Pionier Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 Bry, Tak sobie czasami przegladajac forum czesto widze jak ktos pod postem ma \"strona www\", hmm no wiec czemu by sobie nie zrobic czegos takiego (zaznaczam tymczasowego).. portfolio?:) Macie może jakis pomysl na wprowadzenie zycia w srodku tej www?. Komento / uwagi / propozycje mile widziane. Podchodze do tego troszke na luzie, ale chcialbym tez zeby wygladalo w miare przyzwoicie. Pozdrawiam Pionier
ciuciu Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 No,no, taki młody, a jaki zdolny.Prosto , przejrzyście ,ogólnie fajnie.
Loozack Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 no nawet fajne, proste i przyjemne :) też mi się marzy zrobić coś takiego, ale moje umiejętności z webdesignu ograniczają się do... w sumie nie wiem do czego bo jeszcze nigdy się za to poważnie nie brałem :D pozdrawiam
Szymeq Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 heheh juz ci mowilem:) mi sie podoba PS: Loozack zagladasz czasem do Koluszek albo brzezin?
MF Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 No mi także sie podoba. Czyste, przejrzyste no i efekt jak najbardziej na plus... Czekam na wiecej :D
Orion Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 Spox :) Spróbuj swoje dane zrobic w formie tabelki, ale bez ramek. Wszystko zostaje tak jak jest tylko nazwy wyrównywane do lewej, a dane do prawej
Falcrum Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 Hmmm...za czysto...zdjęcie jeśli już to W&B... Miniaturki ok Ciekawy pomysł...może wszyscy zrobimy sobie coś w rodzaju wizytówek ?? :D Pozdr
Pionier Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 Bry, małe poprawki (Orion Child, o coś takiego Ci chodziło?). Dzięki za odpowiedzi.
Orion Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Nie bardzo. Ale wyszło nawet lepiej niż ja proponowałem :) I foto jest lepsze, a jeszcze jakbyś wrzucił jakąś fajnistą czcionkę to by bylo gites
Falcrum Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 *Fajniastejsze...:P czcionka jest bee...coś ciekawszego...*zdięciorko już *lepsiejsze...już całkiem fajnie, ale jeszcze nie jest to... *uczę się polskiego...:P:D Pozdr
Orion Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 http://www.nowak.tv/fontoholic/download.php http://www.fontpool.com/categories/index.html Wybieraj do woli :)
adek Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 hehe... patrzac na kolorystyke jakoś skojarzyła mi się moja stronka www.berendowicz-kublin.pl ;)
Pionier Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 Adek, nic z tych rzeczy ... Orion, te czcionki z 2 adresu są darmowe bo np ta mi się podoba ale gdzie tu się ją sciąga?: http://www.fontpool.com/fonts/urw/stop.html
Orion Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 http://www.fontfreak.com/index2.htm tu nie powinieneś mieć takiego problemu :) Kliknij na bocznym menu (nie na górnym) PC Font
Archangel Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 No Pionier bardo ladnie :) a czcionke zmienic trzeba....btw Orion Child swietny adres !!
Obywatel Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 Ok, ale momentami troche dziwne. Wszystko na 1 stronie ;/ zeby przeczytac \"ostatnia autoryzacja\" tez sie trzeba troche pomeczyc ;] jeszcze ta zmiana koloru czcionki jest nie tak. Widze ze chcesz zrobic to gustownie ale nie musisz tego sciasniac do 2cm :-) Poza tym ucioles sobie kawalek oka ;p no offence
theurgicus Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 z tym brakiem polowy oka to jest motyw :) na moj gust to w przypadku projektu nr. 2 nie podoba mi sie prezentacja \'info\' biala czcionka na zdjeciu. ja dal bym te informacje po lewej stronie, tam gdzie masz imie, nazwisko (wszystko umiescilbym w tym miejscu) zgadzam sie z reszta ze jest naprawde na poziomie i zycze powodzenia
Pionier Napisano 15 Maj 2004 Autor Napisano 15 Maj 2004 hehe no faktycznie z tym okiem ;) Poprawie jak bede mial czas wolny.. thx z posty Pozdrawiam Pionier
Pionier Napisano 22 Maj 2004 Autor Napisano 22 Maj 2004 Zmieniłem kolorystyke i układ. /portfolio/ - wiadomo. /obrazek3/ - obrazek który pojawi się bo kliknieciu na miniturke. Portfolio: przykład obrazka: Pozdrawiam Pionier
adek Napisano 22 Maj 2004 Napisano 22 Maj 2004 czcionka w info moim zdaniem do wymiany - malo czytelna ... sam uklad liter pozostalych tez nie jest najlepszy ... ten napis \"PIONIER PORTFOLIO 2004\" jakos byl przesunal, moze ciut w prawo albo w ogole pomyslalbym nad innym ukladem. Moglby nawet byc w jednej linii ... sam uklad lepszy od poprzedniego
dirty Napisano 22 Maj 2004 Napisano 22 Maj 2004 oprocz czcionki jest jak najbardziej okej. i jeszcze jedno. byloby to duuuzo lepsze gdyby zdjecie Twojej facjaty bylo jak w wersji nr 1. bez dwoch zdan.
leander Napisano 22 Maj 2004 Napisano 22 Maj 2004 Ja bym widzial fotke jednak po prawej jako przeciwwage dla obrazkow. Poza tym srednio mi sie widzi takie bezposrednie wyjscie do ogladajacego strone. Mam na mysli fotke, ja bym wolal zobaczyc cos z lekkim niedopowiedzeniem odnosnie autora, jak wersja na samej gorze (potraktowana cutoutem, thresholdem czy czyms w tym stylu). No ale to juz indywidualna kwestia z czym sie lepiej czujesz Ty sam..
Orion Napisano 22 Maj 2004 Napisano 22 Maj 2004 Leander dobrze gada, a poza tym poprzedni układ był lepszy tylko zdjęcie powinieneś ciachnąć przy nosie a nie na oku i miałeś zrobić coś z czcionką
Pionier Napisano 24 Maj 2004 Autor Napisano 24 Maj 2004 Zmieniłem czcionke. leander, sprawdze jeszcze z tym obrazem. Dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam Pionier
Orion Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 No much better, jeszcze jak mógłbyś te ramki z danymi troszkę pomniejszyć i wyrównać ich szerokości
chveti Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 Aż się prosi żeby być we flashu....Masz designerski talent :) pozdr.
theurgicus Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 widze za nadal pracujesz nad swoim portfolio... zauwaz ze jak dajesz zdjeciu \'flip horizontal\' to juz nie jestes ty - zmienia ci sie ksztalt ust, oczu i tak naprawde sam juz nie wiem po ktorej stronie nosa masz pieprzyk... btw. zaciekawil mnie samolot w 3d, ktory widac na zdjeciu w portfolio, jesli to twoja praca to daj jakis link, probowalem szukac ale bezskutecznie pozdrawiam
Pionier Napisano 26 Maj 2004 Autor Napisano 26 Maj 2004 napisał theurgicus zauwaz ze jak dajesz zdjeciu \'flip horizontal\' to juz nie jestes ty - zmienia ci sie ksztalt ust, oczu i tak naprawde sam juz nie wiem po ktorej stronie nosa masz pieprzyk... btw. zaciekawil mnie samolot w 3d, ktory widac na zdjeciu w portfolio, jesli to twoja praca to daj jakis link, probowalem szukac ale bezskutecznie pozdrawiam theurgicus, ten ostatni obrazek to nie \"\'flip horizontal\'. Tak było zdjęcie robione :) Nie mam pieprzyka bo żadnej stronie nosa... Samolot 3D? szukałeś i nie znalazleś ;)? a to dobre... a widzisz moj podpis pod każdym postem ;)? (Focke Wulf 190 A-8). A swoją opinie na jego temat może wypowiedzieć w galerii. Również pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi