Napisano 30 Wrzesień 201014 l fajne. nawet bardzo. Vega - to kiepska kopia plakatu serialowego terminator - lepiej wzoruj sie na oryginale ;) http://www.screenhead.com/wp-content/uploads/2008/10/sarahconnorchroniclesnewposter.jpg
Napisano 30 Wrzesień 201014 l Autor OOO :) Danke :) Nie wiedziałem, że to plakat :) Szczerze mówiąc widziałem tylko 1 część terminatora ;)
Napisano 1 Październik 201014 l tu byl glutek-glupek,jak zwal tak zwal-bedzie inny ;) ...a jest malpka!-inspirowana tematem podjedtym przez Ola-f-a pozwolilem sobie,bo cos ostatnio o zwierzatkach bylo;) ...nie jestem tylko pewien czy mudboxowa glowka to dla Was base mesh MAX-MUDBOX-2 h Uploaded with ImageShack.us Edytowane 2 Październik 201014 l przez miszczualmavera
Napisano 1 Październik 201014 l Tamto pierwsze co wrzuciłeś moim zdaniem znacznie lepsze...ten jest taki deko glutowaty ;)
Napisano 2 Październik 201014 l Postanowilem zmienic moja prace i pokusilem sie o zrobienie calej postaci
Napisano 2 Październik 201014 l ostatnie podejscie do tematu... ten najbardziej "plakatowy" chyba juz taki zostanie.... - no moze jeszcze lekko sie go dopicuje;) MAX-MUDBOX-3,5h. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 2 Październik 201014 l przez miszczualmavera
Napisano 3 Październik 201014 l ostatnie 0,5h na drobne detale. MAX-MUDBOX-4h Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 3 Październik 201014 l przez miszczualmavera
Napisano 4 Październik 201014 l Ja powiem tak(jak pudzian;])...zamkneli mi w sobote sklep z dopalaczami i nie wiedzialem jak skonczyc to cos... takze tego jak widze ten model to przypomina mi sie slawna reklama chipsow zrobiona przez PI "popieprzone kurczaki";] Edytowane 5 Październik 201014 l przez Kirian
Napisano 4 Październik 201014 l Bez dopalaczy tez Ci dobrze idzie ;) Termin jest do jutra ? bo moja rybka dopiero na 3 subdivie....i jakos nie mam czasu skonczyuc.
Napisano 4 Październik 201014 l Autor Hmm... do jutra? Vega chyba coś skopał :D Ale z tego wynika, że do jutra :P To nie wiem czy uda mi się skończyć Sarę Connor :) // Edit: Czy da radę tego nie wiem bo to zależy do uczestników :)
Napisano 4 Październik 201014 l Ja też chętnie przesunął bym dedline, bo coś słabo się zabieram za to.
Napisano 5 Październik 201014 l W tej edycji zdecydowanie miałem przerost ambicji nad możliwościami... Łeb w sculptrisie (odstające uszy, zamierzone), reszta w zbrushu (czego teraz żałuję, bo wszystko prócz "kabli" można było zrobić w sculptrisie i wyglądałoby to nieco lepiej). pozdrawiam.
Napisano 5 Październik 201014 l Autor Ode mnie coś takiego: Jakoś mnie się nie podoba, ale wrzucę, żeby było :) Po tej kobitce sculpt siebie :) Edytowane 5 Październik 201014 l przez Vega
Napisano 5 Październik 201014 l Autor No nie wiem czy kończymy czy nie. Na pewno dzisiaj sonda się nie pojawi. Pojawić się może jutro ok. 17:00. Chyba, że ktoś inny chce założyć ankietę. Jak nie to powiedzmy, że przedłużamy do jutra godz. 17:30.
Napisano 5 Październik 201014 l fajno moze cos wyskrobie po nocy:) Ladne rzeczy wogole chlopaki i milo ze troche nowych twrzy sie pojawilo!
Napisano 5 Październik 201014 l jeszcze bidaczka lekko podrysowalem.......;) Uploaded with ImageShack.us Edytowane 5 Październik 201014 l przez miszczualmavera
Napisano 5 Październik 201014 l Strasznie mi się to podoba. W czym ty rzeźbisz? To jest silo? Super pomysł i design.
Napisano 5 Październik 201014 l mudbox.... reszte slabo jestem w stanie rozkminic. a zbrush-a zwlaszcza....
Napisano 6 Październik 201014 l drugie podejście. (stylizowany rzecz jasna) kot w służbie technologii. pozdrawiać.
Napisano 6 Październik 201014 l Autor Jak robicie tyle prac to napiszcie która zgłaszacie :) wiem że mistrz pierwsza :)
Napisano 6 Październik 201014 l troche odklejony od tematu (człowiek -maszyna) kocur -moj faworyt ,jak na razie! jest sliczny! ...miszczu,nie mistrz-roznica kolosalna;)
Napisano 6 Październik 201014 l Nie ma za co ! nick jak nick (moze przydlugawy)-ale tak kiedys padlo,i tak zostalo...;) Co by za powaznie ;) nie bylo,dorzucam (poza konkursem) swoja wersje cyber-syrenki. widzialem ze ostatnio i takowe sie tu pojawily..... moze byc lekko nieczytelna,bo edytowana z podobnej siatki jak ta w wersji bardziej "ludzkiej"....:) 1,5 h Uploaded with ImageShack.us
Napisano 6 Październik 201014 l To ja tyle: Troche w pospiechu bo musze znikac. Mlotek z max'a. razem 2-3h. Renderowac w Zetce nie potrafie wiec screeny. Do wieczora. Pozdrawiam
Napisano 6 Październik 201014 l siema dziewczyny ja też motam :) od 13 zacząłem więc na 17 będzie pewnie :)
Napisano 6 Październik 201014 l slowiak, to Made in China mnie ****** :D btw, do sondy wystawiam kota. Edytowane 6 Październik 201014 l przez Vega
Napisano 6 Październik 201014 l łaaa lecę jeszcze ale nie przekroczyłem 4h bo miałem poślizg !! :) także czekajcie !! :D
Napisano 6 Październik 201014 l Ok, sorry ze tylko dwa rzuty, ale nie mam głowy do klejenia ładnych zrzutów. Wszystko robione w Sculptrisie z kuli. Dzięki pozdro.
Napisano 6 Październik 201014 l I to jest **** to. Prawdziwa sztuka ulicy! Dzisiaj już się nie widuje takich artów! Creator, doceniam wysiłek i ilość serca włożoną w Twoja pracę. Normalnie łza się w oku kręci. Gdybyś tu stał obok, zaraz przy mnie, oddech w oddech przytuliłbym Cię do piersi i ucałował jak syna. Brawo! Masz mój głos! :D Proszę mnie nie edytować :) Przekleństwo napisałem z wykropkowaniem (k****)! Nie róbmy z tego miejsca świątyni opatrzności bożej! Edytowane 7 Październik 201014 l przez Bilay
Napisano 12 Październik 201014 l Creator, nie przesadzaj, że Ci sprzęt zamula skoro takie mega wy***** obrazy robisz, na fronta z tym!