Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

W zwi膮zku z zwi臋kszaj膮c膮 si臋 ilo艣ci膮 produkt贸w nie przeznaczonych na艅 wystawianych w w膮tku speed painting apeluje o wrzucanie wszelkich pr贸b, eksperyment贸w p臋dzli, zabawnych rysunk贸w czy pierwszych test贸w programy graficznego tutaj.

Nie traktujcie jednoczesnie tego w膮tku jako miejsca dla artyst贸w klasy B. Po prostu tutaj nikt wam nie b臋dzie zarzuca艂, i偶 postujecie s艂abe/niestarannie wykonane prace. Ka偶dy, kto ma nietypowy pomys艂 na brusha czy technik臋 niech pierwsze pr贸bki da tutaj.

W zwi膮zku z pytaniami dodaje do kategorii tego w膮tku wszelkie szybkie szkice/prace wykonane w programie artrage. Tak偶e czujcie si臋 wolni wrzuca膰 wszystko w tym programie wykonane tutaj :)

Je艣li tych[artrage wykonanych] prac b臋dzie zbyt du偶o, niech kto艣 utworzy osobny w膮tek dla tego programu. Wtedy tam wrzucajcie wszelkie tego typu grafiki.

Wektorki s膮 jak najbardziej ciep艂o przyjmowane. Nie ograniczajcie si臋 jak膮kolwiek technik膮, gdy偶 wa偶ny jest efekt.

Dzi臋kuje za uwag臋 :)

• Odpowiedzi 578
  • Wy艣wietle艅 60,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Odnosnie watku, to wg mnie niezly pomysl, z drugiej strony mi wahania poziomu na speed paintings nie przeszkadzaja. Zobaczymy czy sie przyjmie i czy ktos bedzie wrzucal prace :D

a niesmaczne zarty mozna wrzucac? :) Ja do sportowcow nic nie mam, wrecz poswiecilem im kilkadziesiat godzin przez ostatnie dwa tygodnie. Test nowego ArtRage (ver 1.1 - http://www.ambientdesign.com/artrage.html), ma juz color pickera, ale jakos dziwnie dziala.

152-flame.jpg

Napisano
  • Autor

tutaj praktycznie wszystko, co malowane mo偶na wrzuca膰. fajne sans serif... zaraz wrzuce tutaj co艣 mojego

Napisano
  • Autor

a oto i zapowiadany eksperyment :) szkic na kartce, test nowej techniki i nowego podej艣cia do symulacji DOF w kwestii rysunk贸w. room.jpg

Napisano

Kompozytor a czapk臋 ma jakby malarzem by艂,zdawa膰 si臋 mo偶e.

Napisano

mCh wole twoje speedy to jakies takie jak by dziecko mego kumpla mazgalo ,a moze poprostu nie kumam(tam jest stol obraz i drzwi?)

a i edit post istnieje

Napisano
  • Autor

smart: milusi pomys艂 :) o wykonaniu tutaj raczej nie dyskutujmy, chyba, 偶e ono mia艂oby by膰 celem stworzenia obrazka ;)

rowr: przyjmuje konstruktywn膮 krytyk臋 z godno艣ci膮. zdolne te dzieci s膮, imho.

dodam tylko, i偶 powsta艂e w aFRYCE, gdzie to by艂em (z powodu upa艂贸w i innych [cze艣膰 tato!]) mocno, 偶e si臋 wyra偶臋 ***... Rysowanie traktuje r贸wnie偶 jako terapi臋 i st膮d te偶 tyle uczu膰 w tym rysunku. Przypatrz si臋 dobrze, a je znajdziesz....

Napisano

rowr - tu wlasnie maja ladowac prace pozostawione w pol drogi, jajcarskie, eksperymenty itp. Speedy wbrew pozorom powinny byc niejako 'ukonczonymi' pracami. Tzn nie finalnymi, ale dopracowanymi na pewnym etapie. Tutaj mozna sobie pozwolic na wiecej swobody.

Napisano
  • Autor

leander widz臋, 偶e zrozumia艂e艣 ca艂kowicie cel jak i przes艂anie :) i nie ma tutaj 偶adnej zasady typu - jeden obrazek, jeden post... Cho膰 b臋dzie to jak najbardziej mile widziane. I nie wdawajmy si臋 tu w ja艂owa dywagacje, po prostu r贸bmy :) co do topica wszystko jasne, wi臋c panowie - do broni!

zapomnia艂em o paniach... c贸偶 za niedopatrzenie!

Napisano

mCh co to za siano ? Jesli dobrze widze to jest postac lezaca na lozku sciskajaca poduszke ,zmiezjaca do zasniecia w pozycji embrionalnej ala Salvador Dali (mam na mysli to jak czasem spal)

Napisano
  • Autor

bardzo stare, niestety z foto referencji... jeden z moich pierwszych powa偶nych obrazk贸w w og贸le na komputerze.

Napisano

mCh - a to jest calkiem niezle ... powinno byc w speedach ... niby niedokonczone, a jednak sprawia wrazenie zamierzonej niedorobki ... ciekawa technika i dobre kolory

Napisano

"Odnosnie watku, to wg mnie niezly pomysl, z drugiej strony mi wahania poziomu na speed paintings nie przeszkadzaja. Zobaczymy czy sie przyjmie i czy ktos bedzie wrzucal prace :D" dok艂膮dnie, nie powinno byc dnej hierarchi, bo to tylko starannosc i czas, liczy sie przekaz i forma.bardzo dobry temat. popieram jegi dzialalnosc.

Napisano
  • Autor

szkic... jak doko艅cze pojawi si臋 w finished works, ew. w speed painting :)

Napisano

no dobra a wektorki mozna tu pyknac czy osobny dzial musze zalozyc :)

taki wektorek 12 min nie chcialo mi sie nad nim dluzej siedziec bo nie mam teraz czasu

kill.JPG

bledy widze ale co mi tam

a co do speed painting radze zmienic nazwe albo jakis regulamin napisac

he dopiero zauwarzylem ten blur to chyba z photoshopa nad lewym okiem musial sie zrobic jak rozdzialke zmniejszalem

Napisano
  • Autor

rowr: wrzucaj cokolwiek, co mo偶na nazywa膰 rysunkiem b膮d藕 grafik膮, niedoko艅czon膮, wadliw膮, eksperymentaln膮, lub zabawn膮 i tylko zabawn膮.

tiger1313: spokojnie... zaraz tu si臋 wrzuci kilka moich mini-komiks贸w :) hehe...

Napisano
  • Autor

big foot: no ba, od jeszcze gorszych :) akurat trudny temacik sobie wybra艂e艣 stary jak na pocz膮tek. rysuj na pocz膮tku jakie艣 sze艣ciany, etc.

o widz臋, 偶e jeste艣 o rok starszy ode mnie :) witamy na thread'ie i 偶yczymy mi艂ej zabawy :)

do reszty: tutaj ma by膰 taka familijna atmosfera, w kt贸rej niestety ja nie mia艂em okazji si臋 jako grafik wychowa膰... zawsze mnie ostro krytykowano i to mnie bola艂o, sami zreszt膮 doskonale o tym wiecie z w艂asnego do艣wiadczenia.

Napisano

Taka chora nocna wizja :P

P.S. Ju偶 nie mog臋, id臋 spa膰... zadowoleni, prawda? :)

Napisano
  • Autor

o m贸j.. bigfoot, ale to ostatnie to juz by艂a przesada lekka :)

Napisano
  • Autor

taka ma艂a notka dla wszystkich maj膮cych problemy z *beznadziejnymi* us艂ugami republiki i te pe... jesli jeste艣 utalentowany, lub masz na dysku te archiwalne prace biblegoowskiego

(hehe) to ch臋tnie wrzuc臋 na sw贸j serwer te prodki. praktycznie bez ogranicze艅, nawet nie liczy艂em gigabajt贸w wolnych na serwie :)

zagada膰 na gg i dowiedzie膰 si臋 maila - marsz! :)

Napisano

ja kultowy 6 poly hehe najlepsiejsza pracka tutaj :D i lezka w oku sie kreci :)

Napisano

'taka ma艂a notka dla wszystkich maj膮cych problemy z *beznadziejnymi* us艂ugami republiki i te pe... jesli jeste艣 utalentowany, lub masz na dysku te archiwalne prace biblegoowskiego'

troche ich mam a co? chesz kupic?

Napisano

ja chcialem bigi, juz mi je wszystkie obiecales, a teraz na forum chcesz je sprzedawac? ty prosiaku jak mozesz...teraz to ja juz nie wiem czy moge z toba lozko dzielic, prostaku ...

leander masz minus jak z poznania do warszawy ...bleee

Napisano

> leander masz minus jak z poznania do warszawy ...bleee

to rzut beretem przeciez :)

Napisano
  • Autor

leander: uwa偶aj, niekt贸rzy maj膮 twarde berety. 偶eby ci si臋 odechcia艂o rzucania nimi, o!

Napisano
  • Autor

panowie. jaka艣 wielka tragedia si臋 sta艂膮 pe艂no post贸w, ma艂o obrazk贸w. asfalton, kolega alek (to r贸wnie偶 dla ciebie powsta艂 ten w膮tek, cmok), reszta - DO BOJU. Ja dzisiaj co艣 wrzuc臋 z serii "mCh'a z brushami zabawy i figle".

Napisano
  • Autor

cicho jak makiem zasia艂, wrzuc臋 wi臋c oto taki eksperyment. test kilku nowych technik jak zwykle :) ja mam skrzywienie na punkcie nowych brushy, haha ;)gorerotted.jpg

Napisano
  • Autor

mch-sfera-small.jpg

takie tam, t艂o do mojej strony, kt贸ra nadchodziii...

Napisano
  • Autor

wiem, wiem, mo偶e by膰 troch臋 nieczytelne... jednak偶e w wersji na stron臋 dam na 艣rodku bia艂y kwadrat (spokojnie, zrobi臋 to na tyle umiej臋tnie [mam nadziej臋], 偶e nie popsuje efektu) co da mi wi臋kszy kontrast przy czarnym tek艣cie. to przedostatnie to taki spontaniczny freestyle bez pomys艂u, czysty eksperyment z brushami. je艣li to ci si臋 podoba, to spodoba ci si臋 m贸j wi臋kszy projekt z wykorzystaniem tej偶e techniki, kt贸ry b臋dzie si臋 szykowa艂 na bitw臋... o ile wygra ostatni cz艂owiek na ziemi.

Napisano

przedostatni fajny, ale jako tapeta tego zespolu by sie nie nadawal ... plakaty i okladki plyt tez maja wykrecone ... ostatni ma fajny napis ... tez dam tescik brushy

Napisano
  • Autor

no i ciekawie ci wysz艂o, tylko te drzewka jako艣 nie pasuj膮.

jeny, jacy艣 ludzie czuj膮cy klimat tu s膮 :) jej. nie wiedzia艂em, 偶e kto艣 opr贸cz mnie zrozumie o co chodzi z gorerotted ;)

a moja praca jest do ogl膮dania dopiero noc膮...

Napisano

to ja sobie tez cos wrzuce (czuje sie upowazniony wyrazem "poczatkujacy" w temacie;) ) takie bazgroly dlugopisem na nudnych wykladach...

Napisano

Heh... ucz臋 si臋, wi臋c nie wulga膰.. progress jeszcze, ale nei bardzo chce mi si臋 ko艅czy膰.. jad臋 na zdj臋ciu Carmen... Qrd臋, mam wizj臋, ale nie wiem czy umiejetno艣ci mi starczy :) No i czy mog臋 tak sobie na zdj臋ciu pa膰ka膰, a p贸藕niej pisa膰, 偶e w ko艅cu wizja by艂a moja :)

PS> Wszystko malowane jak co艣... PS 7 + Pentagram XXL + mi臋kkie brushe i rozmywacz :)

Napisano

DrUg - prze艣miewco perfidny.. daj wi臋ksz膮 rozdzia艂k臋 to sobie nad 艂贸偶kiem powiesz臋 :)

Napisano

ale laska! Widze, ze rysowales po tej samej fotce co M@Ti ;) music049.gif

M@Ti: niezle Ci to wyszlo, a sprobuj teraz z fotka obok, lapanie proporcji i budowanie bryl swiatlem samemu jest znacznie przyjemniejsze nie mowiac o tym, ze latwiej wlasnie nadac obrazkowi wlasna wizje

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci