Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tygodniowy Speedpainting 87: Smutna Historia

Nie chciałem być banalny ale uważam, że trzeba trzymać ogólny fason.

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 18.04.2010 (niedziela) godz. 23:59.

SONDA: od 19.04 do 22.04 (3 dni)

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 7,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tylko może trzymajmy się z dala od wczorajszej katastrofy, bo to i nawet nie wypada.

Napisano

Tez bylbym za tym zeby nikt tej katastrofy nie malowal, bo to przesada by byla...

Napisano

Wraz z wejściem nowego TSP pomyślałem o tym samaym żeby jakoś nawiązać do naszej tragedii narodowej. Może nie dosłownie ale jakoś trzeba uczcić pamięć ofiar katastrofy.

Napisano

A ja dziś na WOS'ie musiałem robić plakat właśnie o tragedii.

Napisano

EthicallyChallenged - pomysł super... to by była wielka tragedia dla kazdego z naszej społeczności.

moja propozycja, starałem się podejść nieco bardziej epicko, Upadek Gondolinu (inspirowane oczywiście Tolkieniem):

sh.jpg

Napisano

EC - Heh. też jak to zobaczyłem miałem takie odczucie. Powiesiłbym się chyba na papierze toaletowym ;p. No to taki mazaj ode mnie. Niestety nie byłem na tyle kreatywny, by stworzyć taką pracę jak ta autorstwa EC ;/.

Stwór: Waaagh !

Krasnolud: Jak się raid leader dowie to mi zrobi jesień średniowiecza....

fail3r.jpg

Napisano

EC genialny pomysł, zgadzam się z przedmówcami, chociaż poniekąd zawsze chciałem być niewidomym :)

o_noooo_my_ice_cream_by_yarosh.jpg

a ja jak już synek zasnął, a żonka na kompie pisała pracę na studia szybciutko naszkicowałem sobie taką małą ale jakże wielka tragedię, nie wiem czy wam się coś takiego zdarzyło, mi tak ;] ok.20 min(pewnie mniej) format a5 ołówek i bardzo mało światła

Napisano

przypomniała mi sie sytuacja jak kuplowi najpierw spadł big-milk z patyka to poszedł kupić sobie jambo (ten taki duży śmietankowy w kubeczku) ledwo odtworzył to mu gołąb narobił nawet nie spróbował :D

Napisano

Strasznie mało coś prac w tym tygodniu. Może odjadę ale co tam (jedna z ostatnich scen z terminatora 2 -płakałem z Johnem Conorem :)

ps. EC wymyśliłeś już temat ? :)

terminator.jpg

Napisano

Dawno już nic nie malowałem na speeda. Takie coś ode mnie, ale po za rozgrywką. Zagadałem się na gadu i przyznam uczciwie, że ciężko mi określić rzeczywisty czas pracy...1,5 h czy więcej.

smutnahistoria1kopia.jpg

Napisano

selfu: to trzeba bylo cos namalowac byly by dwie dobre .

za to dla mnie wszystkie przedstawienia maja niezla historie w sobie.

a juz obrazek z niewidomym trzymajacym palete...masakra

Napisano

heh dzieki leszku, dodaje wlasnie, ale nie wiem, czy ona taka dobra...

f_dc6fgmm_b7496d3.jpg

Napisano

N o i praca ktora chce poddac glosowaniu

face1t.jpg

Edytowane przez Mellon

Napisano

Spidy to nie moja działka, ale co mi tam...

Od razu, po przeczytaniu tematu przyszła mi do głowy pewna scena z niedawno widzianego filmu (nie zdradzę jakiego, by nie spoilować maksymalnie)

poron.jpg

Napisano

Lud się burzy i gniewa, bo podałem tytuł. Usuwam zatem :)

Edytowane przez lukanus