Godzil Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Szkoda że te... runy? takie chude, ale ogólnie robi wrażenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borob92 Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Na runy brakło czasu, jak by było go więcej był by jakiś ciekawszy wzorek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooper Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 sztacheta nabita gwoździami taka a'la przyjacielskie mordobicie po zabawie w remizie tez zalicza się do broni białej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Jak dla mnie, jak najbardziej! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2010 sztacheta nabita gwoździami taka a'la przyjacielskie mordobicie po zabawie w remizie tez zalicza się do broni białej? Tak (10 znaków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rudzik Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 A ode mnie nożyk bojowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodar7 Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Ja również postanowiłem się przyłączyć do zabawy... a jako, że za młodu zaczytywałem się w Mechanicznej Pomarańczy, to oczywiście wybór padł na brzytwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Piękna brzytwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Prawda... Autorze, masz mój głos ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach13 Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 (edytowane) Nie chce narzekać, ale tak poza konkursem to niech sobie kolega wlodar7 założy watek " Obiekt3d: Moja brzytwa " i tam prezentuje renderki, bo w tym wątku jak by kolega nie zauważył obowiązuje regulamin. Wszy po stole łażą ale porządek musi być. Edytowane 1 Październik 2010 przez stach13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodar7 Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 spoko... wywaliłem stąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Taki sobie nóż, dodałbym coś jeszcze ale niestety wykorzystałem całe 1,5h - na codzień raczej nie spieszę się przy modelowaniu więc dobrze, że udało mi się zrobić przynajmniej tyle;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 (edytowane) Czołem, dzida ode mnie, zeszło się około godziny, może mniej: salut. Edytowane 2 Październik 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenError Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Fajny model dzidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Polska szabla Czas 1:30 Soft: blender 2.49b Trochę męczyłem się nad jednym elementem, który i tak potem wywaliłem, więc brakło czasu na detale. Może zrobię drugie podejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Gumen: Masz mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 No kurcze, konkurencja rośnie, nie źle Ci poszło Gumen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 cieszę się, że się podoba. a cortes, dzięki za siateczkę puki co masz mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Lucas - prosty stylowy nożyk - zajebisty, masz głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 no ja czekam by oddać głos na polską szablę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Gumen, powinienes wygrac ta i poprzednia bitwe mocno dajesz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borob92 Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Pytanie czy można oddać dwie prace? Bo właśnie stwierdziłem że jeszcze katanę bym wymodelował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragoth Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 To może coś ode mnie. Może nie genialne, ale jakoś trzeba zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Pytanie czy można oddać dwie prace? Bo właśnie stwierdziłem że jeszcze katanę bym wymodelował? Co prawda w regulaminie nie ma nic napisane na ten temat, ale z tego co pamiętam w jednej bitwie było tak, że można było dodawać tyle prac ile się chce, ale do sondy wybierało się tylko jedną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 3 Październik 2010 Autor Share Napisano 3 Październik 2010 Pytanie czy można oddać dwie prace? Bo właśnie stwierdziłem że jeszcze katanę bym wymodelował? Można dodawać ile chcesz. Tylko zaznacz, która ma iść w sonde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 (edytowane) No mój pierwszy post i pierwszy speed. Ode mnie katana Edytowane 3 Październik 2010 przez jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borob92 Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 (edytowane) To leci druga katana. Chyba do sondy daje katanę ale ostateczna decyzja jeszcze nie podjęta Mam jeszcze 30 min na podjęcie decyzji :P Okej decyzja zmieniona i ostatecznie wybieram młot, kataną zajmę się jeszcze. Mam zamiar zrobić z tego scenkę. Edytowane 4 Październik 2010 przez borob92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsaroth Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Hm... To jest mój pierwszy post więc witam wszystkich ;P W przypadku maxa zaliczam się do newbie jak co :) Wrzucam prackę for fun: "Oby żona tego nie miała..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brain-Eater Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Witam, jestem nowy na forum (przeglądam wprawdzie od dłuższego czasu, ale dopiero teraz postanowiłem się ujawnić), wrzucam taki oto mieczyk, który wydłubałem sobie w jakieś 30min http://img192.imageshack.us/i/swordpl.jpg/ pozdrawiam, Brain-Eater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Trochę jakby przypadkowe, ale przyzwoite :) Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seven3P Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Ciekawe... Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 4 Październik 2010 Autor Share Napisano 4 Październik 2010 Zapraszam wszystkich do głosowania: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=71216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi