Chasdiel Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 (edytowane) Mój parkinson. W sumie to powinienem zrobic to jeszcze raz. Coś próbowałem robić z warstwami i wszystko zwaliłem. Ostatecznie poprawiałem na jednej warstwie i wyszło jakbym miał drgawki. Tak czy siak - chciałem Wam jedynie przypomnieć pewną postać. Jakby co to zmieniłem host i dodałem filtr - tak dla formalności dodaję. Edytowane 28 Sierpień 2010 przez Chasdiel
OmeN2501 Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 Po powrocie z urlopu az sie pale do malowania ;] Pure morning
-hpx- Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 Omen tak troche scena jak z blade 2 tyle że w średniowieczu :D Wykonanie jak zwykle świetne
nicponim Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 nie sadzilem nigdy ze to napisze ale omen twarze to zmasakrowales totalnie;/
Status Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 Ten to nawet w speedach wsadzi te swoje iskierki :D
SBT77 Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 A jak miała się rozpadać ? :D To nie iskierki, tylko wampirzyca rozpada się na słońcu... Co do twarzy - mi odpowiadają. Raz że to tylko speed, dwa że przez ten grecki nos wampirzyca ma jakiś charakter. Komiksowe facjaty zaczynają mnie już nudzić...
OmeN2501 Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 Iskierki i latajace odlamki na obrazku to tak jakbym sie podpsal ;] I sorry niponim ale o wiele gorzej wyszly mi palce i rece i kiecka i zbroja i drzewka w tle i flaga i wlosy i miecz i cala masa drobniejszych szczegolow z ktorymi nie wyrobilem sie malujac dwie obejmujace sie postacie w zmiennym oswietleniu w ciagu 90 minut... Nastepnym razem postaram sie lepiej
Nezumi Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 (edytowane) Przez roznice czasu juz sam nie wiem czy zdazylem czy nie. Zerkajac na kadr jednego z moich ulubionych filmow. Edytowane 28 Sierpień 2010 przez Nezumi
dyb3k Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 (edytowane) No i znalazlem troche czasu na namalowanie calej postaci. Teraz tylko nie wiem, ktory obrazek dac pod glosowanie, ten czy portret z wczesniejszej strony... Edit: Jednak portret prosze wziac do sondy. Edytowane 28 Sierpień 2010 przez dyb3k
DaRoZ Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 (edytowane) to jeszcze ja sie dolacze :) Edytowane 28 Sierpień 2010 przez DaRoZ
Toxotes Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 (edytowane) i ja :) Edytowane 28 Sierpień 2010 przez Toxotes
badman Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 zdecydowanie portret Moim zdaniem też portret lepiej wygląda...
pacific Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 (edytowane) Edytowane 28 Sierpień 2010 przez pacific
Bedyk Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 pacyfic jak na razie jestes moim fawortem, tylko zrob os z tym linkiem
badman Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 Mi to co zrobił Pacyfic bardziej przypomina batmana niż wampira...
SBT77 Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 To jest chyba Spawn. Nóg nie było na tym rysunku, który podkładałeś ? :D Powiem szczerze, że mam co raz większy ubaw z tego co się dzieje na sieci...
badman Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 To jest chyba Spawn. Nóg nie było na tym rysunku, który podkładałeś ? :D Powiem szczerze, że mam co raz większy ubaw z tego co się dzieje na sieci... Czyli to jakaś kopia jest?
SBT77 Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 Czyli to jakaś kopia jest? Teraz nieomal wszystko jest kopią czegoś :P TSP to nie konkurs o złote kalesony, więc jak ktoś chce wygrywać tak czy inaczej to niech wygrywa :) Co do tego przypadku nie wiem i szczerze mówiąc mam to gdzieś. Biorąc pod uwagę to że jest w zwycięskiej galerii tego konkursu parę prac malowanych po focie - uważam że kolejna nie będzie robić większej różnicy :] To i tak bez znaczenia, liczy się skill, a takie konkursy jak TSP to tylko luźna zabawa :D
pacific Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 (edytowane) To jest chyba Spawn. Nóg nie było na tym rysunku, który podkładałeś ? :D Powiem szczerze, że mam co raz większy ubaw z tego co się dzieje na sieci... To Twoje spostrzeżenie, lecz zasmucę cię to chyba nie jest Spawn :) p.s jak się przyjrzysz, to zobaczysz nogi ... pozdrawiam Edytowane 28 Sierpień 2010 przez pacific
SBT77 Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 skąd to pytanie? nie za bardzo je rozumiem ... Nie ty pierwszy i nie ostatni. Po prostu SBT77 to taki złośliwy koleś, co sam nie umie malować, ale wiecznie bezpodstawnie czepia się innych. W dodatku zamiast malować trolle z toporami nic nie robi, tylko pisze po 120 postów dziennie, ale żaden z nich nie ma sensu. Najbezpieczniej tego typa wrzucić na listę ignorowanych i bawić się dalej w najlepsze :D Nie przejmuj się, fajnego batmana namalowałeś...
dyb3k Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 rotcore, badman, thalion- dzieki za komentarze. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak wybrac portret;) W tym tygodniu jest naprwade wiele swietnych prac wiec szykuje sie ciekawe glosowanie.
pacific Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 Nie ty pierwszy i nie ostatni. Po prostu SBT77 to taki złośliwy koleś, co sam nie umie malować, ale wiecznie bezpodstawnie czepia się innych. W dodatku zamiast malować trolle z toporami nic nie robi, tylko pisze po 120 postów dziennie, ale żaden z nich nie ma sensu. Najbezpieczniej tego typa wrzucić na listę ignorowanych i bawić się dalej w najlepsze :D Nie przejmuj się, fajnego batmana namalowałeś... heheh, dzięki :)
ICE Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 Po prostu SBT77 to taki złośliwy koleś, co sam nie umie malować, ale wiecznie bezpodstawnie czepia się innych. W dodatku zamiast malować trolle z toporami nic nie robi, tylko pisze po 120 postów dziennie, ale żaden z nich nie ma sensu. True, true :PP
pacific Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 kurde, pewnie już za późno, ale trochę go zmieniłem, chyba mniej już batman, poza konkursem :)
badman Napisano 29 Sierpień 2010 Napisano 29 Sierpień 2010 Ciągle batman - tylko ten mniej na siłkę chodził...
Uriel Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Napisano 29 Sierpień 2010 Num może mi ktoś jeszcze powie jak ją założyć albo niech ktoś mi w tym pomoże
WojtekFus Napisano 29 Sierpień 2010 Napisano 29 Sierpień 2010 W wątku z sondą niestety nie widać prac.
SBT77 Napisano 29 Sierpień 2010 Napisano 29 Sierpień 2010 Zdaje się że trzeba będzie znowu dzielić wątki z sondami... Następnym razem proponuję dać temat w stylu "badanie dziedziny funkcji logarytmicznej" żeby zmieścić się z ilością prac w jednej sondzie :D
Rekomendowane odpowiedzi