adek Napisano 27 Wrzesień 2010 Napisano 27 Wrzesień 2010 "Hummer" to krótka niekomercyjna animacja wykonana przez Han Suwoong'a. Nie jest to animacja z fabułą, autor po prostu ożywił stworzony przez siebie wcześniej model samochodu. Na forum mamy naprawdę mocną grupę zajmującą się modelowaniem samochodów. Chętnie zobaczyłbym, któryś z samochodów stworzonych przez naszych użytkowników w podobny sposób ożywiony (w rozwinięciu również tutorial). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1400
plasti Napisano 27 Wrzesień 2010 Napisano 27 Wrzesień 2010 koncowka najlepsza, gdyby nie zle zanimowane kola, nawet bym sie niepolapal ze to 3d, myslalem ze koles filmik wrzucil:D
Jonasz_Real Napisano 27 Wrzesień 2010 Napisano 27 Wrzesień 2010 ja tez, ostatnie ujecia najlepsze. :D
Weapon Of Choice Napisano 27 Wrzesień 2010 Napisano 27 Wrzesień 2010 no fakt, końcówka mocna... widać troszkę że to wszystko CG ale koleś zbliżył się niebezpiecznie do prawdziwego fotorealizmu
goat91 Napisano 27 Wrzesień 2010 Napisano 27 Wrzesień 2010 wow... super fotorealistycznie na koniec! Az po obejzeniu Wire previev jeszcze raz obejzałem ten filmik i sie dokładniej przyjzałem. Ta postac wyglada tam dosłownie jak prawdziwa!
deshu Napisano 27 Wrzesień 2010 Napisano 27 Wrzesień 2010 Bryka dziwnie skacze na początku, ale... to tylko my, spaczone mózgi zauważymy to, i inne niedoróbki. Kawał dobrej roboty. Skąd na to czas brać
Gość Gosc Napisano 27 Wrzesień 2010 Napisano 27 Wrzesień 2010 sciagnijcie sobie w kodeku h.264 ze strony goscia: www.penxel.com to dopiero sie napatrzycie :D
Marvin Napisano 28 Wrzesień 2010 Napisano 28 Wrzesień 2010 Ta postac wyglada tam dosłownie jak prawdziwa! Ja przed obejrzeniem making-off;a miałem wrażenie, że postać to aktor siedzący w samochodzie terenowym na który później nałożono tego hummer;a. dałem się złapać :D
pirx Napisano 28 Wrzesień 2010 Napisano 28 Wrzesień 2010 Ja przed obejrzeniem making-off;a miałem wrażenie, że postać to aktor siedzący w samochodzie terenowym na który później nałożono tego hummer;a. dałem się złapać :D Ja także :P
olaf Napisano 29 Wrzesień 2010 Napisano 29 Wrzesień 2010 ten czarny z boku zimą wygląda jak stara karoca, ale to nie zarzut do twórcy szorta. cudowność tak w ogóle.
Rekomendowane odpowiedzi