HummFred Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 Witam Dawno mnie tu nie było. Tym razem chciałbym zaprezentować Wam Hondę Civic w wersji Type R. Model co prawda powstał już dość dawno, ale dopiero teraz zdecydowałem się go pokazać. Skłoniły mnie do tego zdjęcia Forda Flex'a. Natchnęło mnie to do wymodelowania kawałka miasta i wstawienia tam samochodu. Poniżej kilka ujęć: Dodatkowo wersja w studio: Konstruktywna krytyka mile widziana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 Stary !! PRO !! Szczena mi opadła :] wiec możesz zapomnieć o konstruktywnej krytyce z mojej strony. U mnie ***** Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 drugi render wyszedł najfajniej po mojemu oczywiście jedynie nie podoba mi się ten człowiek z kaskiem w środku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 super model, super rendery, nie wiem czy mi sie bardziej studio czy na drodze ujecia bardziej podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 jedno z moich ukochanych samochodów :D a więc: przednie lampy zupełnie inne niż w oryginale nadkola za szerokie i chyba krzywe masz tutaj zestawienie dla porównanie :P jak poprawisz to będzie kozak ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 Ciekawe rendery, zwłaszcza 2 i 3, ale niestety model troche niedomaga, przód jakiś dziwny (zwłaszcza lampy) troche małych bugów (np. przy klamce). Przetłoczenie idące przez cały bok trochę krzywe i zbyt wyraziste, połączenie nadkoli z resztą blach trochę za ostre...na co dzień to auto widzę więc rażą trochę w/w błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 hmm nie wiedzialem ze taki samochodzik jest wyglada jak mazda 323f bj (IV), fajnie wyszlo :) i fajny furex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HummFred Napisano 17 Marzec 2010 Autor Share Napisano 17 Marzec 2010 "Thunder", "pecet" - dziękuję za wypisanie baboli :) Istotnie jak teraz porównuję ze zdjęciami to jest kilka niezgodności z oryginałem, o których napisaliście, ciekawe że nie widziałem tego jak to modelowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 3 pierwsze rozpedzone w swietlistym miescie jak foty!!!! studyjne juz troszke gorzej..... five stars! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 2,3 i studyjne sa napawde dobre! :) gratuluje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 wygląda niczym z pudełeczka jakiegoś modelu do sklejania :) 5***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 Czaderskie rendery - te pierwsze. Powiew świeżości wśród wszechobecnych shotów studyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolc Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 Właśnie te studyjne wyglądają rewelacyjnie. Jak z jakiejśc gazety. Masakrycznie dobra robota. a błędy błedami. Kolejne auto będzie dokładniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 studio bardzo przemyslane, render z boku wyszedl super, jakby model byl lepszej jakosci to naprawde byloby photoreal:) pozdrawiam PS moze nie tyle model, co same materialy tylnych i przednich swiatel, troche im brakuje jeszcze do perfekcji, ale pierwsze wrazenie rewelacja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 Praca na 5, wszystko ładnie, pięknie, aż chciałoby się pojeździć tą Hondą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr kura Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 studio barzdo mi sie podoba gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palus Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Ooooo stary...jak dla mnie masakra, do czegos takiego daze ;) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Wysoki poziom, nie da się ukryć. Jedynie, jak vision pisał , lampy da się podciągnąć. **** Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sibu Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 boczna linia nie wchodzi na klapkę wlewu tylko kończy się wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 rendery studyjne fajne, ale na miescie to mega słabe w porównaniu z tym co mozna wycisnać ze scenki z calkiem niezlym modelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 12 Kwiecień 2010 Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Nie jestem wielkim fanem tego samochodu ale fakt, wersja studyjna bardzo mi sie podoba :) Co do ujecia w miescie to juz troche gorzej, fajny blur :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi