Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mój parkinson. W sumie to powinienem zrobic to jeszcze raz. Coś próbowałem robić z warstwami i wszystko zwaliłem. Ostatecznie poprawiałem na jednej warstwie i wyszło jakbym miał drgawki. Tak czy siak - chciałem Wam jedynie przypomnieć pewną postać.

kaczula1upg.jpg

Jakby co to zmieniłem host i dodałem filtr - tak dla formalności dodaję.

Edytowane przez Chasdiel

• Odpowiedzi 85
  • Wyświetleń 15k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Omen tak troche scena jak z blade 2 tyle że w średniowieczu :D Wykonanie jak zwykle świetne

Napisano

A jak miała się rozpadać ? :D To nie iskierki, tylko wampirzyca rozpada się na słońcu... Co do twarzy - mi odpowiadają. Raz że to tylko speed, dwa że przez ten grecki nos wampirzyca ma jakiś charakter. Komiksowe facjaty zaczynają mnie już nudzić...

Napisano

Iskierki i latajace odlamki na obrazku to tak jakbym sie podpsal ;]

I sorry niponim ale o wiele gorzej wyszly mi palce i rece i kiecka i zbroja i drzewka w tle i flaga i wlosy i miecz i cala masa drobniejszych szczegolow z ktorymi nie wyrobilem sie malujac dwie obejmujace sie postacie w zmiennym oswietleniu w ciagu 90 minut...

Nastepnym razem postaram sie lepiej

Napisano

Przez roznice czasu juz sam nie wiem czy zdazylem czy nie. Zerkajac na kadr jednego z moich ulubionych filmow.

nezvamp900.jpg

Edytowane przez Nezumi

Napisano

No i znalazlem troche czasu na namalowanie calej postaci. Teraz tylko nie wiem, ktory obrazek dac pod glosowanie, ten czy portret z wczesniejszej strony...

Edit: Jednak portret prosze wziac do sondy.

vampire_on_sofa_800_darker2.jpg

Edytowane przez dyb3k

Napisano

to jeszcze ja sie dolacze :)

vampiree.jpg

Edytowane przez DaRoZ

Napisano
zdecydowanie portret

Moim zdaniem też portret lepiej wygląda...

Napisano

pacyfic jak na razie jestes moim fawortem, tylko zrob os z tym linkiem

Napisano

Mi to co zrobił Pacyfic bardziej przypomina batmana niż wampira...

Napisano

To jest chyba Spawn. Nóg nie było na tym rysunku, który podkładałeś ? :D Powiem szczerze, że mam co raz większy ubaw z tego co się dzieje na sieci...

Napisano
To jest chyba Spawn. Nóg nie było na tym rysunku, który podkładałeś ? :D Powiem szczerze, że mam co raz większy ubaw z tego co się dzieje na sieci...

Czyli to jakaś kopia jest?

Napisano
Czyli to jakaś kopia jest?

Teraz nieomal wszystko jest kopią czegoś :P TSP to nie konkurs o złote kalesony, więc jak ktoś chce wygrywać tak czy inaczej to niech wygrywa :) Co do tego przypadku nie wiem i szczerze mówiąc mam to gdzieś. Biorąc pod uwagę to że jest w zwycięskiej galerii tego konkursu parę prac malowanych po focie - uważam że kolejna nie będzie robić większej różnicy :] To i tak bez znaczenia, liczy się skill, a takie konkursy jak TSP to tylko luźna zabawa :D

Napisano

To Twoje spostrzeżenie, lecz zasmucę cię to chyba nie jest Spawn :)

p.s jak się przyjrzysz, to zobaczysz nogi ...

pozdrawiam

Edytowane przez pacific

Napisano
skąd to pytanie? nie za bardzo je rozumiem ...

Nie ty pierwszy i nie ostatni. Po prostu SBT77 to taki złośliwy koleś, co sam nie umie malować, ale wiecznie bezpodstawnie czepia się innych. W dodatku zamiast malować trolle z toporami nic nie robi, tylko pisze po 120 postów dziennie, ale żaden z nich nie ma sensu. Najbezpieczniej tego typa wrzucić na listę ignorowanych i bawić się dalej w najlepsze :D

Nie przejmuj się, fajnego batmana namalowałeś...

Napisano

rotcore, badman, thalion- dzieki za komentarze. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak wybrac portret;)

W tym tygodniu jest naprwade wiele swietnych prac wiec szykuje sie ciekawe glosowanie.

Napisano
Nie ty pierwszy i nie ostatni. Po prostu SBT77 to taki złośliwy koleś, co sam nie umie malować, ale wiecznie bezpodstawnie czepia się innych. W dodatku zamiast malować trolle z toporami nic nie robi, tylko pisze po 120 postów dziennie, ale żaden z nich nie ma sensu. Najbezpieczniej tego typa wrzucić na listę ignorowanych i bawić się dalej w najlepsze :D

Nie przejmuj się, fajnego batmana namalowałeś...

heheh, dzięki :)

Napisano
Po prostu SBT77 to taki złośliwy koleś, co sam nie umie malować, ale wiecznie bezpodstawnie czepia się innych. W dodatku zamiast malować trolle z toporami nic nie robi, tylko pisze po 120 postów dziennie, ale żaden z nich nie ma sensu.

True, true :PP

Napisano

kurde, pewnie już za późno, ale trochę go zmieniłem, chyba mniej już batman, poza konkursem :)wampir.jpg

Napisano
  • Autor

Num może mi ktoś jeszcze powie jak ją założyć albo niech ktoś mi w tym pomoże

Napisano

Zdaje się że trzeba będzie znowu dzielić wątki z sondami...

Następnym razem proponuję dać temat w stylu "badanie dziedziny funkcji logarytmicznej" żeby zmieścić się z ilością prac w jednej sondzie :D