Napisano 17 Marzec 201014 l Witam Dawno mnie tu nie było. Tym razem chciałbym zaprezentować Wam Hondę Civic w wersji Type R. Model co prawda powstał już dość dawno, ale dopiero teraz zdecydowałem się go pokazać. Skłoniły mnie do tego zdjęcia Forda Flex'a. Natchnęło mnie to do wymodelowania kawałka miasta i wstawienia tam samochodu. Poniżej kilka ujęć: Dodatkowo wersja w studio: Konstruktywna krytyka mile widziana :)
Napisano 17 Marzec 201014 l Stary !! PRO !! Szczena mi opadła :] wiec możesz zapomnieć o konstruktywnej krytyce z mojej strony. U mnie ***** Pozdro...
Napisano 17 Marzec 201014 l drugi render wyszedł najfajniej po mojemu oczywiście jedynie nie podoba mi się ten człowiek z kaskiem w środku :)
Napisano 17 Marzec 201014 l super model, super rendery, nie wiem czy mi sie bardziej studio czy na drodze ujecia bardziej podoba :D
Napisano 17 Marzec 201014 l jedno z moich ukochanych samochodów :D a więc: przednie lampy zupełnie inne niż w oryginale nadkola za szerokie i chyba krzywe masz tutaj zestawienie dla porównanie :P jak poprawisz to będzie kozak ;) Pozdrawiam
Napisano 17 Marzec 201014 l Ciekawe rendery, zwłaszcza 2 i 3, ale niestety model troche niedomaga, przód jakiś dziwny (zwłaszcza lampy) troche małych bugów (np. przy klamce). Przetłoczenie idące przez cały bok trochę krzywe i zbyt wyraziste, połączenie nadkoli z resztą blach trochę za ostre...na co dzień to auto widzę więc rażą trochę w/w błędy.
Napisano 17 Marzec 201014 l hmm nie wiedzialem ze taki samochodzik jest wyglada jak mazda 323f bj (IV), fajnie wyszlo :) i fajny furex
Napisano 17 Marzec 201014 l Autor "Thunder", "pecet" - dziękuję za wypisanie baboli :) Istotnie jak teraz porównuję ze zdjęciami to jest kilka niezgodności z oryginałem, o których napisaliście, ciekawe że nie widziałem tego jak to modelowałem.
Napisano 17 Marzec 201014 l 3 pierwsze rozpedzone w swietlistym miescie jak foty!!!! studyjne juz troszke gorzej..... five stars!
Napisano 17 Marzec 201014 l Czaderskie rendery - te pierwsze. Powiew świeżości wśród wszechobecnych shotów studyjnych.
Napisano 17 Marzec 201014 l Właśnie te studyjne wyglądają rewelacyjnie. Jak z jakiejśc gazety. Masakrycznie dobra robota. a błędy błedami. Kolejne auto będzie dokładniejsze.
Napisano 21 Marzec 201014 l studio bardzo przemyslane, render z boku wyszedl super, jakby model byl lepszej jakosci to naprawde byloby photoreal:) pozdrawiam PS moze nie tyle model, co same materialy tylnych i przednich swiatel, troche im brakuje jeszcze do perfekcji, ale pierwsze wrazenie rewelacja:)
Napisano 21 Marzec 201014 l Praca na 5, wszystko ładnie, pięknie, aż chciałoby się pojeździć tą Hondą.
Napisano 8 Kwiecień 201014 l Ooooo stary...jak dla mnie masakra, do czegos takiego daze ;) Pozdrawiam :)
Napisano 8 Kwiecień 201014 l Wysoki poziom, nie da się ukryć. Jedynie, jak vision pisał , lampy da się podciągnąć. **** Pozdrawiam.
Napisano 8 Kwiecień 201014 l rendery studyjne fajne, ale na miescie to mega słabe w porównaniu z tym co mozna wycisnać ze scenki z calkiem niezlym modelem.
Napisano 12 Kwiecień 201014 l Nie jestem wielkim fanem tego samochodu ale fakt, wersja studyjna bardzo mi sie podoba :) Co do ujecia w miescie to juz troche gorzej, fajny blur :)