Napisano 30 Wrzesień 201014 l Na runy brakło czasu, jak by było go więcej był by jakiś ciekawszy wzorek :P
Napisano 30 Wrzesień 201014 l sztacheta nabita gwoździami taka a'la przyjacielskie mordobicie po zabawie w remizie tez zalicza się do broni białej?
Napisano 30 Wrzesień 201014 l Autor sztacheta nabita gwoździami taka a'la przyjacielskie mordobicie po zabawie w remizie tez zalicza się do broni białej? Tak (10 znaków)
Napisano 1 Październik 201014 l Ja również postanowiłem się przyłączyć do zabawy... a jako, że za młodu zaczytywałem się w Mechanicznej Pomarańczy, to oczywiście wybór padł na brzytwę.
Napisano 1 Październik 201014 l Nie chce narzekać, ale tak poza konkursem to niech sobie kolega wlodar7 założy watek " Obiekt3d: Moja brzytwa " i tam prezentuje renderki, bo w tym wątku jak by kolega nie zauważył obowiązuje regulamin. Wszy po stole łażą ale porządek musi być. Edytowane 1 Październik 201014 l przez stach13
Napisano 1 Październik 201014 l Taki sobie nóż, dodałbym coś jeszcze ale niestety wykorzystałem całe 1,5h - na codzień raczej nie spieszę się przy modelowaniu więc dobrze, że udało mi się zrobić przynajmniej tyle;)
Napisano 2 Październik 201014 l Czołem, dzida ode mnie, zeszło się około godziny, może mniej: salut. Edytowane 2 Październik 201014 l przez indian
Napisano 2 Październik 201014 l Polska szabla Czas 1:30 Soft: blender 2.49b Trochę męczyłem się nad jednym elementem, który i tak potem wywaliłem, więc brakło czasu na detale. Może zrobię drugie podejście.
Napisano 2 Październik 201014 l cieszę się, że się podoba. a cortes, dzięki za siateczkę puki co masz mój głos.
Napisano 3 Październik 201014 l Pytanie czy można oddać dwie prace? Bo właśnie stwierdziłem że jeszcze katanę bym wymodelował?
Napisano 3 Październik 201014 l Pytanie czy można oddać dwie prace? Bo właśnie stwierdziłem że jeszcze katanę bym wymodelował? Co prawda w regulaminie nie ma nic napisane na ten temat, ale z tego co pamiętam w jednej bitwie było tak, że można było dodawać tyle prac ile się chce, ale do sondy wybierało się tylko jedną.
Napisano 3 Październik 201014 l Autor Pytanie czy można oddać dwie prace? Bo właśnie stwierdziłem że jeszcze katanę bym wymodelował? Można dodawać ile chcesz. Tylko zaznacz, która ma iść w sonde.
Napisano 3 Październik 201014 l No mój pierwszy post i pierwszy speed. Ode mnie katana Edytowane 3 Październik 201014 l przez jan
Napisano 3 Październik 201014 l To leci druga katana. Chyba do sondy daje katanę ale ostateczna decyzja jeszcze nie podjęta Mam jeszcze 30 min na podjęcie decyzji :P Okej decyzja zmieniona i ostatecznie wybieram młot, kataną zajmę się jeszcze. Mam zamiar zrobić z tego scenkę. Edytowane 4 Październik 201014 l przez borob92
Napisano 4 Październik 201014 l Hm... To jest mój pierwszy post więc witam wszystkich ;P W przypadku maxa zaliczam się do newbie jak co :) Wrzucam prackę for fun: "Oby żona tego nie miała..."
Napisano 4 Październik 201014 l Witam, jestem nowy na forum (przeglądam wprawdzie od dłuższego czasu, ale dopiero teraz postanowiłem się ujawnić), wrzucam taki oto mieczyk, który wydłubałem sobie w jakieś 30min http://img192.imageshack.us/i/swordpl.jpg/ pozdrawiam, Brain-Eater
Napisano 4 Październik 201014 l Autor Zapraszam wszystkich do głosowania: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=71216