olaf Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 fajne. nawet bardzo. Vega - to kiepska kopia plakatu serialowego terminator - lepiej wzoruj sie na oryginale ;) http://www.screenhead.com/wp-content/uploads/2008/10/sarahconnorchroniclesnewposter.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2010 OOO :) Danke :) Nie wiedziałem, że to plakat :) Szczerze mówiąc widziałem tylko 1 część terminatora ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 (edytowane) tu byl glutek-glupek,jak zwal tak zwal-bedzie inny ;) ...a jest malpka!-inspirowana tematem podjedtym przez Ola-f-a pozwolilem sobie,bo cos ostatnio o zwierzatkach bylo;) ...nie jestem tylko pewien czy mudboxowa glowka to dla Was base mesh MAX-MUDBOX-2 h Uploaded with ImageShack.us Edytowane 2 Październik 2010 przez miszczualmavera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Tamto pierwsze co wrzuciłeś moim zdaniem znacznie lepsze...ten jest taki deko glutowaty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 to ja moze zgłoszę tą pracę i tyle ;) space monkey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cookie_Monster Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Postanowilem zmienic moja prace i pokusilem sie o zrobienie calej postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 (edytowane) ostatnie podejscie do tematu... ten najbardziej "plakatowy" chyba juz taki zostanie.... - no moze jeszcze lekko sie go dopicuje;) MAX-MUDBOX-3,5h. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 2 Październik 2010 przez miszczualmavera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 (edytowane) ostatnie 0,5h na drobne detale. MAX-MUDBOX-4h Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 3 Październik 2010 przez miszczualmavera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 3 Październik 2010 Autor Share Napisano 3 Październik 2010 Czyli zgłaszasz do konkursu pracę powyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 nie-zglaszam "jedynke" ten przerysowany ze zeby bola....:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 (edytowane) Ja powiem tak(jak pudzian;])...zamkneli mi w sobote sklep z dopalaczami i nie wiedzialem jak skonczyc to cos... takze tego jak widze ten model to przypomina mi sie slawna reklama chipsow zrobiona przez PI "popieprzone kurczaki";] Edytowane 5 Październik 2010 przez Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Bez dopalaczy tez Ci dobrze idzie ;) Termin jest do jutra ? bo moja rybka dopiero na 3 subdivie....i jakos nie mam czasu skonczyuc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Da rade pchnąć nieco termin? Chętnie bym coś ulepił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 4 Październik 2010 Autor Share Napisano 4 Październik 2010 Hmm... do jutra? Vega chyba coś skopał :D Ale z tego wynika, że do jutra :P To nie wiem czy uda mi się skończyć Sarę Connor :) // Edit: Czy da radę tego nie wiem bo to zależy do uczestników :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Ja też chętnie przesunął bym dedline, bo coś słabo się zabieram za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 W tej edycji zdecydowanie miałem przerost ambicji nad możliwościami... Łeb w sculptrisie (odstające uszy, zamierzone), reszta w zbrushu (czego teraz żałuję, bo wszystko prócz "kabli" można było zrobić w sculptrisie i wyglądałoby to nieco lepiej). pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 ale wyszło spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 5 Październik 2010 Autor Share Napisano 5 Październik 2010 (edytowane) Ode mnie coś takiego: Jakoś mnie się nie podoba, ale wrzucę, żeby było :) Po tej kobitce sculpt siebie :) Edytowane 5 Październik 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 lukanus świetnie wychodzą Ci bryły fejsów za każdym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 Bardzo fajnie Vega, Lukanus:)) no to mamy komplecik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 5 Październik 2010 Autor Share Napisano 5 Październik 2010 No nie wiem czy kończymy czy nie. Na pewno dzisiaj sonda się nie pojawi. Pojawić się może jutro ok. 17:00. Chyba, że ktoś inny chce założyć ankietę. Jak nie to powiedzmy, że przedłużamy do jutra godz. 17:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 nice. do 17:30 wrzuce moja rybe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 fajno moze cos wyskrobie po nocy:) Ladne rzeczy wogole chlopaki i milo ze troche nowych twrzy sie pojawilo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 (edytowane) jeszcze bidaczka lekko podrysowalem.......;) Uploaded with ImageShack.us Edytowane 5 Październik 2010 przez miszczualmavera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 Strasznie mi się to podoba. W czym ty rzeźbisz? To jest silo? Super pomysł i design. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 mudbox.... reszte slabo jestem w stanie rozkminic. a zbrush-a zwlaszcza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 a tak wogole -Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 drugie podejście. (stylizowany rzecz jasna) kot w służbie technologii. pozdrawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 mysle ze masz mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 6 Październik 2010 Autor Share Napisano 6 Październik 2010 Jak robicie tyle prac to napiszcie która zgłaszacie :) wiem że mistrz pierwsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 ja ostatnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 troche odklejony od tematu (człowiek -maszyna) kocur -moj faworyt ,jak na razie! jest sliczny! ...miszczu,nie mistrz-roznica kolosalna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 6 Październik 2010 Autor Share Napisano 6 Październik 2010 Przepraszam Miszczu. Masz za trudny nick ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 Nie ma za co ! nick jak nick (moze przydlugawy)-ale tak kiedys padlo,i tak zostalo...;) Co by za powaznie ;) nie bylo,dorzucam (poza konkursem) swoja wersje cyber-syrenki. widzialem ze ostatnio i takowe sie tu pojawily..... moze byc lekko nieczytelna,bo edytowana z podobnej siatki jak ta w wersji bardziej "ludzkiej"....:) 1,5 h Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 To ja tyle: Troche w pospiechu bo musze znikac. Mlotek z max'a. razem 2-3h. Renderowac w Zetce nie potrafie wiec screeny. Do wieczora. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 Pomysl z mlotkiem-bomba!... ladny wabik!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 siema dziewczyny ja też motam :) od 13 zacząłem więc na 17 będzie pewnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 (edytowane) slowiak, to Made in China mnie ****** :D btw, do sondy wystawiam kota. Edytowane 6 Październik 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 łaaa lecę jeszcze ale nie przekroczyłem 4h bo miałem poślizg !! :) także czekajcie !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 6 Październik 2010 Autor Share Napisano 6 Październik 2010 Czekamy na Creatora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 Ok, sorry ze tylko dwa rzuty, ale nie mam głowy do klejenia ładnych zrzutów. Wszystko robione w Sculptrisie z kuli. Dzięki pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 (edytowane) I to jest **** to. Prawdziwa sztuka ulicy! Dzisiaj już się nie widuje takich artów! Creator, doceniam wysiłek i ilość serca włożoną w Twoja pracę. Normalnie łza się w oku kręci. Gdybyś tu stał obok, zaraz przy mnie, oddech w oddech przytuliłbym Cię do piersi i ucałował jak syna. Brawo! Masz mój głos! :D Proszę mnie nie edytować :) Przekleństwo napisałem z wykropkowaniem (k****)! Nie róbmy z tego miejsca świątyni opatrzności bożej! Edytowane 7 Październik 2010 przez Bilay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bapi23 Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Creator, nie przesadzaj, że Ci sprzęt zamula skoro takie mega wy***** obrazy robisz, na fronta z tym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi