Simple_man Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 (edytowane) Samolocik zrobiony do innego projektu zaczął żyć własnym życiem. Wzorowany luźno na DC-3. Edytowane 15 Wrzesień 2010 przez Simple_man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 wow :) jak dla mnie super - jest to cos :) pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Prawda jest to coś. Ale ja bym się pokusił o jeszcze większy kąt kamery. To podkreśliłoby rozmiary samolotu. **** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Fajnie, fajnie. Oprócz śmigieł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Racja smigla slabe. Reszta bardzo fajna. Fajowy ten brud na renderze. Pokaz bez postpro. 4+ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Śmigła są be, bo nie chciało mi się czekać na wynik rendera z motion blurem. Zatem śmigiełka są wynikiem PSowej zabawy z kopiami tego samego obiektu :/ Ale fajnie, że się podoba. Siedzę teraz na uziemionym renderkiem, zobaczymy co się urodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 pobaw się jeszcze radial blurem w psie na warstwach na tych śmigłach. będzie dużo lepiej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 18 Wrzesień 2010 Share Napisano 18 Wrzesień 2010 Bardzo fajna praca, choć śmigła bardzo psują efekt. Niemniej jednak, uważam, że całość robi bardzo dobre wrażenie. Żeby nie śmigła byłoby 5*****, na razie 4**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2010 Jeszcze jeden renderek tym razem na ziemi. Dzięki za komenty, to dość dziwna sprawa, bo na ogół moje prace są zlewane. I teraz przez was nie wiem jak się mam zachować. Więc po prostu dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 19 Wrzesień 2010 Share Napisano 19 Wrzesień 2010 (edytowane) fajny model i drugi strzał mi sie podoba bardziej. Szkoda ze nie pomalowałeś go w realia czasów po lądowaniu w normandii ;). A teraz troszke krytyki od zboka militariów, shaderek imo za mało metaliczny, i poskapiłeś nitów i podziałów poszycia( zwłaszcza widoac to na spodzie płatów). Nie mniej miłe w odbiorze jak dla mnie. przyłączam do zdania pitola 4 * ;) Edytowane 19 Wrzesień 2010 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 19 Wrzesień 2010 Share Napisano 19 Wrzesień 2010 Ano - to co kliment + moje dwa grosze :). W takich warunkach atmosferycznych to samolot powinien się mocno błyszczeć. I mam wrażenie że światło jest z innego obrazka niż pochmurne tło. Weathering tekstury na łączeniach elementów imho odrobinę za silny. Nie widziałem również żeby na śmigłach był malowany podwójny pas ostrzegawczy. Trawa troszkę za mocno się rzuca w oczy - lekki blur na całość by nie zaszkodził. A poza tym fajnie - obrazek lepszy niż pierwszy. Z uwagi na wspomniane elementy, dla mnie również w okolicach 4*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 19 Wrzesień 2010 Share Napisano 19 Wrzesień 2010 Popraw śmigła. Na chwilę obecną 4+. Ogólnie bardzo pozytywnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi