Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

no to jazda.. elfi elf. troche mroczny. 23843329.jpg23843329.jpg i 2 rozluźniające mózg pracki speed5.jpgspeed6.jpgspeed5.jpgspeed6.jpg[ATTACH=CONFIG]83453[/ATTACH]

Edytowane przez cinoslaw

• Odpowiedzi 136
  • Wyświetleń 43,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no elf wyglada jakby poszedl za potrzebą i wlasnie zaczela sie bitwa i leci szarza w jego kierunku. Zakrwawiony sztylet sugeruje ze sie spieszył.

Napisano
  • Autor

mylicie sie wszyscy, bo on czyha w lesie na ludzkie niewiasty i pozbawia je cnoty. stąd ten sztylet...

Napisano

bardzo fajna pracka, kusiłoby mnie żeby ludka ubrać w jakiś żywszy kolor, który stworzyłby tam focal point... pozdro jest nieźle

Napisano
  • Autor

telthona: dziękuję serdecznie:)

Rotcore: faktycznie mogłem, ale mam syndrom siadania do prac na raz i ciężko wrócić, by poprawić jakąś nawet małą pierdółkę... wiem, kwestia przełamania;) thx

pozdrawiam

Napisano

Fajnie fotograficznie do obrazka podszedłeś. Widać zdecydowanego DoF-a chociaż mimo dodania człowieczka dla porównania skali mam małe wrażenie że to wszystko to miniaturki wielkości owadów. Heh, wydaje mi się że jakbym ja wsadził takiego blura do moich prac to by paskudnie wyglądało. No ale muszę spróbować=].

Napisano

emmilius ma rację przez, ilość blura zrobił Ci się tilt shift i wszystko zamiast na OGROMNE wygląda na maciupkie :)

Napisano

i znowu naćpani bohaterowie...

jest git, mogles troche niebieskiego wprowadzic na tło, bo teraz za mocno czuć zielonkawy filtr...

Napisano

szalone ma te mięśnie... ale i tak bardzo mnie się podoba. Widzę, że w B-stoku nie tylko dobrze tańczą :D

Napisano

czarny stok miasto sledzikow..jak tam jade to zawsze mnie powala ta ich specyficzna wymowa :D za to dziewczyny pierwsza klasa..:]

fajny malun, koles nie ma szyi troszke. ale spoko

Napisano
  • Autor

resh - w b-stoku dzieja sie rzeczy, ktore nawet najstarszym z najstarszych eldersów sie nie śniły;) dzieki

leszek_lenia - co robisz w tych stronach czasem będąc? dziewczyny -> dyskoteki? ;] akurat nie sledzikuje, ale czasem "L" mi sie powie z ruska tak na "Ł". ja tu tylko sprzątam.

ABS jest groźny mi się zdaje. lubimy zło

Napisano

Te ostatnie boskie, gdybyś jeszcze odciął tą skaczącą postać od gór za pomocą atmosfery, takiej jak na dole kanionu, bom żem ci się zlewają, to kompletnie był bym w niebo wzięty :P

Napisano

wczesniejsze wersje kolorystyczne byly ciekawsze, teraz troche przekoloryzowales tym cieplym kolorkiem niewiadomo jakiego pochodzenia;/ wyglada sam w sobie za*ebiscie, tyle ze nie wiadomo skad tam sie pojawil.

a tak to samo dobro, tak trzymac!;]

Napisano
  • Autor

n-pigeon - dzieki;) wiele rzeczy poza przestrzenia moznaby bylo wysiedziec jeszcze

nicponsky - kolorek wskoczyl tak jakos sam z siebie. jeszcze niedawno mi mowiles, ze nie wszystkie kolory i oswietlenia musza byc realne i wytlumaczalne;) moim zdaniem te pomarancze milo graja sobie tam, chociaz moze jak spojrze na to jutro, to przyznam ci racje;)

Coyote - z ołówków, to:

28220.jpg

Uploaded with ImageShack.us

5359sg.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Nicpon, nie wydawaj mnie, ze mam ołówki;p

Napisano

][_, ([]) ][_, - hehe =]

Ilustracyjka fajna, co prawda nie leży mi w postaci ofiary ta tabliczka czekolady ale to pierdoła. Pzdr.

Napisano

Skały pierwsza klasa! Zwłaszcza ta oświetlona, z przodu, pycha! Patrzę i patrzę na nią, wygląda jak impast olejem, no jęczę z zachwytu normalnie. Mogłeś ten miecz wygiąć troszkię, byłoby jeszcze lepiej. Tak, wiem, czepiam się.

Napisano

skały super ale to co najbardziej mi się podoba we wszystkich pracach to kolor, gratuluję wyczucia!

Napisano

Totalnie rozwalił mnie ten gościu do góry nogami 10 cm nad ziemią, echh aż sobie wyobrażam co będzie za sekundę =], jest moc. Pzdr.

Napisano

Nie mam pewnosci, ale chyba razem z Nicponiem pracujecie nad umiejetnosciami, bo te maluny maja mega podobny charakter.

Fajnie tak z kims ramie w ramie, o ile mam racje ^^

Napisano
  • Autor

ICE - chyba sie nie mylisz:) strasznie fajna faza, szczególnie rozkmina tego co sie robi dziala mocniej, lub mozliwosc podrapania sie tam, gdzie samemu sie nie sięga;)

ola-f - thx man.