Napisano 17 Luty 200520 l a to i ja sie dorzuce :D wszystkiego najlepszego :D super renderow, slabego kompa ... itd. :D
Napisano 17 Luty 200520 l oby Wings rósł i rósł w siłę, aż Modo zzielenieje z zadrości :> wszystkiego naj Klicuś.
Napisano 27 Luty 200520 l Inespew, no proszę... "oczko" ;) wszystkiego najlepszego i niech ci stacja renderująca z nieba spadnie ;) pozdrawiam
Napisano 28 Luty 200520 l ... i niech ci stacja renderująca z nieba spadnie ;)... wtedy to mu się raczej nie przyda :) najlepszego!
Napisano 28 Luty 200520 l dzieki dzieki chłopaki, no w sumie mogła by spaść z nieba by tylko nie na głowe :D POZDRO...
Napisano 6 Marzec 200520 l Ciągle zapominam o tym wątku ;) Wszystkiego Naj dla naszego małego nindży. Spóźnione ale szczere :] No i wszystkiego Naj dla całej reszty osób o których zapomniałem i w przyszłości najprawdopodobniej również zapomnę ;) Sorry, ale ja nawet o swoich własnych urodzinach niepamiętam a daty imienin w ogóle nie znam (wiem to straszne ;) )
Napisano 7 Marzec 200520 l ech dzx chlopaki nom juz starowinka ze mnie ;) ja tez skladam wszystkiego naj dla wszystkich rybek ;P gorące poz a i cos ci trzeba batou przepisac na pamiec bo nie daj chłopie wyjdziesz z domu i wracając zapomnisz adresu...biedaczyna poźniej bedziesz bładził i jeszcze mnie odwiedzisz ;)hehe
Napisano 7 Marzec 200520 l Ninja mial urodziny? I nie bylo o tym w nowinkach? Wszystkiego najlepszego Pawle!!!
Napisano 7 Marzec 200520 l no rzesz, ja też się spóźniłem, coś ten system urodzinowy szwankuje na forum, albo ktoś przy nim specjalnie grzebał, żeby czasem mistrzowi zbyt dużo szczęścia nie życzyć... najlepszego Ninja :)
Napisano 23 Marzec 200519 l eekhem, DarCon... spójrz na datę postów, w którym składane były życzenia dla Ninji ;) EDIT aż musiałem sprawdzić czy mi się nie pomyliło, ale jednak nie, dzisiaj urodziny obchodzą: Podniemnem (26), Zipper (21), Fira (21) i Oizo (18), a tu nicki z kosmosu :D chociaż te ostatnie to będą jutro (czyli za niecałe 10 minut)
Napisano 25 Marzec 200519 l Stoooooooooooooooooooooooooooooolat dla gospodarza , dźwiękowca i tego co przegina z detalami ;)
Napisano 25 Marzec 200519 l Stoooooooooooooooooooooooooooooolat dla gospodarza , dźwiękowca i tego co przegina z detalami ;) Hyhy. Podpisuje sie recami, nogami i innymi czesciami ciala ;). Zdrowia, szczescia, pomyslnosci i na dodatek: - wiekszej liczby odwiedzin [dla Adka], - jeszcze lepszych sampli i 'bitow' (*rofl ;)*)[dla Mell o'Deque'a], - no i mniejszego przejmowania sie detalami [dla KoMic'a ;)]. 100lat panowie :)! Pzdr
Napisano 25 Marzec 200519 l nie zwracajcie uwagi na tego Golfera w podpisie. To dla Was! Wszystkiego dobrego Adek, mellodeque, KoMic :)
Napisano 25 Marzec 200519 l wszystkiego naj panowie, wielu kreatywnych chwil, godzin, dni, miesiecy, lat....