Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiggles chłopie, 18 lat za Tobą, teraz będziesz mógł podrywać laski na dowód osobisty ;) A tak w ogóle to najlepszego i niech Ci jakaś fajna panna z tortu wyskoczy!

• Odpowiedzi 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wiggles ma juz 18 lat? Toz ja pamietam jak on pierwszego boxa stawial a tu tak nam wyrosl chlop ;) Najlepszego! I przylaczam sie do zyczen Loozacka w kwestii panny z tortu. Smacznego :)

Napisano

No a mi wypada zlozyc zyczenia 3jane, po pierwsze bo mam z nią troche wspolnego :) a po drogie nie ma to jak zlozyc komus zyczenia urodzinowe w dzien dziadka :D to tak dobrze pokazuje jak niektorzy sie czują po urodzinach :D

Napisano

dzieki Wam wszystkim!! ;) za fundusze sprezentowane od rociny z calej polski moge sobie jutro zamowic plyte glowna :D

wiec coraz blizej do porzadnego kompa.. ;>

pozdrawiam i jeszcze raz thx

Napisano

nooo malefatal konczy 18 ;D wszystkiego najlepszego, speelnienia marzen graficznych i życiowych ;) ble ble ble nigdy nie umialem wymyslac zyczen :P

pozdrawiam ;>

Napisano

wszystkiego najlepszego Bhaal, oby wasz filmik przyniósł wam sławe i duże pieniądze, dzięki którym będziecie mogli robić jeszcze lepsze filmy, najlepiej pełnometrażowe :)