Napisano 17 Sierpień 200717 l Bartonie_Fink jako pierwszy składam ci życzenia z okazji kolejnej wiosenki! Wszystkiego dobrego i więcej złotych literek 3D nad avantrem!
Napisano 26 Sierpień 200717 l dziex :* jutro bede we wroclawiu jak ktos chcialby wyskoczyc na jakies piwko - dajcie znac
Napisano 26 Sierpień 200717 l Juz ci Andriu na kilku forach składałem zyczonka. Ale jeszcze raz, najlepszego :*
Napisano 28 Sierpień 200717 l serwus :) HINDUS - najlepszego wszystkiego :) Zdrowia , kompów, pieniedzy ! pozdrawiam i życze powodzenia :)
Napisano 28 Sierpień 200717 l uuu urodzinki hindusa :D 100latek ziomm :D zdrowia szczescia i pieniedzy :D Elo !
Napisano 29 Sierpień 200717 l spóżnione ale szczere hindusie życzonka urodzinowe - wszystkiego naj!!!
Napisano 29 Sierpień 200717 l Spóźnione dla Hindusa i późne (ale nie spóźnione) życzonka powodzonka dla oDDa i Hutera! :)
Napisano 5 Wrzesień 200717 l Gripi - wszystkiego najlepszego z okazji 18 btw, może jeszcze pofocimy :)
Napisano 10 Wrzesień 200717 l prrr szalony: "wczoraj skończyłem (Albo zacząłem, gubię się w tym) 21 lat ... umieram :|" prrr szalony nie umierasz, Ty do piero zaczynasz żyć, wypiję więc za Twoje pierwsze legalne piwko wg. Amerykańskiego prawa- zdrówczeko i powodzonka w żyćku ;P
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Hoo hooo dziękuje chłopaki :* Urodzinki w tym roku przed komputerem :D więc fotek nie będzie :P
Napisano 10 Wrzesień 200717 l MaGuu wybacz stary :* przez tą duskusje o piłce gdzieś mi wątek poleciał. Najszczersze życzenia miśku :-)