adek Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Zachęcam do obejrzenia animacji, która jest wynikiem współpracy trzech osób ze szkoły Academy of Art University. Autorami filmu są Lisa Allen, Bernie Warman oraz Shaofu Zhang. Więcej o filmie na stronie (również materiały making of): http://www.dragonboythemovie.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goat91 Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 noo...jak dla mnie takie jakies bez rewelacji :/ ani specjalnie smieszne ani nie powala technicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Ech. Strasznie jedzie po schemacie. Kurcze - do tego wkurza mnie już ten przesadny, słodki styl w grafice komputerowej! No rzygać mi się prawie od tego chce. Tak jakby nie potrafili ludzkiej głowy wymodelować, to w toonce zawsze dobrze wygląda, nie ważne jakie proporcje ... Ale może się czepiam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Richard Hade Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Jak dla mnie rewelacja :D. Nie oceniam techniki, nie oceniam warsztatu. Oceniam to, że na chwilę odpłynąłem i rzeczywiście wczułem się, przejmowałem tym co się dzieje. Czasem warto wyłączyć wewnętrznego krytyka i po prostu cieszyć się historią. Nie tyle sztampową co po prostu uniwersalna. Super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iacu Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 hehe... widze ze na forum nic sie nie zmienilo...... a szkoda........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goat91 Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 ja sie zgadzam z _Arti_ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 ...przyjemnie i po ludzku.... bez krwawych tasaków, cycków i paszy dla idoitów....idzie nowe może normalne...:))...miło pomarzyć...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzołGista Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Niektóre dzisiejsze flaszery są po prostu tak idiotyczne, podtrzymują widza przed ekranem tylko widokiem masakry i wszędobylsko sikającej krwi, a część osób jara się tym. O zgrozo... Żeby historia w tych filmach miała jeszcze jakiś sens, komizm a masakry czemuś służyły a nie były same w sobie zabawne, bo to już sadyzm. Polecam http://www.seedanimation.com/work.php#2 jako przykład śmiesznej masakry, nie śmieszącej samą masakrą lecz jej kontekstem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chom1k Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 A mi się podobało. Sympatyczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Co fakt to fakt ze autorzy narobili sie niemalo, ale jakos do mnie fabula nie przemawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArchiSphera Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 popieram słowa dziadka3d :) Miło bez niepotrzebnych fajerwerków. Na wszystko jest miejsce i czas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skocu Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Bardzo przyjemne kolorki. Historia taka sobie. To prawda, że miło się ogląda takie obrazki w potopie "paszy dla idiotów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian_dis Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Bardzo fajny filmik. Historyjka, reżyseria, grafika, animacja. Wszystko współgra i tworzy super całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Spoko jest, daje rade. Filmik co prawda nie trzyma trendow ewolucyjnych, zgodnie z ktorymi dziesiatki zdobywaja dziesiatki, a trojki trojki;)....ale to dobrze, bo w rzeczywistosci tez sie to przeciez zdarza, tylko trzeba troche powalczyc..jak na filmie hehe Ciekawilby mnie kolejny short z przygodami tej "pary" po 3 latach znajomosci;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Podobne historie jak każde inne.. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Mnie jakoś razi twarz dziewczynki. Mogła by być bardziej subtelna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz J Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 fabuła straszna..., ale wykonanie ok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persh Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 nuda!!! okropnie nudne...poza tym OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 sympatyczne i ładnie opowiedziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi