Bedyk Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 Popieram ten pomysł =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 17 Marzec 2011 Autor Share Napisano 17 Marzec 2011 no dobra to updejt :) hop i hop obiecany klip z procesem powstawania hop : http://www.youtube.com/watch?v=bPv5QKLbxg0&feature=channel_video_title lepsze wersje hop http://conceptjunkyard.blogspot.com/ hop hop hop dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 czarnym kolorem niszczysz sobie te pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 Ostatni płaski nieco i mydlinka. Częsty problem u Ciebie. Za dużo machasz miękkim pędzlem/za długo machasz. Ogólnie wypasik ale co będę ci słodził za bardzo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 28 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Yo dzieki obydwaj macie niestety racje:) updejt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 charkterki jakos mało anatomicznie i wogule ee... ale za to enviro ładne.. te pierwsze a szczegoolnie to pierwsze ..lekkie ..ciekawe .pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Enviro ładne, chociaż mógłbyś je bardziej porządkować (tak jak te z pierwszej strony). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 10 Maj 2011 Autor Share Napisano 10 Maj 2011 jo siema dzieki :) ano wiem postacie kuleja niestety , no ale trza robic by sie wkoncu nauczyc nie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 fajny golem, chętnie zobaczyłbym ładnie rozrysowanego go w planach z boku i z przodu, może jak oliniak ładnie wyczyszczony i wszystko ładnie skomponowane w jakąś palnszę xD a tak w ogóle to dorysuj podłoże i jakąś ruinę świątyni w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 Mnie bardzo pasi ten golem. Światło nie zdecydowane do końca albo rozproszone, a tutaj bardzo trudno (a jest to możliwe) osiągnąć oczojebność. Ciekawy design. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 (edytowane) Przejzalem cala twoje teczke i moge pokusic sie o pewne stwierdzenie. Bardzo dobrze rysujesz, ale to ma troche negatywny wplyw na prace malowane. Po prostu niektore rzeczy sa "narysowane kolorem", brak tu jeszcze fajnych solidnych plam, ale to w sumie wystarczy na twoim poziome po prostu troche pocwiczyc i wszystko powinno zatrybic. Teczka bardzo fajna, gwiazdki ode mnie. P.S Dodatkowy plus za Sabaton w tym filmiku z procesem \m/ Edytowane 10 Maj 2011 przez ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 10 Maj 2011 Autor Share Napisano 10 Maj 2011 (edytowane) hehe ,tak sabaton , troche go zremiksowalem:) Jestes kolejna osoba ktora sie tu pojawia i mnie ruga i kolejna ktora ma racje. Brak mi tej swobody jeszcze i pewnie dlatego skupiam sie na ,,dziubdzianiu,, obiecuje poprawe i zapraszam ponownie:] nie wiem co to za gwiazdki ale dzieki chyba:D Emilus- tam mialo byc chyba ze ci nie bardzo ci pasi :) Edytowane 10 Maj 2011 przez KrężeL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 11 Maj 2011 Autor Share Napisano 11 Maj 2011 upppdateee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 9 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2011 yoo updejt wieksze wersje ofkorz na http://conceptjunkyard.blogspot.com/ pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 9 Czerwiec 2011 Share Napisano 9 Czerwiec 2011 co tu duzo gadac. swietne te maluny,.,. najbardziej podobaja mi sie pomieszczenia w twoim wydaniu.jak z jakiejs gry/..luks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 9 Czerwiec 2011 Share Napisano 9 Czerwiec 2011 Różnicuj bardziej paletę barw. Zlikwiduj czerń i biel i o ile konsekwentnie będziesz dążył dalej w nauce anatomii i innych tego typu rzeczy to będziesz wymiatał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 22 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2011 (edytowane) siemka dawno mnie nie bylo wiec maly updejt niestety ze wzgledu na limit wagi pliczku wrzucam mala wersje wieksze rozmiary grafik sa tu http://conceptjunkyard.blogspot.com/ Edytowane 22 Sierpień 2011 przez KrężeL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 22 Sierpień 2011 Share Napisano 22 Sierpień 2011 http://www.vincigames.com/pl/ ;) za darmo robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 24 Sierpień 2011 Share Napisano 24 Sierpień 2011 świetne miejscówy ! fajniej się ogląda jak są troche większe tak jak masz na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 24 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2011 Chudek - no tak a to za rysunki mozna pieniadze dostawac?:P mi placa w orzeszkach:D Wojtek-ano wiem ze lepiej:) w zalozeniu ta kompilacja sklada sie z orginalnych rozmiarow tyle ze zajmuje ponad 2 mb.malo gdzie mozna wrzucic cos takiego nietety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafnucy Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 Uruchamiasz zmysły tymi pracami. Piękna wizualna robota połączona z wyrafinowanym klimatem. Bardzo dobre 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontur Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 Dołączam się do ochów. Świetne prace, bardzo inspirujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 Siemka.malo rzeczy wrzucam ostatnio niestety bo mam zakazy :) 25 premiere mial afterfall instanity wiec moge juz wrzucic 2 plakaciki ktore robilem dla chlopakow z nicolasa spora meczarnia byla z tym myslalem ze komp mi eksploduje gdyz docelowo plakaty mialy ok.11 000 pixeli na 14 000 nie musze chyba mowic ze ciezko sie nad tym pracowalo:) pozdrawiam KreZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 strasznie ale to strasznie brudzisz. Zacienione miejsca w twoich pracach nie sa nasycone kolorem,a jedynie przyciemnione szaroscią/czernią. Miejscami tez swiatlo jest bez sensu. Chociazby na ostatnim obrazku - nie wiem jak slonce znajdujace sie ZA sygnalizacją swietlną oswietliło ją od frontu. No i przepalasz swiatlo od reflektorów czy innych lampeczek. No ale idzie wszystko w dobra stone;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 ciężko jest mi sie do czegoś doczepiać jeżeli tyle dobrego się dzieje, powodzenia i gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 siemika dzieki za komenty:) @nicponim - dziex pewnie i masz racje jedyne co mam na swoja obrone to to ze przy takich wielkich rozmiarach ciezko mi sie pracowalo.ciagle sie ucze i obiecuje poprawe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 20 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Siema dawno nic nie wrzucalem wiec maly update pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 20 Czerwiec 2012 Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Wnętrza robią wrażenie! Niby dużo detali, ale wszystko ma swój porządek. Czy rysując je podpierasz się 3D, czy wszystko od początku rozrysowujesz z ręki? Widok na domek również jest udany, ale trochę niepokoi mnie brak hierarchii ważności poszczególnych składowych pracy oraz lekko sypiąca się kompozycja. Mam wrażenie, że dom jest równie ważny co oddalony mur jak i stojąca postać. Nie wiem na co patrzeć, bo elementy wydają się oderwane i niezależne od siebie. Owadopodobne monstrum przesympatyczne :) Mogę prosić o jakiś krótki opis jego trybu życia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 20 Czerwiec 2012 Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Mam wrażenie, że jakbyś trochę odpuścił z takm mocnym i przesadzonym zaznaczaniem krawędzi to niektóre twoje pracki od razu zyskałyby by dużo na plastyce. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 20 Czerwiec 2012 Share Napisano 20 Czerwiec 2012 cos pieknego, nie mam zadnych zastrzezen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 20 Czerwiec 2012 Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Lokacje są bardzo fajne :) Przyłączam się do pytania Karoli - czy podstawką jest tutaj 3D :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 20 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2012 siemka i dzieki wszystkim za komentarze:) to po koleji karola-czesto gesto robie sobie podklad geometryczy w SketchUp-ie - polecam co do owada- to jest maly rewamp rysunku ktory laaata temu robilem dla Burżuazji crpg- teraz Afterfalla http://www.digart.pl/praca/100755/index.html w sumie na tym rysunku masz tam kilka rzeczy wyjasnionych:) ogolnie klimat byl taki ze podczas snu czy tam jedzenia czegos czy picia mozesz polknac sobie malego owada a ten potem sklada w tobie jajka i sie rozrasta .traktujac cie (twojego trupa) potem jako ,,przynete,, i kamuflaz Grzegorz- dziex wydaje mi sie ze wiem o co ci chodzi.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 4 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2012 maly update.takie tam robione dla siebie.wiem ze czuc - i am legend last of us-ami i pewnie czyms tam jeszcze.ale w sumie zawsze chcialem narysowac cos w klimacie zarosnietego postapo pozdro wam! i zoom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabiak Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 fajniejsze niz te ostatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 Czuć, że "dla siebie", bo nawet lepsze niż wcześniejsze rysunki. Mniejsze użycie ostrych krawędzi i więcej zabawy z zamglonym powietrzem wyszło pracy na dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 5 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2012 Czesc.dzieki za komenty.no staram sie trzymac rad,trudno sie odzwyczaic od nawykow wrzucam wipka i czekam na krytyke komenty konstruktywne pomysly itd itp:) najpierw podklad muzyczny :) i wip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi