Napisano 5 Sierpień 201014 l no to jazda.. elfi elf. troche mroczny. i 2 rozluźniające mózg pracki [ATTACH=CONFIG]83453[/ATTACH] Edytowane 29 Sierpień 201212 l przez cinoslaw
Napisano 5 Sierpień 201014 l no elf wyglada jakby poszedl za potrzebą i wlasnie zaczela sie bitwa i leci szarza w jego kierunku. Zakrwawiony sztylet sugeruje ze sie spieszył.
Napisano 5 Sierpień 201014 l Autor mylicie sie wszyscy, bo on czyha w lesie na ludzkie niewiasty i pozbawia je cnoty. stąd ten sztylet...
Napisano 23 Listopad 201014 l bardzo fajna pracka, kusiłoby mnie żeby ludka ubrać w jakiś żywszy kolor, który stworzyłby tam focal point... pozdro jest nieźle
Napisano 24 Listopad 201014 l Autor telthona: dziękuję serdecznie:) Rotcore: faktycznie mogłem, ale mam syndrom siadania do prac na raz i ciężko wrócić, by poprawić jakąś nawet małą pierdółkę... wiem, kwestia przełamania;) thx pozdrawiam
Napisano 24 Listopad 201014 l Fajnie fotograficznie do obrazka podszedłeś. Widać zdecydowanego DoF-a chociaż mimo dodania człowieczka dla porównania skali mam małe wrażenie że to wszystko to miniaturki wielkości owadów. Heh, wydaje mi się że jakbym ja wsadził takiego blura do moich prac to by paskudnie wyglądało. No ale muszę spróbować=].
Napisano 24 Listopad 201014 l emmilius ma rację przez, ilość blura zrobił Ci się tilt shift i wszystko zamiast na OGROMNE wygląda na maciupkie :)
Napisano 6 Marzec 201114 l Autor tooo ja ten... przyświruje. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 6 Marzec 201114 l przez cinoslaw
Napisano 6 Marzec 201114 l i znowu naćpani bohaterowie... jest git, mogles troche niebieskiego wprowadzic na tło, bo teraz za mocno czuć zielonkawy filtr...
Napisano 8 Marzec 201114 l szalone ma te mięśnie... ale i tak bardzo mnie się podoba. Widzę, że w B-stoku nie tylko dobrze tańczą :D
Napisano 8 Marzec 201114 l czarny stok miasto sledzikow..jak tam jade to zawsze mnie powala ta ich specyficzna wymowa :D za to dziewczyny pierwsza klasa..:] fajny malun, koles nie ma szyi troszke. ale spoko
Napisano 8 Marzec 201114 l Autor resh - w b-stoku dzieja sie rzeczy, ktore nawet najstarszym z najstarszych eldersów sie nie śniły;) dzieki leszek_lenia - co robisz w tych stronach czasem będąc? dziewczyny -> dyskoteki? ;] akurat nie sledzikuje, ale czasem "L" mi sie powie z ruska tak na "Ł". ja tu tylko sprzątam. ABS jest groźny mi się zdaje. lubimy zło
Napisano 8 Marzec 201114 l cinoslaw jestem prawie ze co tydzien w bialym jezdze tam do dziewczyny, mam sporo hajsu a ona pomaga mi w wydawaniu. ;)
Napisano 6 Kwiecień 201113 l Te ostatnie boskie, gdybyś jeszcze odciął tą skaczącą postać od gór za pomocą atmosfery, takiej jak na dole kanionu, bom żem ci się zlewają, to kompletnie był bym w niebo wzięty :P
Napisano 6 Kwiecień 201113 l wczesniejsze wersje kolorystyczne byly ciekawsze, teraz troche przekoloryzowales tym cieplym kolorkiem niewiadomo jakiego pochodzenia;/ wyglada sam w sobie za*ebiscie, tyle ze nie wiadomo skad tam sie pojawil. a tak to samo dobro, tak trzymac!;]
Napisano 6 Kwiecień 201113 l Autor n-pigeon - dzieki;) wiele rzeczy poza przestrzenia moznaby bylo wysiedziec jeszcze nicponsky - kolorek wskoczyl tak jakos sam z siebie. jeszcze niedawno mi mowiles, ze nie wszystkie kolory i oswietlenia musza byc realne i wytlumaczalne;) moim zdaniem te pomarancze milo graja sobie tam, chociaz moze jak spojrze na to jutro, to przyznam ci racje;) Coyote - z ołówków, to: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nicpon, nie wydawaj mnie, ze mam ołówki;p
Napisano 6 Kwiecień 201113 l ][_, ([]) ][_, - hehe =] Ilustracyjka fajna, co prawda nie leży mi w postaci ofiary ta tabliczka czekolady ale to pierdoła. Pzdr.
Napisano 6 Kwiecień 201113 l Skały pierwsza klasa! Zwłaszcza ta oświetlona, z przodu, pycha! Patrzę i patrzę na nią, wygląda jak impast olejem, no jęczę z zachwytu normalnie. Mogłeś ten miecz wygiąć troszkię, byłoby jeszcze lepiej. Tak, wiem, czepiam się.
Napisano 6 Kwiecień 201113 l skały super ale to co najbardziej mi się podoba we wszystkich pracach to kolor, gratuluję wyczucia!
Napisano 6 Maj 201113 l Totalnie rozwalił mnie ten gościu do góry nogami 10 cm nad ziemią, echh aż sobie wyobrażam co będzie za sekundę =], jest moc. Pzdr.
Napisano 6 Maj 201113 l to ostatnie naprawdę w porządku :) widać rozmach i ładne wykończenie. Eh.. :D
Napisano 11 Maj 201113 l Autor to ja zainspirowany milymi komentami wrzucam cos i ide spac! howgh! :)
Napisano 11 Maj 201113 l Nie mam pewnosci, ale chyba razem z Nicponiem pracujecie nad umiejetnosciami, bo te maluny maja mega podobny charakter. Fajnie tak z kims ramie w ramie, o ile mam racje ^^
Napisano 11 Maj 201113 l Autor ICE - chyba sie nie mylisz:) strasznie fajna faza, szczególnie rozkmina tego co sie robi dziala mocniej, lub mozliwosc podrapania sie tam, gdzie samemu sie nie sięga;) ola-f - thx man.