cinoslaw Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 (edytowane) no to jazda.. elfi elf. troche mroczny. i 2 rozluźniające mózg pracki [ATTACH=CONFIG]83453[/ATTACH] Edytowane 29 Sierpień 2012 przez cinoslaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 rozumiem ze elf mózgu nie rozluźnia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 no elf wyglada jakby poszedl za potrzebą i wlasnie zaczela sie bitwa i leci szarza w jego kierunku. Zakrwawiony sztylet sugeruje ze sie spieszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 5 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2010 mylicie sie wszyscy, bo on czyha w lesie na ludzkie niewiasty i pozbawia je cnoty. stąd ten sztylet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 a zdejmuje łuk i kołczan przed gwałtem chociaż? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 5 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2010 a spytam z ciekawości, jak spotkam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 no i jest teka w końcu!;] Jak zwykle, stać ciebie na wiecej amigo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 wiedzmin fajny ale kolory zielenitotalnie skopales;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 8 Sierpień 2010 Share Napisano 8 Sierpień 2010 Mi sie strasznie podoba ten pan co mowi krowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 10 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2010 a wrzuce i tu, bo narazie cos malo prac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 23 Listopad 2010 Autor Share Napisano 23 Listopad 2010 nicponimskocinosławiczańska animacja pająk koncept 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 fajnie przestrzeń oddana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 g i t e s ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 23 Listopad 2010 Autor Share Napisano 23 Listopad 2010 no to świetnie! dziękuję!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 Ej supperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D fajna przestrzeń i klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 bardzo fajna pracka, kusiłoby mnie żeby ludka ubrać w jakiś żywszy kolor, który stworzyłby tam focal point... pozdro jest nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 24 Listopad 2010 Autor Share Napisano 24 Listopad 2010 telthona: dziękuję serdecznie:) Rotcore: faktycznie mogłem, ale mam syndrom siadania do prac na raz i ciężko wrócić, by poprawić jakąś nawet małą pierdółkę... wiem, kwestia przełamania;) thx pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 Klawy koncept. Jak wyżej przestrzeń czuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 Fajnie fotograficznie do obrazka podszedłeś. Widać zdecydowanego DoF-a chociaż mimo dodania człowieczka dla porównania skali mam małe wrażenie że to wszystko to miniaturki wielkości owadów. Heh, wydaje mi się że jakbym ja wsadził takiego blura do moich prac to by paskudnie wyglądało. No ale muszę spróbować=]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 emmilius ma rację przez, ilość blura zrobił Ci się tilt shift i wszystko zamiast na OGROMNE wygląda na maciupkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) tooo ja ten... przyświruje. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 6 Marzec 2011 przez cinoslaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 i znowu naćpani bohaterowie... jest git, mogles troche niebieskiego wprowadzic na tło, bo teraz za mocno czuć zielonkawy filtr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 7 Marzec 2011 Autor Share Napisano 7 Marzec 2011 pastelowy masaRZysta Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 szalone ma te mięśnie... ale i tak bardzo mnie się podoba. Widzę, że w B-stoku nie tylko dobrze tańczą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 czarny stok miasto sledzikow..jak tam jade to zawsze mnie powala ta ich specyficzna wymowa :D za to dziewczyny pierwsza klasa..:] fajny malun, koles nie ma szyi troszke. ale spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 8 Marzec 2011 Autor Share Napisano 8 Marzec 2011 resh - w b-stoku dzieja sie rzeczy, ktore nawet najstarszym z najstarszych eldersów sie nie śniły;) dzieki leszek_lenia - co robisz w tych stronach czasem będąc? dziewczyny -> dyskoteki? ;] akurat nie sledzikuje, ale czasem "L" mi sie powie z ruska tak na "Ł". ja tu tylko sprzątam. ABS jest groźny mi się zdaje. lubimy zło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 cinoslaw jestem prawie ze co tydzien w bialym jezdze tam do dziewczyny, mam sporo hajsu a ona pomaga mi w wydawaniu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 JUMP MOTHER F@&%!R, JUMP! Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Te ostatnie boskie, gdybyś jeszcze odciął tą skaczącą postać od gór za pomocą atmosfery, takiej jak na dole kanionu, bom żem ci się zlewają, to kompletnie był bym w niebo wzięty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 wczesniejsze wersje kolorystyczne byly ciekawsze, teraz troche przekoloryzowales tym cieplym kolorkiem niewiadomo jakiego pochodzenia;/ wyglada sam w sobie za*ebiscie, tyle ze nie wiadomo skad tam sie pojawil. a tak to samo dobro, tak trzymac!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 ostatni wporzo :) ołówkiii pokarz tak tak nicponim cie wydał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 n-pigeon - dzieki;) wiele rzeczy poza przestrzenia moznaby bylo wysiedziec jeszcze nicponsky - kolorek wskoczyl tak jakos sam z siebie. jeszcze niedawno mi mowiles, ze nie wszystkie kolory i oswietlenia musza byc realne i wytlumaczalne;) moim zdaniem te pomarancze milo graja sobie tam, chociaz moze jak spojrze na to jutro, to przyznam ci racje;) Coyote - z ołówków, to: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nicpon, nie wydawaj mnie, ze mam ołówki;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 ][_, ([]) ][_, - hehe =] Ilustracyjka fajna, co prawda nie leży mi w postaci ofiary ta tabliczka czekolady ale to pierdoła. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Skały pierwsza klasa! Zwłaszcza ta oświetlona, z przodu, pycha! Patrzę i patrzę na nią, wygląda jak impast olejem, no jęczę z zachwytu normalnie. Mogłeś ten miecz wygiąć troszkię, byłoby jeszcze lepiej. Tak, wiem, czepiam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R&R Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 skały super ale to co najbardziej mi się podoba we wszystkich pracach to kolor, gratuluję wyczucia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 20 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2011 dziekowac:) misio pysio Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 20 Kwiecień 2011 Share Napisano 20 Kwiecień 2011 good job! gwiazdki sa trendy wiec obsypie ciebie nimi obficie , a co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 miły kolo-tylko ta łopata taka delikatna w takiej łapie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 bo to pewnie packa na muchy :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 6 Maj 2011 Autor Share Napisano 6 Maj 2011 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 Pozamiatane :) leci na tapetę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 Totalnie rozwalił mnie ten gościu do góry nogami 10 cm nad ziemią, echh aż sobie wyobrażam co będzie za sekundę =], jest moc. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 to ostatnie naprawdę w porządku :) widać rozmach i ładne wykończenie. Eh.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 Fajne to ostatnie. Orbitowanie bez cukru takie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 z przytupem to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 11 Maj 2011 Autor Share Napisano 11 Maj 2011 to ja zainspirowany milymi komentami wrzucam cos i ide spac! howgh! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 Nie mam pewnosci, ale chyba razem z Nicponiem pracujecie nad umiejetnosciami, bo te maluny maja mega podobny charakter. Fajnie tak z kims ramie w ramie, o ile mam racje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 świetne refleksy postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 11 Maj 2011 Autor Share Napisano 11 Maj 2011 ICE - chyba sie nie mylisz:) strasznie fajna faza, szczególnie rozkmina tego co sie robi dziala mocniej, lub mozliwosc podrapania sie tam, gdzie samemu sie nie sięga;) ola-f - thx man. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 refleksy jak u syda :D od mnie 4* :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi