Napisano 10 Maj 200420 l Dzięki :) . Już się doczekać nie mogę ... jak jutro usiądę przy ławce... wezmę długopis w dłoń, odgarnę majestatycznym ruchem ręki swoją bujną czuprynę, rzucę pogardliwe spojrzenia czerwonym ze strachu sąsiadom i z miną godną Jana Kochanowskiego w przypływie poetyckiego natchnienia przeleją swoją wiedzę na sześć pustych stron formatu a4 ;). Ps. Miałem tego nie robić ale co tam... mała ściąga z polskiego jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
Napisano 10 Maj 200420 l Ale bendzie żeś jutro! Kto w powyzszym zdaniu nie zauwazyl niczego dziwnego moze jutro spokojnie spac do poludnia i nie zawracac sobie glowy matura;)
Napisano 10 Maj 200420 l To ja nie mam co wstawac :) Dzieki wszytskim za zyczenia, jakos to bedzie. Pozdrawiam
Napisano 10 Maj 200420 l Cytat Ale bendzie żeś jutro! Przed \"ale\" powinien być przecinek !! , Ale ja jestem mądry. :)
Napisano 10 Maj 200420 l Zostały mi 2 lata:/ Widzę, że muszę sie wziąć na naukę, bo ja bym nie wpadł na ten przecinek;) , Ale młody i gupi jeszcze jestem:]
Napisano 10 Maj 200420 l eee nudy... i tak was na sile przepchna, nawet jak bedziecie chcieli wyjsc z sali, to was sila zmusza zebyscie zostali i zdali.
Napisano 10 Maj 200420 l jeszcze 45 minut i wtorek:-) a w głowie PUSTKA totalna ale co tam;-) jakos to bedzie Pablo- mowiles ze idziesz na WSHE? w Łodzi? jesli tak to moze sie spotkamy:-) A zdaje z polskiego, geografii i rosyjskiego:-)
Napisano 10 Maj 200420 l Drug nie żeś tylko rżeś, matury nie pisałeś czy jak? ;> Chłopaki to nie przelewki, jedna wpadka i rok do tyłu, odradzam ściąg, konsultacji z studentami w wc czy wymiany prac. Liczcie tylko na siebie i nie pomagajcie kolegom , bo czasu mało i nie zdążycie napsiac!!
Napisano 11 Maj 200420 l i po wszystkim:-) \" \"obcy\" wsrod \"swoich\" na podst. tekstow kooltooory\":-) a myslałem ze bedzie motyw murzyna w literaturze staropolskiej:-) do kitu z tymi waszymi pewniakami:-)))
Napisano 11 Maj 200420 l I po krzyku... jeszcze tylko majca :), nawet nie bylo tak strasznie, jak patrzylem na kolegow to mozna bylo sciagac... a ja oczywiscie pierwsza lawka 1,5m od komisji, no takie juz moje szczescie Pozdrowienia
Napisano 11 Maj 200420 l hehehe...nie było tak źle :P rodzinna atmosfera :) jutro odpowiedzi w wyborczej :D pozdrawiam ;]
Napisano 11 Maj 200420 l Cytat napisał Sharp stało sie...teraz tylko modlic sie o 2- :P Sharp nie bedzie aż tak źle ja sie modle o 2= :P
Napisano 11 Maj 200420 l ja na probnej siedzialem w 1-szej lawce i... teraz tez:-))))) a jutro geografia
Napisano 11 Maj 200420 l Luz jak na klasówce. Siedziałem chyba w 6 ławce licząc od komisji. Można było spokojnie ściągać, ale i tak ani razu nie zajrzałem do moich 2 własnoręcznie zrobionych ściąg oraz jednej małej książeczki z całym materiałem z polskiego .Jestem dobrej myśli. Przy odrobinie szczęścia powinienem dostać tą 2 (ach te moje szkolne ambicje ;) ).
Napisano 11 Maj 200420 l :) no i po... i tak jak zwykle kilka durnych błędów zrobiłem, wszakże niewielkich ale są. Jutro matma, a potem czekać do poniedziałku
Napisano 11 Maj 200420 l Kurde ludzie no ale Wam dobrze ja sie jeszcze rok w technikum zakuchanym musze meczyc a tak to juz bym kurde z Wami teraz sie tasowal co pisalem. Ech
Napisano 11 Maj 200420 l a tak wszyscy plakali, pewnie same 4 i 5 beda...no ale to standard; jestescie juz \'dojrzali\' hehe. czujecie zmiane? aha, ktos z was mial czerwone stringi na dupsku ? ;) jeszcze egzaminy na studia (to dopiero jest zabawa) i macie wakacje..
Napisano 11 Maj 200420 l Hehe jak wszytko dobrze pojdzie to ok 25 maja bade studentem PK w Krakowie z laczonej, a na egzamin na jakis inny kierunek to sobie jak luzak pojade :D Byle ten polski zdac ;( Pozdrawiam
Napisano 11 Maj 200420 l Autor Poczekamy na wyniki...mam nadzieje ze bedzie dobrze :) jutro gera... pozdr
Napisano 11 Maj 200420 l a pozniej sesja... druga sesja... trzecia.... i nawet czerwone stringi na dupsku nie pomogą... ech... ide sie uczyc zamiast marnowac czas na forum...
Napisano 12 Maj 200420 l pisemna matura z geografii to jakas kpina:-) po co tyle szumu? mogli ten egzamin nam po lekcjach zrobic, pytania jak z podstawowki.... no ale poczekajmy na ustną:-)
Napisano 12 Maj 200420 l Matematyka tez luzik, tyle szumu, a latwe zadania byly. Boze, oby tylko ten polski zdac! Pozdrawiam
Napisano 12 Maj 200420 l wy się cieszcie ze nie mieliscie hist sztuki.... ja srałem w gacie juz dwa tygodnie przed.
Napisano 12 Maj 200420 l W poniedziałek się okaże czy będę miał jakieś ustne :). Oby nie! Oczywiście kolejny raz odezwał się mój cholerny fart i wylosowałem ławeczkę z numerkiem 13, niech to szlag, ale i tak bez problemu napisałem.
Napisano 12 Maj 200420 l Qrde w podlaskim były poj***ane zrobiłem 3 ale każdemu inny wynik wychodził !
Napisano 17 Maj 200420 l No jak tam? Aż tak źle co nic nie mówicie? Ja tylko powiem żeby się zbytnio nie chwalić, że mam 0 ustnych (języka nie mam bo ma FCE), a i jedna z tych ocen to nie 5 :)
Napisano 17 Maj 200420 l Widzicie jak Wam dobrze. Wszyscy Wasi koledzy z opolskiego w srode pisza drugi raz pisemna bo ja uniewazniono. Dzis nie mogle do pracy dojechac przez ich blokady ;) http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2077405.html
Napisano 17 Maj 200420 l U nas też było blisko afery :/ ale na szczęście uznali maturę za ważną. http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,2074661.html
Napisano 17 Maj 200420 l pozostaje sie uczyć do ustnych :/ już w środe 1 \"odpytywanie\" ;////////////////////
Napisano 17 Maj 200420 l batou to tak jak ja :D też jestem szczęśliwy bo na maturze dopiero ze ściagi poznałem treść lektury o jakiej później naściemniałem 2 strony :D
Napisano 17 Maj 200420 l Autor Qrde Wy macie dobrze...macie juz wyniki a ja musze w niepewnosci czekac:/ pozdr
Napisano 18 Maj 200420 l Cytat napisał Damian wy się cieszcie ze nie mieliscie hist sztuki.... ja srałem w gacie juz dwa tygodnie przed. znam to bardzo dobrze - jedna wielka makabryczna ściema - to to nawet gorsze od polskiego jest :P pzodr giorgione
Napisano 19 Maj 200420 l Ja się ustnych właśnie najbardziej obawiam. Szczególnie z informatyki w piątek. Bo do polskiego jeszcze trochę czasu zostało i można się poduczyć. Zresztą z polaka ściemniać można ;).
Napisano 19 Maj 200420 l Jak sie widze okazalo wsztscy zdali, to jeszcze ustne, a potem imprezy :D Pozdrawiam
Napisano 19 Maj 200420 l Mówicie tak jakby ustne były jedynie formalnością... czyli że za samo przyjście dostaje się zaliczenie. Ja to widzę trochę inaczej.
Napisano 19 Maj 200420 l Batou nikt tak nie mowi, ale trzeba przyznac ze najtrudniejsza czesc za nami. I to widze tak, ze chocby nie wiem co to zawsze te kilka slow powiem, wiec zdac powinienem. Nawiasem mowiac ja mam w piatek angielski i tez mi nie do smiechu :( Pozdrawiam
Napisano 20 Maj 200420 l właśnie wróciłem ze szkoły zdawałem ustny z polaka dostałem 4 i jestem wniebowzięty :D