Batou Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Dzięki :) . Już się doczekać nie mogę ... jak jutro usiądę przy ławce... wezmę długopis w dłoń, odgarnę majestatycznym ruchem ręki swoją bujną czuprynę, rzucę pogardliwe spojrzenia czerwonym ze strachu sąsiadom i z miną godną Jana Kochanowskiego w przypływie poetyckiego natchnienia przeleją swoją wiedzę na sześć pustych stron formatu a4 ;). Ps. Miałem tego nie robić ale co tam... mała ściąga z polskiego jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Powodzenia !! Niech wam pióro samo pisze...:P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Ale bendzie żeś jutro! Kto w powyzszym zdaniu nie zauwazyl niczego dziwnego moze jutro spokojnie spac do poludnia i nie zawracac sobie glowy matura;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 To ja nie mam co wstawac :) Dzieki wszytskim za zyczenia, jakos to bedzie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Ale bendzie żeś jutro! Przed \"ale\" powinien być przecinek !! , Ale ja jestem mądry. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Zostały mi 2 lata:/ Widzę, że muszę sie wziąć na naukę, bo ja bym nie wpadł na ten przecinek;) , Ale młody i gupi jeszcze jestem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 eee nudy... i tak was na sile przepchna, nawet jak bedziecie chcieli wyjsc z sali, to was sila zmusza zebyscie zostali i zdali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenholdeR Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 jeszcze 45 minut i wtorek:-) a w głowie PUSTKA totalna ale co tam;-) jakos to bedzie Pablo- mowiles ze idziesz na WSHE? w Łodzi? jesli tak to moze sie spotkamy:-) A zdaje z polskiego, geografii i rosyjskiego:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Drug nie żeś tylko rżeś, matury nie pisałeś czy jak? ;> Chłopaki to nie przelewki, jedna wpadka i rok do tyłu, odradzam ściąg, konsultacji z studentami w wc czy wymiany prac. Liczcie tylko na siebie i nie pomagajcie kolegom , bo czasu mało i nie zdążycie napsiac!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Maszyna ruszyła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Powiem wiecej - podpowiadajcie zle! To dopiero jest frajda;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenholdeR Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 i po wszystkim:-) \" \"obcy\" wsrod \"swoich\" na podst. tekstow kooltooory\":-) a myslałem ze bedzie motyw murzyna w literaturze staropolskiej:-) do kitu z tymi waszymi pewniakami:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 I po krzyku... jeszcze tylko majca :), nawet nie bylo tak strasznie, jak patrzylem na kolegow to mozna bylo sciagac... a ja oczywiscie pierwsza lawka 1,5m od komisji, no takie juz moje szczescie Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 stało sie...teraz tylko modlic sie o 2- :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 hehehe...nie było tak źle :P rodzinna atmosfera :) jutro odpowiedzi w wyborczej :D pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr.Logic Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 napisał Sharp stało sie...teraz tylko modlic sie o 2- :P Sharp nie bedzie aż tak źle ja sie modle o 2= :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenholdeR Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 ja na probnej siedzialem w 1-szej lawce i... teraz tez:-))))) a jutro geografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Luz jak na klasówce. Siedziałem chyba w 6 ławce licząc od komisji. Można było spokojnie ściągać, ale i tak ani razu nie zajrzałem do moich 2 własnoręcznie zrobionych ściąg oraz jednej małej książeczki z całym materiałem z polskiego .Jestem dobrej myśli. Przy odrobinie szczęścia powinienem dostać tą 2 (ach te moje szkolne ambicje ;) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Samych ambitniaków tutaj mamy:] 2, 2 na szynach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 :) no i po... i tak jak zwykle kilka durnych błędów zrobiłem, wszakże niewielkich ale są. Jutro matma, a potem czekać do poniedziałku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Kurde ludzie no ale Wam dobrze ja sie jeszcze rok w technikum zakuchanym musze meczyc a tak to juz bym kurde z Wami teraz sie tasowal co pisalem. Ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 a tak wszyscy plakali, pewnie same 4 i 5 beda...no ale to standard; jestescie juz \'dojrzali\' hehe. czujecie zmiane? aha, ktos z was mial czerwone stringi na dupsku ? ;) jeszcze egzaminy na studia (to dopiero jest zabawa) i macie wakacje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Hehe jak wszytko dobrze pojdzie to ok 25 maja bade studentem PK w Krakowie z laczonej, a na egzamin na jakis inny kierunek to sobie jak luzak pojade :D Byle ten polski zdac ;( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 11 Maj 2004 Autor Share Napisano 11 Maj 2004 Poczekamy na wyniki...mam nadzieje ze bedzie dobrze :) jutro gera... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 a pozniej sesja... druga sesja... trzecia.... i nawet czerwone stringi na dupsku nie pomogą... ech... ide sie uczyc zamiast marnowac czas na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenholdeR Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 pisemna matura z geografii to jakas kpina:-) po co tyle szumu? mogli ten egzamin nam po lekcjach zrobic, pytania jak z podstawowki.... no ale poczekajmy na ustną:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 Matematyka tez luzik, tyle szumu, a latwe zadania byly. Boze, oby tylko ten polski zdac! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 wy się cieszcie ze nie mieliscie hist sztuki.... ja srałem w gacie juz dwa tygodnie przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 12 Maj 2004 Autor Share Napisano 12 Maj 2004 Jeszcze tylko ustne i WOLNE ! :)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 W poniedziałek się okaże czy będę miał jakieś ustne :). Oby nie! Oczywiście kolejny raz odezwał się mój cholerny fart i wylosowałem ławeczkę z numerkiem 13, niech to szlag, ale i tak bez problemu napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr.Logic Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 Qrde w podlaskim były poj***ane zrobiłem 3 ale każdemu inny wynik wychodził ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 No jak tam? Aż tak źle co nic nie mówicie? Ja tylko powiem żeby się zbytnio nie chwalić, że mam 0 ustnych (języka nie mam bo ma FCE), a i jedna z tych ocen to nie 5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 Ja mam w srode wyniki...zobaczymy :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Widzicie jak Wam dobrze. Wszyscy Wasi koledzy z opolskiego w srode pisza drugi raz pisemna bo ja uniewazniono. Dzis nie mogle do pracy dojechac przez ich blokady ;) http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2077405.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 U nas też było blisko afery :/ ale na szczęście uznali maturę za ważną. http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,2074661.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 pozostaje sie uczyć do ustnych :/ już w środe 1 \"odpytywanie\" ;//////////////////// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Polski 3 i matma 3. Jestem szczęśliwy. Teraz tylko ustny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 batou to tak jak ja :D też jestem szczęśliwy bo na maturze dopiero ze ściagi poznałem treść lektury o jakiej później naściemniałem 2 strony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 Qrde Wy macie dobrze...macie juz wyniki a ja musze w niepewnosci czekac:/ pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 nie tak dobrze bo w środe już ustne ;/ niema czasu na picie przez to :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Sikham : Jak dobrze że nie mam takich problemów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Batou czasem to nie problem :> można ciągnąć profity z tego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 napisał Damian wy się cieszcie ze nie mieliscie hist sztuki.... ja srałem w gacie juz dwa tygodnie przed. znam to bardzo dobrze - jedna wielka makabryczna ściema - to to nawet gorsze od polskiego jest :P pzodr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 19 Maj 2004 Autor Share Napisano 19 Maj 2004 Polak 2, Geografia 4 :))))) Jeszcez tylko ustne... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Ja się ustnych właśnie najbardziej obawiam. Szczególnie z informatyki w piątek. Bo do polskiego jeszcze trochę czasu zostało i można się poduczyć. Zresztą z polaka ściemniać można ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Jak sie widze okazalo wsztscy zdali, to jeszcze ustne, a potem imprezy :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Mówicie tak jakby ustne były jedynie formalnością... czyli że za samo przyjście dostaje się zaliczenie. Ja to widzę trochę inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 jutro ustny z polaka :| dzień mojej kleski prawdopodobnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Batou nikt tak nie mowi, ale trzeba przyznac ze najtrudniejsza czesc za nami. I to widze tak, ze chocby nie wiem co to zawsze te kilka slow powiem, wiec zdac powinienem. Nawiasem mowiac ja mam w piatek angielski i tez mi nie do smiechu :( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 właśnie wróciłem ze szkoły zdawałem ustny z polaka dostałem 4 i jestem wniebowzięty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi