Vega Napisano 13 Wrzesień 2010 Share Napisano 13 Wrzesień 2010 Tomala: Kirian: RaVirr: Bany1991: Lukanus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 13 Wrzesień 2010 Share Napisano 13 Wrzesień 2010 Żeby Kirianowi nie było za łatwo to ja na Lukanusa głosuję, bo też bardzo ładny sculpcik wyszedł. Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 13 Wrzesień 2010 Share Napisano 13 Wrzesień 2010 tez na @Lukanusa .... @Kirian bardzo fajnie tyle ze to mial byc vampir a twoj sculpt to raczej nietoperz z ostrymi klami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 13 Wrzesień 2010 Share Napisano 13 Wrzesień 2010 Kirian, zdecydowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 13 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2010 Vampir nie vampir co za różnica :) Vampir to potomek nietoperza :D Przynajmniej mi zawsze się z tym kojarzył. Tak było w Spider-Man, itd. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 13 Wrzesień 2010 Share Napisano 13 Wrzesień 2010 głos na Kiriana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 13 Wrzesień 2010 Share Napisano 13 Wrzesień 2010 Lucanus - podeszla mi ta pracka bardziej niz Kiriana ale obydwie sa swietne. Pogratulowac skilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 13 Wrzesień 2010 Share Napisano 13 Wrzesień 2010 kirian. Ale z drugiej strony nalezy przypomniec( i byc moze przemyslec) punkt o renderowaniu z regulaminu. Bo BpR to juz 'jakis render'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Wrzesień 2010 Share Napisano 14 Wrzesień 2010 kirian ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 14 Wrzesień 2010 Share Napisano 14 Wrzesień 2010 Konkret: Kirian ... wsumie RaVirr i Lukanus tez bardzo fajne pracki zrobili, no ale zwyciezca moze byc tylko jeden :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Kirian- swietny sculpt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 RaVirr :) pzd. Jedi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Dzięki wszystkim za głosy ;) Gratulacje dla Kiriana! Myślę, że czas rozpocząć nowy temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 16 Wrzesień 2010 Share Napisano 16 Wrzesień 2010 gratki Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2010 Gratuluję! :) Myśl nad tematem, a ja jutro dodam Ciebie do galerii :P (jak zasłużyć, wybierając ładny temat) ;) Joke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 16 Wrzesień 2010 Share Napisano 16 Wrzesień 2010 Gratki Kirian,świetny modelik:) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 16 Wrzesień 2010 Share Napisano 16 Wrzesień 2010 Dziekuje Wyszystkim za glosy!! nie jestem jakos zadowolony z tej wygranej:/ moze przez ta zkiszona prezentacje modelu? hard to say... na poczatku bylem pewien ze lukanus wygra, naprawde podoba mi sie Twoj modelik, pare rzeczy bym pozmienial ale itak jest super! mam nadzieje ze w kolejnym speedzie wystartujesz:) Tomala super buzka, choc moze za grzeczna jak na szybka bitwe, chcial bym zebys kiedys zaszalal bracie:)) jakis pojechany, nie typowy modelik/dizajn ... dziekuje jeszcze raz i czekam na propozycje do kolejnego, moze wrocimy do roznych "emocji"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 16 Wrzesień 2010 Share Napisano 16 Wrzesień 2010 Kirian gratuluję! Prezentację się nie przejmuj, zasłużone zwycięstwo. Lukanus gratki za drugie miejsce, też mam nadzieję że wystartujesz następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 16 Wrzesień 2010 Share Napisano 16 Wrzesień 2010 o! emocje byłby jak najbardziej okej. z drugiej strony skoro "czekasz na propozycje", to może coś z mechaniką (w ogóle; steampunk, cyberpunk, sci-fi, cokolwiek)? nowych ficzersów do tego typu zabaw, w nowej zetce jest bez liku, a w dotychczasowych tematach króluje niemal sama organika. Jeszcze raz gratulacje i cokolwiek zarządzisz, będziemy dłubać ;) pozdrawiam. Piękne dzięki Tomala. Jak mnie temat (tudzież ambicja) nie przerośnie, to wystartuję :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 17 Wrzesień 2010 Share Napisano 17 Wrzesień 2010 (edytowane) hmm wiec moze "Cyborg", half organic half machine?:) hmmmmmm... cyborg z takiej pani mogl by byc ciekawy;) Edytowane 17 Wrzesień 2010 przez Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 17 Wrzesień 2010 Share Napisano 17 Wrzesień 2010 a moze jakies ziwerzaki? aligatory, hipcie...itd itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 17 Wrzesień 2010 Share Napisano 17 Wrzesień 2010 albo wymyślne zabawki z sexshopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 17 Wrzesień 2010 Share Napisano 17 Wrzesień 2010 temat tych zabawek mnie kreci:];] ...tylko boje sie ze cenzura by nas zjadla, ciekawe co na to moderatorzy:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 17 Wrzesień 2010 Share Napisano 17 Wrzesień 2010 To może zwierzęce cyborgi zbudowane z zabawek erotycznych? To byłby pocisk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 18 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2010 Kirian czas podjąć decyzję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 19 Wrzesień 2010 Share Napisano 19 Wrzesień 2010 Dawaj Kirian dawaj temat, bo coś się odwleka strasznie następna edycja, fajnie by było jakby w końcu wystartowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 19 Wrzesień 2010 Share Napisano 19 Wrzesień 2010 przepraszam! jedziemy "cyborg", pocwiczymy hard surface w ZB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 20 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Ok tylko że to ogranicza programy. Bo są osoby które używają coat, mud, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 20 Wrzesień 2010 Share Napisano 20 Wrzesień 2010 twarde powierzchnie w 3dcoat to akurat najmniejszy problem :) użytkownicy błotka i innych też sobie pewnie poradzą, chociaż faktycznie szanse są nierówne. Co do zabawy, to już zaczęliśmy czy czekamy na ładną planszę obwieszczającą konkurs (wzorem poprzednich edycji)? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 20 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Można powiedzieć, że zaczęliśmy bo plansza pojawi się jutro. Nie mam na razie pomysłu i czasu na jej robienie :) Dlatego jest nieoficjalnie rozpoczęta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi