Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Dawno mnie tu nie było. Tym razem chciałbym zaprezentować Wam Hondę Civic w wersji Type R. Model co prawda powstał już dość dawno, ale dopiero teraz zdecydowałem się go pokazać. Skłoniły mnie do tego zdjęcia Forda Flex'a. Natchnęło mnie to do wymodelowania kawałka miasta i wstawienia tam samochodu.

Poniżej kilka ujęć:

typer_01_mini.jpg typer_02_mini.jpg typer_03_mini.jpg

Dodatkowo wersja w studio:

typer_04_mini.jpg

Konstruktywna krytyka mile widziana :)

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jedno z moich ukochanych samochodów :D

a więc:

przednie lampy zupełnie inne niż w oryginale

nadkola za szerokie i chyba krzywe

masz tutaj zestawienie dla porównanie :P

poprawakwiiwadka.th.jpg

jak poprawisz to będzie kozak ;)

Pozdrawiam

Napisano

Ciekawe rendery, zwłaszcza 2 i 3, ale niestety model troche niedomaga, przód jakiś dziwny (zwłaszcza lampy) troche małych bugów (np. przy klamce). Przetłoczenie idące przez cały bok trochę krzywe i zbyt wyraziste, połączenie nadkoli z resztą blach trochę za ostre...na co dzień to auto widzę więc rażą trochę w/w błędy.

Napisano

"Thunder", "pecet" - dziękuję za wypisanie baboli :) Istotnie jak teraz porównuję ze zdjęciami to jest kilka niezgodności z oryginałem, o których napisaliście, ciekawe że nie widziałem tego jak to modelowałem.

Napisano

Właśnie te studyjne wyglądają rewelacyjnie. Jak z jakiejśc gazety. Masakrycznie dobra robota. a błędy błedami. Kolejne auto będzie dokładniejsze.

Napisano

studio bardzo przemyslane, render z boku wyszedl super, jakby model byl lepszej jakosci to naprawde byloby photoreal:) pozdrawiam

PS

moze nie tyle model, co same materialy tylnych i przednich swiatel, troche im brakuje jeszcze do perfekcji, ale pierwsze wrazenie rewelacja:)

Napisano

rendery studyjne fajne, ale na miescie to mega słabe w porównaniu z tym co mozna wycisnać ze scenki z calkiem niezlym modelem.

Napisano

Nie jestem wielkim fanem tego samochodu ale fakt, wersja studyjna bardzo mi sie podoba :) Co do ujecia w miescie to juz troche gorzej, fajny blur :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności