Napisano 27 Sierpień 201014 l Mój parkinson. W sumie to powinienem zrobic to jeszcze raz. Coś próbowałem robić z warstwami i wszystko zwaliłem. Ostatecznie poprawiałem na jednej warstwie i wyszło jakbym miał drgawki. Tak czy siak - chciałem Wam jedynie przypomnieć pewną postać. Jakby co to zmieniłem host i dodałem filtr - tak dla formalności dodaję. Edytowane 28 Sierpień 201014 l przez Chasdiel
Napisano 27 Sierpień 201014 l Omen tak troche scena jak z blade 2 tyle że w średniowieczu :D Wykonanie jak zwykle świetne
Napisano 27 Sierpień 201014 l nie sadzilem nigdy ze to napisze ale omen twarze to zmasakrowales totalnie;/
Napisano 27 Sierpień 201014 l A jak miała się rozpadać ? :D To nie iskierki, tylko wampirzyca rozpada się na słońcu... Co do twarzy - mi odpowiadają. Raz że to tylko speed, dwa że przez ten grecki nos wampirzyca ma jakiś charakter. Komiksowe facjaty zaczynają mnie już nudzić...
Napisano 27 Sierpień 201014 l Iskierki i latajace odlamki na obrazku to tak jakbym sie podpsal ;] I sorry niponim ale o wiele gorzej wyszly mi palce i rece i kiecka i zbroja i drzewka w tle i flaga i wlosy i miecz i cala masa drobniejszych szczegolow z ktorymi nie wyrobilem sie malujac dwie obejmujace sie postacie w zmiennym oswietleniu w ciagu 90 minut... Nastepnym razem postaram sie lepiej
Napisano 28 Sierpień 201014 l Przez roznice czasu juz sam nie wiem czy zdazylem czy nie. Zerkajac na kadr jednego z moich ulubionych filmow. Edytowane 28 Sierpień 201014 l przez Nezumi
Napisano 28 Sierpień 201014 l No i znalazlem troche czasu na namalowanie calej postaci. Teraz tylko nie wiem, ktory obrazek dac pod glosowanie, ten czy portret z wczesniejszej strony... Edit: Jednak portret prosze wziac do sondy. Edytowane 28 Sierpień 201014 l przez dyb3k
Napisano 28 Sierpień 201014 l to jeszcze ja sie dolacze :) Edytowane 28 Sierpień 201014 l przez DaRoZ
Napisano 28 Sierpień 201014 l To jest chyba Spawn. Nóg nie było na tym rysunku, który podkładałeś ? :D Powiem szczerze, że mam co raz większy ubaw z tego co się dzieje na sieci...
Napisano 28 Sierpień 201014 l To jest chyba Spawn. Nóg nie było na tym rysunku, który podkładałeś ? :D Powiem szczerze, że mam co raz większy ubaw z tego co się dzieje na sieci... Czyli to jakaś kopia jest?
Napisano 28 Sierpień 201014 l Czyli to jakaś kopia jest? Teraz nieomal wszystko jest kopią czegoś :P TSP to nie konkurs o złote kalesony, więc jak ktoś chce wygrywać tak czy inaczej to niech wygrywa :) Co do tego przypadku nie wiem i szczerze mówiąc mam to gdzieś. Biorąc pod uwagę to że jest w zwycięskiej galerii tego konkursu parę prac malowanych po focie - uważam że kolejna nie będzie robić większej różnicy :] To i tak bez znaczenia, liczy się skill, a takie konkursy jak TSP to tylko luźna zabawa :D
Napisano 28 Sierpień 201014 l To jest chyba Spawn. Nóg nie było na tym rysunku, który podkładałeś ? :D Powiem szczerze, że mam co raz większy ubaw z tego co się dzieje na sieci... To Twoje spostrzeżenie, lecz zasmucę cię to chyba nie jest Spawn :) p.s jak się przyjrzysz, to zobaczysz nogi ... pozdrawiam Edytowane 28 Sierpień 201014 l przez pacific
Napisano 28 Sierpień 201014 l skąd to pytanie? nie za bardzo je rozumiem ... Nie ty pierwszy i nie ostatni. Po prostu SBT77 to taki złośliwy koleś, co sam nie umie malować, ale wiecznie bezpodstawnie czepia się innych. W dodatku zamiast malować trolle z toporami nic nie robi, tylko pisze po 120 postów dziennie, ale żaden z nich nie ma sensu. Najbezpieczniej tego typa wrzucić na listę ignorowanych i bawić się dalej w najlepsze :D Nie przejmuj się, fajnego batmana namalowałeś...
Napisano 28 Sierpień 201014 l rotcore, badman, thalion- dzieki za komentarze. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak wybrac portret;) W tym tygodniu jest naprwade wiele swietnych prac wiec szykuje sie ciekawe glosowanie.
Napisano 28 Sierpień 201014 l Nie ty pierwszy i nie ostatni. Po prostu SBT77 to taki złośliwy koleś, co sam nie umie malować, ale wiecznie bezpodstawnie czepia się innych. W dodatku zamiast malować trolle z toporami nic nie robi, tylko pisze po 120 postów dziennie, ale żaden z nich nie ma sensu. Najbezpieczniej tego typa wrzucić na listę ignorowanych i bawić się dalej w najlepsze :D Nie przejmuj się, fajnego batmana namalowałeś... heheh, dzięki :)
Napisano 28 Sierpień 201014 l Po prostu SBT77 to taki złośliwy koleś, co sam nie umie malować, ale wiecznie bezpodstawnie czepia się innych. W dodatku zamiast malować trolle z toporami nic nie robi, tylko pisze po 120 postów dziennie, ale żaden z nich nie ma sensu. True, true :PP
Napisano 28 Sierpień 201014 l kurde, pewnie już za późno, ale trochę go zmieniłem, chyba mniej już batman, poza konkursem :)
Napisano 29 Sierpień 201014 l Autor Num może mi ktoś jeszcze powie jak ją założyć albo niech ktoś mi w tym pomoże
Napisano 29 Sierpień 201014 l Zdaje się że trzeba będzie znowu dzielić wątki z sondami... Następnym razem proponuję dać temat w stylu "badanie dziedziny funkcji logarytmicznej" żeby zmieścić się z ilością prac w jednej sondzie :D