Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wiggles chłopie, 18 lat za Tobą, teraz będziesz mógł podrywać laski na dowód osobisty ;) A tak w ogóle to najlepszego i niech Ci jakaś fajna panna z tortu wyskoczy!

• Odpowiedzi 4,1k
  • Wyświetleń 354,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wiggles ma juz 18 lat? Toz ja pamietam jak on pierwszego boxa stawial a tu tak nam wyrosl chlop ;) Najlepszego! I przylaczam sie do zyczen Loozacka w kwestii panny z tortu. Smacznego :)

Napisano

Wszystkiego najlepszego, prosze pana ;) (jeju, jak paskudnie sie czuje nieletni wsrod takiej masy doroslych:P)

Napisano

Wszystkiego najlepszego i przede wszystkim samych sukcesow :) kozioo>Nie jestes sam :)

Napisano

Happi berzdej Chveti ;] niedlugo ci trzeba bedzie laske kupic jak tak dalej pojdzie ;P

Napisano

bueheeh no wiecie z rana czlowiek nie zwraca uwagi na godzine wczesniejszych postow no ale coz lepiej pozno niz wcale ;) chveti 100 lat i tak :D

Napisano

No a mi wypada zlozyc zyczenia 3jane, po pierwsze bo mam z nią troche wspolnego :) a po drogie nie ma to jak zlozyc komus zyczenia urodzinowe w dzien dziadka :D to tak dobrze pokazuje jak niektorzy sie czują po urodzinach :D

Napisano

heheheheh :D dzieki :* taki ze mnie staruch bez kitu ;) Ty jeden sie postarales ;)

dzieki dzieki ;)

pozdro

od dzisiaj prosze sie zwracac per 'Pan kome' buehehehh

Napisano

najlepszego Panie Kome :D oby ci się czasy renderingów skróciły, a z nieba spadła kość ramu :)

Napisano

Kome wszystkiego najlepszego :) - obys dostal z pare kostek ramu no i jakis nowy procek z plyta glowna ;). Najlepszego jeszcze raz :).

Napisano

dzieki Wam wszystkim!! ;) za fundusze sprezentowane od rociny z calej polski moge sobie jutro zamowic plyte glowna :D

wiec coraz blizej do porzadnego kompa.. ;>

pozdrawiam i jeszcze raz thx

Napisano

sto lat shegy najlepszych modelików, renderów i zdanych egzaminów z okazji 20 urodzin Wszystkiego najlepszego!!!

Napisano

nooo malefatal konczy 18 ;D wszystkiego najlepszego, speelnienia marzen graficznych i życiowych ;) ble ble ble nigdy nie umialem wymyslac zyczen :P

pozdrawiam ;>

Napisano

wszystkiego najlepszego Bhaal, oby wasz filmik przyniósł wam sławe i duże pieniądze, dzięki którym będziecie mogli robić jeszcze lepsze filmy, najlepiej pełnometrażowe :)