Napisano 2 Styczeń 200520 l Wiggles chłopie, 18 lat za Tobą, teraz będziesz mógł podrywać laski na dowód osobisty ;) A tak w ogóle to najlepszego i niech Ci jakaś fajna panna z tortu wyskoczy!
Napisano 2 Styczeń 200520 l Wiggles ma juz 18 lat? Toz ja pamietam jak on pierwszego boxa stawial a tu tak nam wyrosl chlop ;) Najlepszego! I przylaczam sie do zyczen Loozacka w kwestii panny z tortu. Smacznego :)
Napisano 2 Styczeń 200520 l Wszystkiego najlepszego Wiggles:) Tez sie przylaczam do zyczen Loozacka. No i wiekszego zapalu do pracy zycze:)
Napisano 2 Styczeń 200520 l Wszystkiego najlepszego, prosze pana ;) (jeju, jak paskudnie sie czuje nieletni wsrod takiej masy doroslych:P)
Napisano 2 Styczeń 200520 l Wszystkiego najlepszego i przede wszystkim samych sukcesow :) kozioo>Nie jestes sam :)
Napisano 9 Styczeń 200520 l VGT - Wszystkiego najlepszego ... ;] oby zycie szlo tak jak bys chcial ;]
Napisano 11 Styczeń 200520 l Happi berzdej Chveti ;] niedlugo ci trzeba bedzie laske kupic jak tak dalej pojdzie ;P
Napisano 20 Styczeń 200520 l chveti wszystkiego naj! no i megaaaa dobrego kompa ;) a ja juz 30 stycznia koncze 17 ;)
Napisano 20 Styczeń 200520 l bueheeh no wiecie z rana czlowiek nie zwraca uwagi na godzine wczesniejszych postow no ale coz lepiej pozno niz wcale ;) chveti 100 lat i tak :D
Napisano 22 Styczeń 200520 l No a mi wypada zlozyc zyczenia 3jane, po pierwsze bo mam z nią troche wspolnego :) a po drogie nie ma to jak zlozyc komus zyczenia urodzinowe w dzien dziadka :D to tak dobrze pokazuje jak niektorzy sie czują po urodzinach :D
Napisano 30 Styczeń 200520 l heheheheh :D dzieki :* taki ze mnie staruch bez kitu ;) Ty jeden sie postarales ;) dzieki dzieki ;) pozdro od dzisiaj prosze sie zwracac per 'Pan kome' buehehehh
Napisano 30 Styczeń 200520 l najlepszego Panie Kome :D oby ci się czasy renderingów skróciły, a z nieba spadła kość ramu :)
Napisano 30 Styczeń 200520 l Kome wszystkiego najlepszego :) - obys dostal z pare kostek ramu no i jakis nowy procek z plyta glowna ;). Najlepszego jeszcze raz :).
Napisano 30 Styczeń 200520 l dzieki Wam wszystkim!! ;) za fundusze sprezentowane od rociny z calej polski moge sobie jutro zamowic plyte glowna :D wiec coraz blizej do porzadnego kompa.. ;> pozdrawiam i jeszcze raz thx
Napisano 4 Luty 200520 l sto lat shegy najlepszych modelików, renderów i zdanych egzaminów z okazji 20 urodzin Wszystkiego najlepszego!!!
Napisano 4 Luty 200520 l nooo malefatal konczy 18 ;D wszystkiego najlepszego, speelnienia marzen graficznych i życiowych ;) ble ble ble nigdy nie umialem wymyslac zyczen :P pozdrawiam ;>
Napisano 7 Luty 200520 l wszystkiego najlepszego Bhaal, oby wasz filmik przyniósł wam sławe i duże pieniądze, dzięki którym będziecie mogli robić jeszcze lepsze filmy, najlepiej pełnometrażowe :)