serducho dylematy kwiatka. Może jak bym był florystą albo veganem. Animacyjnie świetnie, tylko nudne i przegadane, i co to za sarenka - dinozaur ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejacypies Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 Bardzo solidna animacja, mnie się tam podobała :)może trochę przy długawa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 Po wszystkim wzruszyłem ramionami. I co z tego ? Bardzo fajna miejscami, h&f na dinozaurołani totalnie do bani:) Co do fabuły to niema co pisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 Mnie na poczatku bardzo zaciekawilo, a potem totalnie zanudzilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi