Ojot Napisano 11 Kwiecień 2010 Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Tygodniowy Speedpainting 87: Smutna Historia Nie chciałem być banalny ale uważam, że trzeba trzymać ogólny fason. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 18.04.2010 (niedziela) godz. 23:59. SONDA: od 19.04 do 22.04 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 11 Kwiecień 2010 Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Tylko może trzymajmy się z dala od wczorajszej katastrofy, bo to i nawet nie wypada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 11 Kwiecień 2010 Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Tez bylbym za tym zeby nikt tej katastrofy nie malowal, bo to przesada by byla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 11 Kwiecień 2010 Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Innych smutnych historii i tak jest pod dostatkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Kwiecień 2010 Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Każdy jakąś znajdzie. Wyjrzycie za okno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 12 Kwiecień 2010 Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Wraz z wejściem nowego TSP pomyślałem o tym samaym żeby jakoś nawiązać do naszej tragedii narodowej. Może nie dosłownie ale jakoś trzeba uczcić pamięć ofiar katastrofy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 12 Kwiecień 2010 Share Napisano 12 Kwiecień 2010 A ja dziś na WOS'ie musiałem robić plakat właśnie o tragedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 12 Kwiecień 2010 Share Napisano 12 Kwiecień 2010 cos sie ruszyc nie moze - to moze ja cos w ramach rozgrzewki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 12 Kwiecień 2010 Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 EC, dla mnie juz wygrales. GENIALNY pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 Hehe, dzięki, bałem się, że nikt mnie nie zrozumie :] Az tym wygrywaniem to zaczekaj, nie wiadomo co się jeszcze pojawi... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 No EC żeś pojechał. Jak dla mnie to by była największa tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 EthicallyChallenged - pomysł super... to by była wielka tragedia dla kazdego z naszej społeczności. moja propozycja, starałem się podejść nieco bardziej epicko, Upadek Gondolinu (inspirowane oczywiście Tolkieniem): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 EthicallyChallenged no nie teraz to pojechałeś po całości, smutno bardzo, smutno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 EC - Heh. też jak to zobaczyłem miałem takie odczucie. Powiesiłbym się chyba na papierze toaletowym ;p. No to taki mazaj ode mnie. Niestety nie byłem na tyle kreatywny, by stworzyć taką pracę jak ta autorstwa EC ;/. Stwór: Waaagh ! Krasnolud: Jak się raid leader dowie to mi zrobi jesień średniowiecza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 EC genialny pomysł, zgadzam się z przedmówcami, chociaż poniekąd zawsze chciałem być niewidomym :) a ja jak już synek zasnął, a żonka na kompie pisała pracę na studia szybciutko naszkicowałem sobie taką małą ale jakże wielka tragedię, nie wiem czy wam się coś takiego zdarzyło, mi tak ;] ok.20 min(pewnie mniej) format a5 ołówek i bardzo mało światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 przypomniała mi sie sytuacja jak kuplowi najpierw spadł big-milk z patyka to poszedł kupić sobie jambo (ten taki duży śmietankowy w kubeczku) ledwo odtworzył to mu gołąb narobił nawet nie spróbował :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Dobrze ze zauważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 15 Kwiecień 2010 Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Strasznie mało coś prac w tym tygodniu. Może odjadę ale co tam (jedna z ostatnich scen z terminatora 2 -płakałem z Johnem Conorem :) ps. EC wymyśliłeś już temat ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ojot Napisano 15 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Do niedzieli jeszcze trochę czasu. http://i42.tinypic.com/30atker.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Smutny robocik z czerwonymi oczami..chyba nieco ponad 1,5h: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Dawno już nic nie malowałem na speeda. Takie coś ode mnie, ale po za rozgrywką. Zagadałem się na gadu i przyznam uczciwie, że ciężko mi określić rzeczywisty czas pracy...1,5 h czy więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 (edytowane) Edytowane 17 Kwiecień 2010 przez dzudzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 (edytowane) Moja propozycja: Edytowane 17 Kwiecień 2010 przez GrzegorzPrzybys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silvanus Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 Ja odrobinę dosłownie potraktowałem temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 grzegorz - pierwsza dobra praca tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 selfu: to trzeba bylo cos namalowac byly by dwie dobre . za to dla mnie wszystkie przedstawienia maja niezla historie w sobie. a juz obrazek z niewidomym trzymajacym palete...masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 (edytowane) podlaczam sie pod zabawe :) Edytowane 18 Kwiecień 2010 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 heh dzieki leszku, dodaje wlasnie, ale nie wiem, czy ona taka dobra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 (edytowane) N o i praca ktora chce poddac glosowaniu Edytowane 18 Kwiecień 2010 przez Mellon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 Spidy to nie moja działka, ale co mi tam... Od razu, po przeczytaniu tematu przyszła mi do głowy pewna scena z niedawno widzianego filmu (nie zdradzę jakiego, by nie spoilować maksymalnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 (edytowane) Lud się burzy i gniewa, bo podałem tytuł. Usuwam zatem :) Edytowane 19 Kwiecień 2010 przez lukanus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi