Napisano 11 Kwiecień 201014 l Tygodniowy Speedpainting 87: Smutna Historia Nie chciałem być banalny ale uważam, że trzeba trzymać ogólny fason. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 18.04.2010 (niedziela) godz. 23:59. SONDA: od 19.04 do 22.04 (3 dni)
Napisano 11 Kwiecień 201014 l Tylko może trzymajmy się z dala od wczorajszej katastrofy, bo to i nawet nie wypada.
Napisano 11 Kwiecień 201014 l Tez bylbym za tym zeby nikt tej katastrofy nie malowal, bo to przesada by byla...
Napisano 12 Kwiecień 201014 l Wraz z wejściem nowego TSP pomyślałem o tym samaym żeby jakoś nawiązać do naszej tragedii narodowej. Może nie dosłownie ale jakoś trzeba uczcić pamięć ofiar katastrofy.
Napisano 13 Kwiecień 201014 l Hehe, dzięki, bałem się, że nikt mnie nie zrozumie :] Az tym wygrywaniem to zaczekaj, nie wiadomo co się jeszcze pojawi... :]
Napisano 13 Kwiecień 201014 l EthicallyChallenged - pomysł super... to by była wielka tragedia dla kazdego z naszej społeczności. moja propozycja, starałem się podejść nieco bardziej epicko, Upadek Gondolinu (inspirowane oczywiście Tolkieniem):
Napisano 13 Kwiecień 201014 l EthicallyChallenged no nie teraz to pojechałeś po całości, smutno bardzo, smutno
Napisano 13 Kwiecień 201014 l EC - Heh. też jak to zobaczyłem miałem takie odczucie. Powiesiłbym się chyba na papierze toaletowym ;p. No to taki mazaj ode mnie. Niestety nie byłem na tyle kreatywny, by stworzyć taką pracę jak ta autorstwa EC ;/. Stwór: Waaagh ! Krasnolud: Jak się raid leader dowie to mi zrobi jesień średniowiecza....
Napisano 14 Kwiecień 201014 l EC genialny pomysł, zgadzam się z przedmówcami, chociaż poniekąd zawsze chciałem być niewidomym :) a ja jak już synek zasnął, a żonka na kompie pisała pracę na studia szybciutko naszkicowałem sobie taką małą ale jakże wielka tragedię, nie wiem czy wam się coś takiego zdarzyło, mi tak ;] ok.20 min(pewnie mniej) format a5 ołówek i bardzo mało światła
Napisano 14 Kwiecień 201014 l przypomniała mi sie sytuacja jak kuplowi najpierw spadł big-milk z patyka to poszedł kupić sobie jambo (ten taki duży śmietankowy w kubeczku) ledwo odtworzył to mu gołąb narobił nawet nie spróbował :D
Napisano 15 Kwiecień 201014 l Strasznie mało coś prac w tym tygodniu. Może odjadę ale co tam (jedna z ostatnich scen z terminatora 2 -płakałem z Johnem Conorem :) ps. EC wymyśliłeś już temat ? :)
Napisano 15 Kwiecień 201014 l Autor Do niedzieli jeszcze trochę czasu. http://i42.tinypic.com/30atker.jpg
Napisano 16 Kwiecień 201014 l Dawno już nic nie malowałem na speeda. Takie coś ode mnie, ale po za rozgrywką. Zagadałem się na gadu i przyznam uczciwie, że ciężko mi określić rzeczywisty czas pracy...1,5 h czy więcej.
Napisano 18 Kwiecień 201014 l selfu: to trzeba bylo cos namalowac byly by dwie dobre . za to dla mnie wszystkie przedstawienia maja niezla historie w sobie. a juz obrazek z niewidomym trzymajacym palete...masakra
Napisano 18 Kwiecień 201014 l podlaczam sie pod zabawe :) Edytowane 18 Kwiecień 201014 l przez ortheza
Napisano 18 Kwiecień 201014 l N o i praca ktora chce poddac glosowaniu Edytowane 18 Kwiecień 201014 l przez Mellon
Napisano 18 Kwiecień 201014 l Spidy to nie moja działka, ale co mi tam... Od razu, po przeczytaniu tematu przyszła mi do głowy pewna scena z niedawno widzianego filmu (nie zdradzę jakiego, by nie spoilować maksymalnie)
Napisano 19 Kwiecień 201014 l Lud się burzy i gniewa, bo podałem tytuł. Usuwam zatem :) Edytowane 19 Kwiecień 201014 l przez lukanus